Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

та, мабуть, тут тих, кого треба копати, більше ніж тих, хто міг би:girl_wink:
    я теж не була, а казали через два місяці прийти...
    ну якось зайду... пізніше

2. katysik

katysik Well-Known Member

100%!!! Я теж все йду-йду і ніяк не дойду... може на літо попаду і то хто зна :)
    у мене не болять, але як би то сказати... час від часу дають про себе знати, якісь такі доволі неприємні відчуття :dntknw:

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене є теж пару швів, на наступний день після пологів ніби щось відчувала трохи, але це все. Коли виписували, то не було жодних неприємних відчуттів і зараз нема.

4. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

В мене були неприємні відчуття коли шви гоілись, віддавало збоку в ногу при різкому сіданні (особливо проблематично було сідати в машину, а після пологів доводилось часто їздити). Але зараз навіть не згадую про шви.

І хто ми є? Усі усім мільйони, а хтось комусь однісінький один. Ліна Костенко

5. toria

toria Active Member

У мене розривів майже не було, якась тріщинка, яку зашили. То я вже через годину спокійно сиділа і ходила, але, тим не менше, шов відчувала ще десь півроку. А у лікаря досі не була, вже 9 місяців.

6. Людок

Людок New Member

Чи правда, що якщо є епізіо, то при наступних пологах знову будуть різати, бо розійдеться?

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тоді по логіці природні пологи після КР теж би були неможливі, бо розійдеться шов.
    Але так не є.

8. Kryhla

Kryhla Member

Десь тут читала, що необов"язково. І дуже на це надіюсь, бо в перших пологах надрізали і внутрішні розриви були:girl_cray:

9. Людок

Людок New Member

Суть вловила,
    Лікар паритись не буде, легше надрізати.
    Ех...

10. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

то все правда ))) вдруге пройшла ідентичну ситуацію, аж страшно ті жмути волосся вичесувати, але і почалося то рівно в 3 місяці, коли гормони приходять в норму до невагітного стану - так що усе як книжка пише )
    єдине, що я таки робила, але не задля волосся, а цілого організму, бо коліжанка лікарка таки радила - то пропила курс вітамінів + вона ще радила так само, як і дитині, собі капати вітамін Д, про що я таки часом забуваю...
    зате волосся вже припинило випадати, і о диво!!! я не аж така лиса ), на додачу я замість обрізати довжину, зробила вдалу гривку і залисин не видно і імідж оновила :girl_claping: так що цього разу я в негативі знайшла повний позитив )
    отут дуже співчуваю... а відростає Вам нормальний ніготь?
    те саме, за першим разм, я відмінниця пішла в 2 місяці малої, тепер були терміновіші клопоти, тому на то не звернула уваги, а здалося би на огляд та УЗД, треба внести у список планів ) дякую дівчатка, що нагадали!

11. popelushka

popelushka Well-Known Member

при перших пологах мені зробили надріз, а при других - ні, були невеличкі тріщинки, але я їх практично не відчувала.

12. katysik

katysik Well-Known Member

Це якийсь капець!!! Я певно скоро буду лиса!!! :girl_cray: То шо волосся лізе якось до голови не брала, але тепер це АВРАЛ!!! Воно так лізе...шо мені страшно робиться!!! Напевно варто попити якісь вітаміни, хто що порадить??? Ми на ГВ, то може якісь для пузатиків нам підійдуть???

13. Gavil

Gavil Member

найкращі "вітаміни" у цьому випадку - терплячість:) має вилізти, те що не вилізло під час вагітності. Це справді страааашно, мені здавалося, що я не просто мию голову, а знімаю з себе ВСЕ волосся. Мала довге волосся, перукар порадив трішки вкоротити довжину - до плечей. Але від цього нічого не змінилося:sad: Зараз малявці 8 місяців, волосся практично не випадає! Терпіння і спокій:girl_wink:

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

кожна мама на ГВ мусить хоч раз за перыод ГВ то прокричати :)
    Після народження Дми волосся було гарне до його року, потім гайка повна, потім короткі стрижки, потім шкодування за довжиною. Від Сергійкових півроку волосся випадало, з настанням вагітності Вірусиком перестало. Зараз в нормі... сиджу... сподіваюсь на краще :)
    Справді, то період, який просто мусить минути...

15. cosmetichka

cosmetichka New Member

Після пологів почало випадати волосся. Саме обідно,що так ріденьке. Дуже помогла маска з гірчиці.Пишу рецепт,можливо комусь пригодиться:
    2 ст. ложки порошка гірчиці залити теплою водою до утворення "кашки"
    1ст.ложка оливкової олії (можна будь-якої ріпакова і т.д.))
    1 жовток
    2ст. ложки цукру або меду
    Буде масочка пекти. Зате результат прекрасний . Маску тримаю зараз 1 год.:girl_dance:

16. Dzhyl

Dzhyl New Member

Допоможіть. У мене псевдоерозія матки та папіломавірус. Я завагітніла, лікар приписала 20 днів поставити внутрівагінальну лютеїну. А це гормони. Коли просила пояснити, для чого. Вона сказала, шо так треба і все. Чоловік проти того, щоб я приймала ці таблетки. В неті не можу натрапити на інфу. Хто пояснить? варто чи ні? ДЯКУЮ

17. La esposa

La esposa Moderator

З одного боку є ризик, бо папіломавірус буде розм'якшувати шийку, яка не зможе втримати плід — лютеїна допоможе бути їй твердою і не відкриватися. З другого боку, вам треба буде приймати лютеїну суттєво довше, ніж 20 днів.. і тим більше не припиняти раптово. Я б порадила піти ще до якогось лікаря.

18. Dolche

Dolche Well-Known Member

Нещодавно зловила себе на думці, що після пологів крім стандартного випадіння волосся здоров"я моє навіть покращилося. Простудними хворобами за 2,5 р. хворіла може 2-3 рази. Раніше було часто, особливо горло було моїм слабким місцем. Можливо організм відчуває, що не час давати слабинку, бо хвора мама - то капєц.

19. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Напишу ще сюди. Дівчатка, маю делікатну проблему

Я знаю, що треба певно до лікаря, та зараз знов - ліки, ліки..
    Взагалі хтось мав таке?

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

В мене таке було зразу після пологів. Трошки крові, ну і відчуття не надто приємні. Викоростила упаковку обліпихових свічок - вроді пропало, не поверталось наразі. Тут мені здається головне - профілкатика закрепів

Статус теми:
Закрита.