Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

вправи на фітболі допомагають від того

2. Paradise

Paradise New Member

Я вже остаточно занепала духом...Два тижні лежала в лікарні з тонусом, але після лікарні, ще гірше "розкисла".Загострився мій хронічний фарингіт, ще й імунітет впав, бо страшно повисипало на губах герпесами, чим це мені і моєму малюку грозить?
    Я в лікарні здавала аналізи на торчі, і в мене результат позитивний IgG, я це розумію, що в мене є антитіла в організмі. Не знаю, чи потрібно ще раз перездавати ці аналізи, Хто в цьому розуміється, підскажіть?

3. Raven

Raven Мама малятка

то вже чимось перехворіли і маєте імунітет, не тре того боятись
    а тонус тре лічити? бо я зі свїм гіпертонусом всю вагітність пролітала

4. JAMBITTO

JAMBITTO New Member

Дівчата хто стикався з такою проблемою при вагітності,як перелом ноги(що робити?чи це якось впливає на дитину,на її здоров"я?

• Співчуваю Співчуваю x 1
  5. Carters

Carters New Member

В мене теж була молочниця під час другої вагітності і не одноразово її лікувала цими препаратами і не на довго вони мене тримали, молочниця поверталась. Вже перед пологами коли я прийшла до лікаря у якого буду народжувати, мені сказав якийсь препарат, то типу як санація перед пологами, типу що все має бути чисто ніяких виділень не має бути, тобто ту проблему треба обовязково до пологів забирати. Зараз я втретє при нядії все було ок, а зараз на 34 тиж і бачу що почалась молочниця, йду 30 до лікаря буду лікуватись :girl_sad:

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Більше відпочивайте, лежіть!

6. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Дівчата, раніше цю темку не читала, можливо було вже про це. Прошу поради. Моя подруга зараз на 4 місяці вагітності. Приблизно вже місяць її болить в грудному відділі, а саме під сонячним сплетінням приблизно посередині. Особливо відчутно коли натискаєш десь приблизно між 1 та 2 ребром (між кістками з якоїсь сторони). Сильно відчуває, коли сидить, а потім встане (тобто в скрученому стані), при ходьбі рідше. В мене такого не було при вагітності і я нічим їй порадити не можу. На рентген їй відповідно не можна. Скоро буде йти на УЗД, то попросить лікаря подивитися і в тій ділянці. По відчуттях та біль їй нагадує наче синець натискати (але певно сильно болить, бо аж скривлюється). Не вдарялася, та й вже місяць таке триває. Чи може бути, що плід давить на якісь органи (н-лад, шлунок - так сказала їй лікар). То не печія.

7. Raven

Raven Мама малятка

діафрагма піднімається, в мене теж так боліло, ношпу пила

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені так жовчний давався взнаки (маю холецистит)
    якщо з правої сторони то може бути він
    коли біль ставала дуже гостра, то теж пила ношпу

9. Amilada

Amilada Well-Known Member

Мене шось знов застуда розбирає. Чоловік як захворів на Пасху, так і подосі шмаркає. Мені не так щоб дуже зле, але відчуваю шось в горлі. Порадьте якийсь засіб, чула про шось медове, що добре підвищує імунітет.

10. happylady

happylady Well-Known Member

перший триместр було не дуже весело. поставили загрозу, хотіли класти в лікарню,але я лікувалась вдома.
    зараз на другому триместрі - практично нічого не турбує. єдине - спина час від часу дає про себе знати і ноги набрякають (але то в мене звичне явище на спекотну погоду).
    прокидаюсь в 6 ранку і бігаю до 10 вечора - самопочуття прекрасне, і впевнена,що так буде до кінця вагітності:girl_dance:

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

ліпше пити чайки, їсти мед, лимон, тепле молоко і лежіть, вигрівайтесь. а чоловік хай не дихає на Вас навіть (щоб не заразив)!

11. agnechka

agnechka New Member

читаю, читаю...начитатись не можу)) тут всі такі хороші, такі ладні поради дають....може і мені щось підкажете? в мене тільки 8 тиждень, а вже декілька днів чую біль зліва в попереку (так ніби ліва нирка) інколи аж ноги не хочуть слухати, особливо різкі болі при вставанні, присіданні....сама не знаю що це...читала про пом'якшення підтримуючих зв'язок і дисків і через збільшення гормону прогестерону...іду до лікаря на наступному тижні, то й в нього запитаю шо по чому)) але може тут хтось мені щось мудре порадить чи поділиться досвідом....:girl_smile:

12. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

ще може відчуватись біль чи поколювання в яйнику, в якому відбулась овуляція, в мене в свій час дуже зліва боліло (але не поперек, а більше живіт)
    а може справді нирка?
    в мене на такому терміні взагалі щодня кололо то там, то тут, все підряд тягнуло, боліло і т. п.
    і було дуже страшно, бо вагітність була перша і дуже бажана
    але все було нормально
    дай Бог, і вам лікар підтвердить, що все добре

13. Raven

Raven Мама малятка

спайок не маєте? бо я за свої була в курсі, в мене лівий яйник приріс до матки , живіт ріс і воно боліло ого

14. agnechka

agnechka New Member

не думаю що яйник, то ближче до хребта.... помітила, що боліти починає після ходьби, чи взагалі інтенсивного дня...

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

йой, спайки? я взагалі від того далека... надіюсь, що то просто організм так пристосовується, лікар, думаю, підкаже. а взагалі маю таке передчуття, як в тій пісні Вакарчука, що все буде дооооообре)

15. Virna

Virna Well-Known Member

то якраз може бути хребет. проблем з ним нема?

16. agnechka

agnechka New Member

ні, ніколи не турбував...

17. pretty-women

pretty-women New Member

дівчатка підкажіть шо робити? Вжалила бджола! ще в пятницю але сьогодні неймовірно свербить пече! який засіб можна використати ? в нас 34 тижні! малюку не зашкодить ? хто стикався?

18. Maksli

Maksli Well-Known Member

з народних знаю таке, і воно дійсно допомагає, але зразу після укусу, а тепер не впевнена, але спробуйте:
    помазати місце укусу м*якоттю помідора, або соком з петрушки, розтерти гілочку петрушки в руці і ніби компресом прикласти до укусу!
    можна ще перекиссю помастити, але так багацько, не шкодувати!
    а набряк є?

19. pretty-women

pretty-women New Member

є трохи! дякую спробую

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ні
    якщо сильно розпухне, прикладати відбитий капустяний лист. якщо Ви алергік - проконсультуйтесь з лікарем щодо можливого прийому антигістамінів

Статус теми:
Закрита.