Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Talya

Talya Well-Known Member

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

імхо, але все в таблетках є синтетичним. натуральними є вітаміни лише в продуктах. мені лікарка казала для поповнення кальцію їсти молочні продукти і терту шкірку яйця, гашену лимоном (я таке малій періодично даю, і Гайдук давніше таке радив давати дитині). от вітамінками ми ніколи не захоплювалися. навіть ті "Ведмежуйки" аптечні боюсь давати просто так.

Останнє редагування: 28 Березень 2014
  2. Natalia

Natalia Well-Known Member

Читала, що там є якась дуже суттєва різниця в виробництві - їх виймають шляхом чи то глибокого заморожування чи пресування, я вже не пам"ятаю. Тому вони є натуральними. Але такі вітаміни всього випускає 3 чи 4 фірми в світі і вони є дорогими. Якщо хтось має іншу достовірну інформацію - прошу поділитись, бо це для мене є дуже важливим питанням. Минулого разу не було втрати зубів, волосся і інших проблем, але хотілось би точно знати, що нема жодної шкоди і для мацьопства в животику.

3. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Я мала де-не-де на лиці, то протирала їх лимоном час від часу або ваткою, змоченою у перекисі. Зійшли швидко.
    А от на животі були довше, відповідно і довше протирала перекисю і скрабувала їх.

4. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

скільки часу мають бути кровянисті виділення після родів? В мене вже 36 а ще мажеться. тиждень не було потім знову почалось мазатись.

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В мене було цього разу якось дуже довго, і теж то пропадало, то знову було і при чому такою яскравою червоною кровю. Як малій було 6 тижнів таки пішла до лікаря бо вже сильно переживала, то на огляді все було в нормі і сказала лікар, що 40 днів то нормально мати виділення. І через пару днів таки все припинилось (то десь загалом вийшло трохи більше 40 днів).

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

тривалі виділення бувають при низькому гемоглобіні.

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

у мене вже нема кров'янистих і коричневих виділень лише прозорі, тобто тривали 2 тижні, якось швидко пройшли

8. sanches

sanches Well-Known Member

в мене одна з"явилась, але велика - на лобі, під лінією росту волосся
    стала вже трохи меншою, чекаю поки зійде

в Матвійчика було маленьке тім"ячко, і на нейросонографію ходили. Але наслідків ніяких поки нема.
    так, але натуральні з продуктів не завжди засвоюються організмом - в мене так з продуктів не засвоюється кальцій і залізо

9. Raven

Raven Мама малятка

два місяці мала, лікар сказав на огляді, що кожен організм індивідуальний

10. sonika

sonika New Member

Дівчата підскажіть хто і чим лікував молочницю.., тержинан не допомагає.., а ліварол боюсь протипоказів.. 38 тижнів..,

11. milkozavr

milkozavr New Member

я лікувала кремом Пімафуцин-мені допоміг за пару разів. це було десь на 3-му місяці-я ще не знала що вагітна але годувала грудьми. Підчас першої вагітності користувалась свічками, але ефект тривав 2 тижні. Залаїн теж не помагав

12. krab

krab Well-Known Member

Хочу почути Вашу думку: дерматолог виписала лікарство (я їй наголосила, що при надії). Як казала ликар один раз на день протерти пятки. В інструкциї пише, що не використовувати під час вагітності і годуванням грудьми. Використовувати лікарство?

13. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Я промучилась з тою молочницьою з 15 тижня і до кінця практично. Почала лікувати в 20 тижднів , першими свічками був ліварол, потім пімафуцин , потім двіччі клотримазол. Перші два препарати допомагали лише на три дні , далі знову все по новому. Клотримазол діяв трохи довше але теж поверталася. Останній раз якраз десь на 37 тижні використовувала клотримазол 6 шт , а далі ставила собі через день, два , щоб дотягнути до пологів. Після пологів дякувати Богу все минулося, чого і Вам бажаю

14. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

піти ще до якогось лікаря

15. Людок

Людок New Member

Не факт, що лікар поганий.
    Просто, дослідження ліків дорогі, деколи дешевше написати, що не можна при вагітності, лактації.
    Перевірте, ліки через сайт е лактація, пошукайте в неті про них дет.інформацію.

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дівчатка, ванну після пологів коли можна? Зразу після закінчення виділень, чи довше потрібно чекати? Я вже аж нємогу, так хочу.

17. Raven

Raven Мама малятка

казали в пологовому, що так, бо шийка ще не закрита і ранева поверхня велика

18. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А мені ще зі старшою
    що можна тепленьку ванну відразу. То я відразу по виписці (на третій день після народження) і покайфувала.

19. katysik

katysik Well-Known Member

Аналогічно! Тепленьку ванну зразу після виписки приймала (навіть і не знала такого, що не можна :)), мала зовнішній шов

20. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

останнім часом до кінця дня страшенно болить спина... ледве до ліжка доповзаю... :girl_cray: а що далі буде...

Статус теми:
Закрита.