Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

багато-багато води, чаю. Я то всім раджу. В мене завжди, як навіть трошечки промерзну, одразу дається чути мочовий, при тому аналізи завжди хороші, але маю таке слабке місце. То для мене єдине лікування-це багато пити і часто в туалет ходити :). Ну і головне правило-ноги в теплі.

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ----------

та нащо одразу таблетки? Та хай хоч 100 разів будуть натуральні, але то таблетки, нащо одразу щось ковтати, якщо мочу можна прогнати звичайним питтям??

2. iriwa

iriwa Особлива мама

Тоді журавлина вам в допомогу :) тим паче що зараз сезон

3. shokoladochka

shokoladochka Well-Known Member

Дякую! Чай п"ю вже 4-5 чашку, трішки гріюся як вдається на роботі). Надіюся пройде)

4. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А в мене печія і разом з нею нудота :girl_sad: Ніби печія і не сильна, але чомусь нудить. Може то я щось не те з"їла чи що... Хоч перебираю в голові, ніби все те з"їла :girl_yes2: Так неприємно-неприємно :girl_sad:

5. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

колінно-ліктева обов'язково. і не тільки коли болить. щодня по два-три рази

6. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

З великою кількістю води треба бути обережним, бо якщо нирка перетиснена, то їй буде важко її відфільтрувати і це лише погіршить стан.

7. iriwa

iriwa Особлива мама

Притисала мені доктор Утрожестан вагінально. Маю вдома Лютеїну. Хто знає, то одне і то саме? Бо там і там прогестерон, то і то вагінальне, а тратитися двічі незнаю чи є сенс..

8. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Те саме, тільки дозування для Лютеїни подивіться. Я свого часу ставила по 2 таблетки.

9. iriwa

iriwa Особлива мама

Приписали мені утрожестан 200, а лютеіну маю 50 мг, то що на раз пхати 4 таблетки? Чи 2 вранці, а 2 ввечері?

10. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А чого не хочете в лікаря запитати?

11. iriwa

iriwa Особлива мама

Бо моя лікар пішла у відпустку, нині була в черговоі бо ниє живіт. А на місці забула спитати. Тепер виходить що і лікарку у відпустці турбувати не хочу та і телефон вона навряд візьме і спитати толком нема кого. А платити лишні 200 грн не охота.

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Та нічого страшного, передзвоніть, то ж важливо. Ну і крім того, якщо не помиляюся ви ж гроші за то все платите. Або завтра до тоі черговоі подзвоніть. А сьогодні дві поставте.

13. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

вже кілька днів обсипало живіт незрозумілими прищиками. Вони лише на животі, у вигляді червоно-рожевих плям, на дотик шершавих. такі, ніби в кожній плямці по декілька маленьких прищиків. ті плями по боках живота, більше немає ніде. Сверблять. Спочатку думала, що то алергія - пила кілька днів чай з лимоном і медом. Перед тим їла трохи винограду. Вже кілька днів того не їм і не п*ю, ті плямки стали сухіші, але вони є, виглядають жахливо і що з ними робити я не знаю. Лікарка моя у відпустці, буде 13 листопада.. Я переживаю за дитинку. З чим це може бути пов*язано і як це може впливати на дитину?

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я тоже таке мала, тільки на грудях. Лікарка з ПБ не визначила що то, сказала треба іти до дерматолога, він точно має визначити. Найкраще під"їхати в шкірветдиспансер на Замарстинівську, тут дуже хороші спеціалісти, візьмуть шкребок з тих прищів і за пару годин скажуть результат для заспокоєння)).. Але я до дерматолога так і не дійшла, лікарка з ПБ радила мастити обліпиховою олією. Мені було трохи складно, бо то на грудях, та олія така жовта, прикривала ватою, вата зїж"джала, купа пацьканини.
    Воно зійшло повністю тільки після пологів, ну, але олія стан полегшувала, хоча би так не дерлося. Як народила, все зійшло за кілька днів.

15. Raven

Raven Мама малятка

може гормональне бути, після пологів має пройти

16. Petrova

Petrova Member

Була на узі 30 тий тиждень, сказали що в дитини низько голова, але шийка 36мм, в кого так рано була низько голова? Дуже переживаю щоб доносити....

17. Raven

Raven Мама малятка

троха більше значення мала, але народила нормально,
    основне тяжкого не підіймати і не перенапружуватися

18. Retaret

Retaret Well-Known Member

в мене нині чоловік запчихав-засмаркав. Переживаю тепер за себе. Хоча в мене горло-ніс майже хронічні. Але кілька ранків вже чула слабе дертя в горлі. Ніс промиває двічі на день Марімером, полощу горло. А можна вагітним декатилен?? бо почитала інструкцію, шось протипоказів не побачила...

19. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

в аптеці казали, що можна
    Я його приймала до вагітності - ніц мені не дало :sad:
    Було дорого і неефективно
    А звичайний Септефріл моментально допоміг, але тепер його ніззя

20. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Мені при вагітності лікарка виписувала, але я не зловживала ліками. Я вже вище писала, що мені від горла допоміг настій шипшини.

Статус теми:
Закрита.