Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

Це в мене вже пішов третій тиждень як не їм цитрусових, але на лиці алергія не проходить, все в плямах червоних, та й з крові тоже щось не спішить виходити. Лікарка була в шоці що я взагалі їла якісь апельсини, а я навіть і не думала що то не можна((

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

Я іла під яючас вагітності і зараз ім цитрусові - ні в кого ніяких проблем нема.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

3. preciosa

preciosa Well-Known Member

І я їм апельсини. Максимум одну на день... Алергії не помічаю, їм вже близько 10 днів...
    Температура зараз 37.3. Вище не підіймається. Пила малину з лимоном і взагалі багато п'ю.

4. Hexe

Hexe Well-Known Member

плямки сухі,трошки лущаться?

а чому не можна?

5. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

в мене живіт такий. спочатку то були такі плями з прищиками дрібними, ніби мене кропивою попекло. плями розміром по 5 коп. Зараз з них лишились самі плями, прищиків вже нема, плями лущаться і сверблять.
    Я списувала то на дерматит вагітних, не знаю, чи правильно. Не мила живота, іноді мастила вітаміном Е з капсулки, але як на мене, то не допомагає.
    Лікарка казала що можна пропити курс Ентеросгелю, але там в поб.ефектах були запори, то я не пила. Плямки є, вже турбують менше, наразі з ними нічого не роблю.
    Причиною їх появи думаю, що є мед, який я давала в чай, який пила днів 5 підряд по 3-4 чашки в день..

6. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Іменно такі...

З багатьма лікарями після цього консультувалась і вони всі сказали "Ти що????-Бо в дитини тоже може появитись алергія".Щось типу того...

В мене тоже йшла одна на день і паро мандаринок...

7. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я під час першої вагітності їла мандарини і апельсини - часто і по кілогаму в день. Дуже вже мені їх хотілось.

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В мене взагалі періодами, раніше апельсини, потім грейфрути, тепер гранати. Ніяких алергій та й чого дитині потім має щось з того бути? Думаю навпаки, якщо нічого під час вагітності такого не їсти, то потім для дитини то буде дуже незвичним.

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Що з першою вагітність, що тепер мандаринки і апельсини їла кілограмами. За ці суботу і неділю втиснула 2 кг )))

10. kristina

kristina Well-Known Member

Я їм 2 мандаринки в день, мені достатньо, грайфрут ділила на 2 дні але і їла його в середньому 1 на тиждень, плюс апельсини 2 на тиждень коли ще мандаринок не було. Кожен день зараз їм 1 хурму та 1 яблуко то мус. Гранати ділю по четвертинці на день. Ківі буває два три в тиждень. Для мене то вже багато. Плюс творог з чорницею декілька разів. Але порції в мене маленькі. Немає в мене такого що хочеться чогось дуже багато на раз. Думаю алергії не буде в дитинки. Та і сама я немаю ні до чого алергій.

11. Vittoriya

І я вже хурмою смакую, головне всього в міру, то правда

12. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

І я їла цитрусові досхочу, а лимони - то взагалі: по 1 лимону в день, нарізала кілька шматочків і з цукром їла за раз. Так мені смакувало!
    Зараз в дитини ніяких алергічних реакцій теж нема на цитрусові, годую грудьми.

13. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

А у мене така історія: мама моя під час вагітності страшенно хотіла грейпфрутів, ну і їла, хоча до того, і після - взагалі їх не любить. Так от я за ними пропадаю, але, на жаль, маю алергію, тому їм дуже по-трошки.

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

обмежувати треба тільки те, на що алергія у мами (зазвичай чи під час вагітності)
    і так, бажано якщо не їсти то попробувати різні продукти, щоб вони ще з утроби були відомі дитинці
    ну і слід бути обережними вже коли термін виходить, або коли розпочалася родова діяльність то не напихати в себе шоколад з апельсинами, бо таке дісйно може спричинити алергію, в моєї знайомої так було, правда вона обїлася цитрусових просто в той день, ще не знала що буде народжувати

15. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Чим можна порятуватись від сухого, дуже дряпучого кашлю? Вночі спати не можу, задихаюсь, зірвала вже горло і накашляла живіт. Лікар заглянула в горло, сказала що навіть не червоне, але набрякле і смоктати лісобакт, але він щось зовсім не допомагає

16. Hexe

Hexe Well-Known Member

може до іншого лікаря зверніться? якщо горло набрякле, то ж причина має бути - лісобакт же не від усього допомагає. а лімфовузли не збільшені?слиз в носі?
    можливо щось протиалергічне прийміть, смоктальні льодяники Стрепсілс з медом та лимоном(мені найкраще допомагають), молоко з какао-маслом.

щодо алергій, то мені здається якщо вагітній чогось хочеться - то тре їсти, без крайнощів звісно (від трикіло апельсинів думаю в багатьох може бути алергія:) ).

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

Думала, що мені трохи полегшало, иогла вже майже все їсти, а тут від вчора якось гірше... Подразнене горло мучить, в ямці тошнота, на вечір ще й печія... Сил нема зовсім. Помітила, що більше слини виділяється, а коли сплю-дрімаю - то якась така густа і важче ковтати + ще горло пече...
    Читала колись, що волоський горіх від печії допомагає. З'їла. Через пів години знову пече...

18. Vittoriya

ой не знаю, мене від будь-який горіхів ще більше пекти буде... Але у вас печія щось ранувато ;). Треба переглянути харчування добре, насправді від нього дуже багато залежить, виключити смажене, перчене, мариноване, таке , що довше тушкується і взагалі, що довго готується. Вкінці вагітності то вже від всього може пекти, ну але коли живіт груди підтискає, то вже просто треба пережити. Але я завжди мала проблеми з печією, то мені власне продумане харчування допомагало.

19. Retaret

Retaret Well-Known Member

а люголем змастити? мені Г казала тим не захоплюватися, але загалом не забороняла. Ну і я вже писала - прополіс на кутній зуб на ніч - типу як природній антибіотик воно.
    А ще колись робила таку може не надто приємну процедуру, але то залежить від відчуттів в горлі (то здається хтось тут писав що дере і дусить) - олію шипшини (в аптеці просту взяти, не пахучу ефрну, а просту) - закапувати в ніс - лягти і задерти голову так, щоб воно стікало в горло.

20. Petrova

Petrova Member

Робили нам сьогодні ктг плоду.І знову щось не так, таке враження що коли не піду в жк, все щось знайдуть.Поставили нам 8 балів то фсг.Виписали актовегін пити...От не знаю шо робити, робили то ктг в обід, коли дитина не рухлива, може того то фсг тільки 8?

Статус теми:
Закрита.