Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Жіноче здоров'я під час вагітності та після пологів

В мене перші місячні почались як дитині було два місяці,і то при ГВ! Регулярними стали за сім місяців після родів. Добре,що хоч не болючі:) В мене ще й на початку вагітності були місячні,так що мій стан прояснився лише на восьмому тижні.

2. vanilia

vanilia Miracles are real

В мене були болючі, але терпимо :) От тільки лило страшно. Проснулася в калюжі крові. Дві двійні упаковки пішли за 2 дні. Я вже хотіла памперс малої взяти або що.

3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А в мене в 9 мiс. i то болiло за кiлька днiв - отак як роди починались, точно так, i потiм перестало, i потiм через день я вже знала чому болiло. :) Але другi i третi вже не болiли, але сам перiод довший став, що мене дуже дратує ( i мого чоловiка тоже)

Додано через 3 хвилини
    Раз ми тут вже так вiдверто говоримо, то що мене чесно кажучи дивує, це те що менi нiколи нiхто (нi лiкарi нi нiхто) не казали що пiсля родiв може бути "сухiсть" коє де... чи я ще бачила такий вислiв "пiсляпологовий дискомфорт". Тут теж нiколи нiхто не казав про таке. А я з таким зтикнулась, i воно не проходило аж 9 мiсяцiв, я вже мало не в монастир зiбралась. Маму нажаль про таке не можу спитатись, язик не повертається. Лiкар прописав гормонову мазь, яку я просто побоялась вживати i закинула. А на iнтернетi багато жiнок казали що у них таке було i були рiзнi строки того дискомфорту. Ще й так буває.

• Подобається Подобається x 10
  4. Leila

Leila Well-Known Member

в мене теж була та сухість, але тепер ніби знов все нормально стало, вже майже 9 місяців. А живіт і далі болить, ждем-с подивлюся через пару днів. а так не хочеться щоб знов почалося, відвикла я вже, і забула.

• Подобається Подобається x 6
  5. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Всім привіт! Мене не було тут 18 днів, і все затихло! Як справи? Як самопочуття?

6. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

То добре що все затихло, значить всі здорові :D

• Подобається Подобається x 3
  7. Cifalius

Це добре, бо в мене навпаки, хочуть класти в стаціонар!! :sad: брикаюсь як можу!!!

8. Nastyusha

А причина яка?

9. Cifalius

Була на відпочинку, жили на 3-му поверсі...ходила пішки...почав нити живіт, при тому ниє він коли я: роблю потягусі, коли коліна притискаю до грудей, коли ходжу довго. Звернулась до лікаря, а він мені: не ходи, нічого не піднімай...короче...напевно положимо ми тебе в стаціонар...а я ніколи в лікарні не була, точніше була, але там не лижала...і поки бажання нема...живіт мякий...все в нормі...

10. vanilia

vanilia Miracles are real

Ну якщо все нормально, то для чого лягати на стаціонар??

• Подобається Подобається x 2
  11. Cifalius

Бо болить...хоча вже не так, як болів раніше! На цьому тижні ідемо на повторне УЗД...супер

12. Nastyusha

А нашо так часто? Вроді недавно були.

13. Cifalius

Точно були....УЗД показало 16-17 тижнів, направили на повторне УЗД на 21-22 тижні....але я сама хочу піти, хочу, щоб мені записали 3D диск, і зробили фото нашої доці!!!

14. Cifalius

ой дівчата...я тепер розумію, що таке "жога", думала, що помру вчора... а все із-за того, що поїла смачку булочку.

15. мамочка

мамочка Well-Known Member

Cifalius , а чому Ви не спілкуєтесь в гілці для майбутніх мам?
    Більшість Ваших дописів в цій темі можна б було сміло розмістити в відповіній гілці.... ІМХО

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи.

Питання швидше сюди...
    Шановні мамочки, скажіть но мені, а чи не спостерігали ви залежність чи паралель між болем при місячних та болем під час пологів (усіх фаз)?

17. Масік

Масік Well-Known Member

надіюся що такої паралделі немає, а то у мене інколи такі болі бували , що обезболююче приходилося пити , що ж тоді на пологах мене чекає

18. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Так і я ж про те. Читаю розповіді, пишуть: починаються легенькі болі внизу живота "як при місячних". Я як згадаю як у мене під час місячних - бррррр, вчора пила 2 сильнодіючих знеболюючих (при тому, що пігулки пю тільки при місячних, і діють на мене легко), все одно провалялась в ліжку в позі зю з дикими болями.

19. Ksani

Ksani Well-Known Member

А спазмолітики не допомагають ?

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

У мене іноді бували дуже болючі місячні, хотілося на стінку лізти. А пологи пройшли так, що я готова хоч вже вдруге народити :) Ще згадала щодо переймів - коли сиділа в приймальному відділенні, то медсестра перепитала мене декілька разів чи в мене справді перейми, бо по мені не помітно

Статус теми:
Закрита.