Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Людок

Людок New Member

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

Щось порадили консультанти? Сподіваюсь, у вас буде все гаразд.

2. Guapa

Guapa Active Member

Порадили лікаря, до якого звернутися.
    Я була на огляді в хірурга, а потім по телефону консультувалася ще з декількома лікарями...кожен лікар радить по-різному...100 людей-100 думок...

3. GIS

GIS Well-Known Member

Як там тиск?

4. izz

izz Well-Known Member

На рахунок рожі, я таке мала 2 рази, правда на нозі, болить дуже сильно, тому вам співчуваю.Ходила до дерматологів, казали, що найкраще спалити, бо ніякі антибіотики з тою заразою так швидко, як спалювання несправляться.А спалювала бабка з Кривчиць, два рази на добу, до сходу сонця, і після заходу.Процедура зовсім неболюча, на уражену ділянку накладали червону шмату, а зверху тримала в руках сушений льон і його підпалювала, от він і спалахував і летів до стелі.Після декількох процедур льон вже так високо непідлілав то означало, що рожа спалена.В кінці процедури замотувалась нога льяною ганчіркою.От і вся процедура.

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

Десь приблизно в тих межах.
    Купила той допегіт, але не знаю чи пити вже чи чекати що завтра скаже ще лікар.
    Але в лікарню геть не хочу, тому ще думаю, що їй казатиму.

Таки є ті таблетки всюди, шкода що лікар дає таку неправдиву на сьогодні інформацію.

6. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

В мене була. З обома дітьми. Лікувала спалюванням в жінки, але тут, в Новояворівську. Під час спалювання дитину не відлучала, тільки казали після спалювання добре помити перед годуванням груди і зцідити трохи молока.
    Після спалювання вона мені ще лактостаз розмасажовувала.

Ну якщо лікувати традиційними методами, то логічно. Але мені колись хірург казав, що ні один, поважаючий себе лікар, не буде лікувати бешиху, а відправить до "бабки"
    Вибирати звичайно Вам, не агітую на нетрадиційну медицину, але коли йдеться
    то варто розглядати менш категоричні способи лікування

Звучить так якось містииично:) Мені спалювали зранку до 9 год, бо та жінка йшла на роботу

7. Joll

Joll Well-Known Member

To Almariel: препарат заліза змінюю вже втретє – і все одно закрепи. «Гіпотардіферон», «Актиферин», «Тотема» – результат один і той же – мучуся далі.

To Guapa:

Розповім вам про народний спосіб лікування рожі, який випробувала моя бабуся і який допоміг їй забути про цю хворобу. Шукаєте бузину – вона росте всюди (лісопосадки, парки, городи), вирізаєте її прутики (вони тверді і довгі як палки), приносите додому. Усю процедуру лікування робите ввечері, перед сном. Вдома ви ножиком зішкробуєте верхню шкірку – під нею буде світло-зелений слой. Оцей зелений слой зішкробуєте аж до основи патика, до жовтого, як стружку – саме це нам потрібне для лікування. Сам жовтий патик, який залишається після зішкробування зеленої стружки, можна викидати. Після заходу сонця купку зеленої стружки викладаєте у заготовлену просту х/б (не «хімічну») тряпочку і накладаєте собі такий компрес на ніч на хворе місце. Одразу кажу, що сам компрес буде трохи щипати – це йтиме реакція із шкірою, це нормально. Спите із ним цілу ніч, вранці зелена стружка має бути сухою та побліклою, як трава (її викидаєте). На наступну ніч повторюєте цю саму процедуру і так днів 3-5 підряд. Повірте, ви забудете, що таке рожа і це без всяких лікувань, спалювань та антибіотиків. Я сама алергічна і навіть від простих опіків кропиви маю проблеми, так мені бузина за ніч знімає біль та опухолі.

8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Спробуйте сорбіфер дурулес..

9. GIS

GIS Well-Known Member

Дівчата в когось таке було - вже 2 дні кал оранжевого кольору, 38 тиждень сьогодні почався. Читаю в неті пишуть так організм може чиститись... нічого такого оранжевого не їла, з таблеток лише Канефрон, нирковий чай. Ніде не болить. Білки очей не жовті... мама вже мене перелякала... вчора була в лікаря, сеча в нормі, з побічних ефектів лише набряки ніг в день і рук вночі.

10. loginka

loginka Member

У мене таке було 2-3 дні десь на вашому терміні у ті дні, коли в раціоні майже не бкло м, яса (як пригадую). Курка то не рахую, там залвза не альо.А зараз якщо фреш морквяний чи сирий гарбуз , то часткове забарвлення.

11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Такс, моє "деруче" горло лікується Лісобактом та полосканням ромашкою. Тече з носа постійно- пшикаю Піносолом. Поки результату не відчуваю жодного... Пшикаю і таблетки п'ю по 3 рази, певно більше не варто, правда? На вулицю можна? Купатися то не буду точно...

12. La asiano

La asiano New Member

А мене дома лазарет - мама кашляє, в чоловіка зранку горло дере. а я така сонна, очі печуть . що можна профілактично щоб не захворіти? 22 тижні вагітності. хтось знає чи можна афлубін/енгістол і т.д. бо лікарка поза зоною.

13. GIS

GIS Well-Known Member

найкраще цибульку-часник, пити багато, провітрювати купу раз і не цілувати чоловіка-маму)
    + маска змінна кожні 2-3 години

14. iriwa

iriwa Особлива мама

Певно пора відкривати вагітну жилетку. Так мені важко з тою вагітністю. З першим то навіть не відчувала що виношую маля, а тут катастрофа. То нудота, то запор, з ніг валюся вже через годину після пробудження, спати хочу цілодобово. Як з тим боротися? Ще й до купи приймаю пігулки бо маю біду зі щитовидкою, вже надоіло. Ще не встигла встати прийняла першу, через пів години - іншу, потім поісти.. Прийоми іжі мало не за розкладом, бо інакшу тошнота на довго... Капут якийсь! А ще отой нічний туалет по 3-4 рази. Ну як то можна виспатися при такому?

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Та ладно, всі через то проходили, нічого страшного. Тут головне як себе настроіш, якщо будете отак розкисати, буде ще гірше. А якщо будете в тому шукати позитиви і пам'ятати, що ваша ляля росте з кожним днем, то буде добре. А ще зайняти себе, я мала 2 роботи, при тому на одну машиною іздила далеко (нічо, часом так навертало в машині, пережила) , постійно з собою канапки всюди брала, аби не доводити до голоду, на уроках часом було враження, що засну, але боролася з собою :D і головне віра, що ті всі такі дрібні незручності тимчасові.

16. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Афлубін точно можна я його на 30 тижні приймала

17. Vittoriya

найкраще. Ви думаєте вам той афлубін допоможе?

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Цибулю-часник, якщо від них не тошнить :) а то я налікувалась одного разу... ранкова блювота була потім не до 12.00, як зазвичай, а цілий день.
    пити багато, цибулю можна не їсти, а нюхати (з заплющеними очима)

19. Vittoriya

десь чула, що добре порозрізати цибулю і на тарілочках порозставляти по хаті. Запах звичайно як від цибулі, але ніби бактерії вбиває. От рідини реально пити багато, вона вимиває усе шкідливе

20. Joll

Joll Well-Known Member

У мене аналогічні відчуття - друга вагітність просто жахливо протікає, не до порівнянні із першою: тошнота у першому та третьому триместрах, головокружіння, тиск скаче, серцебиття нижче за 100 практично не опускається, запори вже замучили, усі мої денні справи повністю залежать від самопочуття - є дні, коли із хати не можу вийти, так зле. Щоб сісти за кермо, не може бути й мови - на 7-му і на початку 8-го місяця були випадки, коли я мало не втрачала свідомість у машині. Всі аналізи поробила, на все перевірилась - нібито немає якихось страшних ускладнень, все, що можна було, вже поліковано і усунуто як проблему, а все одно так тяжко, що капець. Із сном теж проблеми - не висипаюсь, у туалет ходжу теж по 3-4 рази за ніч. Не знаю, як ще доходжу 2 тижні, в мене термін пологів припадає на 29-30 вересня, зараз йде 36 тиждень, але я так відчуваю, що до цього терміну точно не доходжу. Та ще й друге кесарське світить, навряд чи хтось за мене візьметься і дасть самостійно народити.

Із лікаркою у ЖК на днях мало не полаялась: ну чесно, дістали вже ті ходіння по муках! В мене таке враження, що ті тітки із ЖК тільки тим і займаються, що вишукують у тебе нові чи неіснуючі хвороби - аби ти побільше бабла витратив на їх спростування чи виявлення. Те, що ти вбиваєш купу часу на ходіння по різних лікарях, їх не цікавить (бо їх цікавить позитивна статистика, за яку не будуть взувати і напрягати вищестоящі). От вчора знову дзвонить: у тебе сеча погана, є сліди білка. Я: ну і що? Вона: як, ти йди перездай у центральній лабораторії нашої поліклініки і будемо лікувати! Я: яке лікувати, я вже замахалась все у вас лікувати, дайте спокійно ще 2 тижні відбути? Чи ви гадаєте, що від тих ходінь по поліклініках мені стає легше?

Так що добре тому говорити, у кого все гаразд із самопочуттям і Бог послав легку вагітність, а тим, у кого все не так-то й легко виношувати,що робити? Тим більше, у мене є з чим порівняти - доньку я виношувала без ускладнень весь термін, лише наприкінці відсутність родової діяльності протягом тривалого терміну призвела до КР.

Статус теми:
Закрита.