Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

Могли щось там пошкрябати після огляду, кажуть, що то, ніби, нічого страшного. Але все ж подзвоніть до лікаря вже, обов'язково, бо нащо лишні ризики. Який у вас термін?

2. svoybox

svoybox Well-Known Member

Нічого не болить, кров не йде. Нічого не шкрабали, трохи пальцем порухала і все. 35 тиждень зараз

3. oksumoron

oksumoron Active Member

Кров'яні виділення можуть бути і після звичайно огляду.
    Якщо нічого не болить, інших виділень немає, а дитинка активна в животику, то не потрібно переживати.
    Максимум подзвонити до лікаря, перепитатись!

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

svoybox, як ваші справи? Пройшло все?

5. svoybox

svoybox Well-Known Member

Дякую за турботу і підтримку, все добре. Трохи налякала я всіх, але минулося

6. Isa

Isa Well-Known Member

Може мені не сюди,то направте,дівчата,будь ласка...з'явився страшний біль в поясниці,віддає по всій спині,не думаю,що нирки,думаю просто від навантаження...що робити?як собі допомогти???
    І ще хто яку профілактику цього робить-може є якийсь комплекс вправ?в кого які методи???бо крутить мене дууууже:sad:

7. zjomka

zjomka Well-Known Member

Сказав мені лікар, в якого буду народжувати, їсти фініки, що там купа того, що зараз потрібно і окситоцин! По 5 шт. в день, бо дуже калорійні.

Я вже вся в очікуванні початку, а малий хоч би що, тільки виділення значно збільшились, може це так пробка починає відходити?

8. Isa

Isa Well-Known Member

А як це може бути в продуктах гормон окситоцин?чи я щось не доганяю...

9. GIS

GIS Well-Known Member

Останнє редагування: 20 Жовтень 2014
  10. Маріка

Маріка Well-Known Member

Було у мене все добре до сьогодні. Нічого не боліло, не хапало. А сьогодні була на УЗД, сказали, що в мене загроза і треба поберегтися, нічого важкого не піднімати і фізично не перевантажуватися. І як наврочили :girl_mad: На вечір в низу живота розболілося і так вже ниє десь від шостої години. Не сильно, але відчутно ниє.
    До лікарки боюсь йти, бо зараз стандартно положать на збареження і гінапрал/магнезія буде кожен день.
    З меншим було так само, я лежала 2 рази на збереженні, а потім вже як починало нити, то просто проводила цілий день в ліжку і без ліків все проходило.
    А тепер не знаю. Терпіти, може пройде чи йти завтра до лікаря?

11. iriwa

iriwa Особлива мама

Я би йшла до лікаря. З тою справою не жартують. Хай Бог боронить, щоб часом десь чогось не прогавити, аби потім лікті не кусати.

Мені щось теж здоров"я бракую. Останні кілька днів низький тиск, в середньому 106 на 60.. кава-капучіно нічого не міняють. Голова розколюється, з ніг падаю, ще й з"явилися приступи тошноти. Тобто токсикоз минувся, але от реакція на якісь запахи зосталася. Навіть на освіжувач повітря в туалеті, або при варінні страв, то капєц. Такі спазми шлунку і позиви до бекання що таке враження що кишки виплюну, хоч до самого діла рідко доходить. Вчора закачало мене в машині, мала необережність їхати на задньому сидінні, то ледве з Привокзальної доїхала на Сихів. Потім шлунок болів і гикавка... Взагалі біда з нею. Як десь чуть підтошнювати починає то відразу гикавка нападає.
    Чи то може бути ознакою того вторинного токсикозу? Не певна як він правельно називається. Казала мені лікар що таке буває, коли отой перший проходить то може прийти пізніше ще один, який дуже прикрий і вважається гіршим за той перший. І казала що мені то світить бо маю кілька болячок які саме той токсикоз можуть мені зпровокувати.

12. Маріка

Маріка Well-Known Member

Зранку встала, то вже ніби все нормально, нічого не болить. Але буду сьогодні знову лежати.

От в мене те саме. Дратують запахи страшенно. Вже ніби і минулось було, помаленьку проходила така реакція, а тепер ніби знову вернулась.

13. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

мабуть мався на увазі пізній токсикоз або правильніше НПГ- гестоз (набряки, білок(протеїн), гіпертензія) - то насправді серйозна проблема, зовсім не до порівняння з раннім токсикозом, який є в помірному прояві нормою. Пильнуйте за собою, в другій половині вагітності регулярно здавайте сечу, самі слідкуйте за тиском і набряками, але в жодному разі не налаштовуйтесь на те, що мусить таке з вами бути, як на мене, то лікарі у нас надто зловживають страшилками, а у випадку вагітної жінки - то це взагалі злочин!

14. agnechka

agnechka New Member

Мала сьогодні вилазку в люди, чсі хвалили що виглядаю як завжди тільки живіт причепила (34 тижні).я так тішилась, казала шо почуваю себе люксично) Наговорила називається....по дорозі додому схопила права нирка, без таксі додому не дойшла б... зараз обмоталась шерстяним шарфом лежу в чекаю полегшення. Чим ще можна собі допомогти, підкажіть)

15. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Не лежати на спині і пити чемно 2 літри на день

Останнє редагування: 22 Жовтень 2014
  16. agnechka

agnechka New Member

Дякую, лежу га боці, вже по трошки, ніби, відпускає...

17. катенок

катенок Well-Known Member

Не жартуйте з тим, сходіть хоча б здайте аналіз сечі. І пийте багато води.

18. Маріка

Маріка Well-Known Member

І на останніх місяцях вагітності потрібно пару раз в день по 20-30 хв. проводити в коліно-ліктовій позиції. Щоб давати можливість ниркам нормально працювати, бо як казала мені Г на них йде тиск і їм важко виконувати свої функції.

19. shokoladochka

shokoladochka Well-Known Member

Привіт дівчата! Щось сьогодні йшла на роботу, вроді не промерзла, хоча холоднувато.... і відчуваю трішки мочовий тягне((((. Піду нині до лікаря буду консультуватися) вчора здала правда аналізи, але вже переживаю. Не хочеться зараз пити якісь ліки на 27тижні).

20. iriwa

iriwa Особлива мама

Попийте Нефрокеа таблетки, вони натуральні. Погугліть. Мені гінеколог дуже рекомендувала. Але вони мочегонні, то мене від них добре ганяє в туалет.

Статус теми:
Закрита.