Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Petrova

Petrova Member

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

Простуда тримається вже 5днів, жодні народні методи нічогісінько не помагають, температури нема, але така сухість в носі і горлі і кашель сухий, пішла до терапевта, та виписала афлубін...Як думаєте , краще не ризикувати?

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

афлубін можна вагітним, мені свого часу поміг

3. svoybox

svoybox Well-Known Member

І я Афлубіном ще до вагітності лікувалась. Це гомеопатичний препарат, мені допомагає

4. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Мені під час вагітності теж Афлубін призначали, то я попила мінімальну дозу протягом 1 дня, а далі не приймала (в інструкції пише, що безпечний при вагітності). Для носа використовувала Маримар (сольовий розчин), він не шкідливий! У мене дуже довго боліло горло, протягом місяця, а може і довше, і нічого не допомагало. То я заварювала щодня настій шипшини і пила протягом дня, а ще лимон з цукром і медом в баночку нарізала, і теж їла. Простуда не проходить, бо ослаблений імунітет, а шипшина і лимон якраз для імунітету, те, що лікар приписав!

5. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

пішла в понеділок, ввечері вже оформлялась в стаціонар... Та-да-дам - це нирки :girl_sad:. Відлежуємось лікуємось...

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Останні дві доби маю шалене отравлення, дикий головний біль, рвота і темп. Мала надію що сьогодні стане краще, але я ослаблена, голова крутиться, запах ацетону...Йду до Г, потім на УЗД, страшно боюся почути погані новини.. і не хочу лягяти в лікарню((((

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

аналіз мочі може здати треба?

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

З часом має прйти. в вас зараз якраз почався період коли активно виробляється гормон релаксин. Від того болі в спині і тазу можуть бути.

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

Пийте більше рідини, то від зневоднення і від того що мало їли, рівень цукру в крові підніміть (поїжте. попийте кока-коли, вона дуже добре піднімає цукор).Взагалі, я при отруєнні завжди п'ю колу, дуже помічне.

9. Vittoriya

ну підніме та кола цукор різко і на півгодини, а потім ще більший спад буде. Я би такого не радила.. Води пити багато-так, однозначно. Звичайної води і просто по трохи їсти, краще вже якого сухарика з'їсти, вуглеводи всі піднімають цукор.

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Колу нас навіть вчили давати, коли в діабетика приступ і потрібно підняти цуор. А чому має різко впати? Якщо
    Ну і крім того кола "пережирає" ту всю бяку в шлунку краще ніж будь-які інші ліки чи активоване вугілля. Я не кажу випити три літри. Але маленька пляшечка не зашкодить, а навіть дуже допоможе.
    Я раджу з власного досвіду, маю таке право:) Нікого ні до чого не змушую.

11. Vittoriya

тому що так впринципі діють швидкі вуглеводи (солодощі і всяке таке), а в коли ударна доза цукру

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

ну я кажу, що я би такого не радила :). Може й кола щось там вбиває, але то така гадість, що її пити ще й при вагітності для мене дивно..

12. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Суть не в гадості, просто ендокринологи самі радять виганяти ацетон з організму Колою.
    І це правда, але це має бути шкляна тара, здається тепер роблять 0,33л.
    Це не зашкодить.
    Ну і до лікаря з аналізами, обов"язково!

13. tasha

tasha New Member

дівчатка підкажіть, вже минуло місяць і 20 днів після кесарського, а виділення і далі є, незначні, (щоденна прокладка), але є. Чи то не занадто довго триває?

14. Raven

Raven Мама малятка

нє, так може бути

15. Orman

Orman Модератор-бомба

нда? А якщо в жінки є маленьке зрушення щитовидки, то додатковий йод може зробити з нього велике.

без аналізів я б не пила (я і не пила)

морська капуста чи що там, йодована сіль є чим доганятися

16. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Підтримую Орман...Моя Г колись мені казала що прийом йодомарину може привести до мазанини під час В, тому з ним тре бути обережним, краще поповнювати йодозапас з морською капустою,рибою та йодосіллю...

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я от п'ю фолію, там якраз йод є... Слава Богу, побічних ефектів нема...

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А мені лікарка казала краще пити фолієву кислоту, саму звичайну, нашого виробництва. І як хочу, то можу окремо йодомарин.

19. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

по скільки випили вдень таблеток фолієвої кислоти

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

По 1 табл. в день, на протязі першого триместру, і ще пила 10 днів вітамін Е за призначенням

Статус теми:
Закрита.