Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Відповідь: Жіноче здоров'я під час вагітності та після пологів

головне...від чого...як, коли...зависть людська....страшна штука

2. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Не треба все звалювати на заздрість ;)
    Мені от наприклад теж ставили загрозу невиношування, загрозу викидня і взагалі дивуються як я ще досі не родила. І нічо, я не кажу що то хтось мені заздрить.

• Подобається Подобається x 5
  3. Cifalius

Я раніше так думала, а зараз змінила своє ставлення до і про людей...просто я знаю що кажу...інколи людина може "накаркати". Але нічого, я вірю, і знаю...все буде ок, головне не зламатись, а вірити

4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

При загрозi викидня треба не на роботi сидiти i плакати, а дома лежати i спати. Вам лiкарка такого в ЖК не сказала? Може там загрози i немає, раз додому вас не направили. Я коли ходила на курси вагiтних на 8му мiсяцi, там була старша вагiтна панi, напевно пiд загрозою теж, бо вони казали що вона є на лiкарняному, на постiльному режимi вже не один мiсяць, i коли ми йшли групою оглядати лiкарню то її возили в iнвалiдному крiслi за нами, щоб навiть не затруднялась ходити. А ви кажете робота! Мерщiй додому!!! I не товчiться по автобусам зараз, вiзьмiть таксi, або попросiть щоб вас хтось завiз!

• Подобається Подобається x 21
  5. Ірена

Ірена Well-Known Member

точно! в мене як була загроза, то лікарка казала : дрібними крочками до палати, а рідні нехай про все подбають, на мої відбрики на рахунок тапок і піжами...
    в мене дійсно відкривалась матка на 4,5 міс.
    істміко-цервікальна недостатність була.
    то, може, у вас не все так страшно...

• Подобається Подобається x 3
  6. Cifalius

вона (лікарка) мене вже давно хотіла запхати в лікарню...але я не даюсь, кажу що я дома ліпше буду...а на роботі...бо...д..на

Додано через 59 секунд
    маленькими крочками..потихеньку...і все буде ок!!! Я знаю, і знаю що більшість лікарів панікують частіше ніж...вагітні, а може вони так себе перестраховують...Бог його знає

7. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ото в мене таке саме:sad::sad: як тіки місячні -всьо,виносьте трупа.раніше мене ВЗАГАЛІ ніяке обезболююче не брало,тіки уколи внутрім"язево.зараз рятуюся ібупромом(єдине,що допомагає). а ще до повного щастя я два дні ніц їсти не можу(нуууудить:sad:()..

Додано через 2 хвилини
    і я так хочуууу:sad:

• Подобається Подобається x 4
  8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

о то ми ся жінки мурдуєм....

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене було ще гірше - мене кололи обезболюючим при місячних так боліло, і на роботу я в той день не йшла. Після пологів взагалі навіть не відчула що почалися. Ніякої болі і навіть неприємних відчуттів

10. Ірена

Ірена Well-Known Member

найчастіше - болі до перших пологів бувають від загибу матки. потім все вирівнюється - і все гаразд.
    взагалі, материнство класна штука. передбачена для жінок.

• Подобається Подобається x 11
  11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

є в MAED HEADS в пісні такі правдиві слова-"про що думаєш,то маєш,як собі ти уявляєш-так і буде..." от в це я і вірю! позитивне мислення притягує позитивні події і людей і навпаки! мені наплювати на то,шо хтось думає чи заздрить-їхні проблеми....

• Подобається Подобається x 12
  12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Хочу спитати: чи болять у когось шви після пологів? Бо у мене щось останнім часом ниє той шов. І шо то з тим робити чи то вже навсігда?!

13. Уляна

Уляна Well-Known Member

У мене було дуже багато швів, які я відчувала до року часу( навіть при зміні погоди). А моя подруга лише два місяці. Від чого це залежить я незнаю.

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Про керарські не знаю. А от мене трохи надрізали, то навіть не відчувається. Ніби і нема.

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

ой, як мені знайомі ці коктейлі!!!
    правда в мене був дещо інший - 1 спазмалгін я запивала розчиненим солпадеїном..........
    дякувати Богу, після родів болі припинились, просто інколи може трішки понити.

• Подобається Подобається x 5
  16. mamatu

mamatu Well-Known Member

у мене перший час боліли, особливо під час близькості (з чоловіком). але потім минулося.

• Подобається Подобається x 1
  17. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене вже не болять(минула півтора року після пологів)
    а от моя свекруха каже, що шви у неї ниють все життя, особливо на погоду....
    не знаю від чого це залежить.

• Подобається Подобається x 1
  18. Nata

Nata Well-Known Member

Про кесарські я знаю :). Після першого у мене шов болів аж... до другої операції. Після операції лікар казав, що були спайки, хоч я й рухалася багато і береглася.
    Після другої операції шов болів десь місяць, тепер я вже забула, що мене оперували. Та й жаліти себе нема коли, двоє дітей на руках, три тижні по операції носила старшого (21 кг), візочок таскала по сходах, інколи самій страшно було, але ніби все нормально.

Я ще раз підніму питання про відновлення циклу. У кого з цим були проблеми? Бо я щось не розумію, ніби почалися місячні і знову перерва, чого б це?

19. Leila

Leila Well-Known Member

О, Nata і в мене те саме, один раз були і все тепер не знаю коли їх чекати, я ще годую і надіюся що ще не скоро будуть, бо маю бути хресною маленької лялі, і не хочу щоб вони невчасно приперлисяті гості.

• Подобається Подобається x 3
  20. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

може, підніму дурне питання але...
    отже ситуація: повернулась я з пологового і прокинулась шалена любов до пісочного печива з маслом. тої смакоти під чай могла з"їсти до півкілограма в день (може і більше, просто не було більших порцій). сташе покоління каже, що то організм знає, що йому треба для годування грудьми, але це скоріше відображення якогось відхилення (втоми чи депресії), бо харчуюсь нормально.
    питання: чи хтось з подібним стикався і чим можна то замінити (пробувала сухофруктами (фініки, інжир, банани) - так все одно йде дуже велика кількість і потреба в солодкому на зникає). до і під час вагітності до солодкого ставилась досить байдуже.

Статус теми:
Закрита.