Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

В мене таке при ерозії було. Краще покажіться лікарю.

2. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Підниває вже 2 день зуб :girl_cray:
    І тепер не знаю, що з тим маю робити. Без анестезії лікувати не наважусь, та й час піджимає. Можу в будь-який час поїхати в пологовий. Лікувати після народження малявки? А при ГВ наскільки мені відомо обезболююче колоти не можна. І треба мені того наприкінці вагітності? :sad:

3. katysik

katysik Well-Known Member

Дуже співчуваю...:no:
    У мене, тьфу-тьфу, не боліли зуби за всю вагітність і дай Боже, щоб вже і не боліли, але маю іншу проблему - ще до вагітності були проблеми з яснами, а під час - то взагалі ужас якийсь. Дуже вони в мене кровоточать, нічого не помагає, між передніми зубами аж щілинка вже зробилась, так вона мені не подобається, але напевно прийдеться з нею змиритись, бо сумніваюсь, що зуби стануть назад... І нащо питається було мені 2 роки колись брекети носити, ех... :sad:

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

можна, аби тільки знайшли час на лікування після народження. просто кажете лікарю, що годуєте.

5. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

В мене схожа ситуація, пломба вилетіла,нічого не болить,але якось ходити з дирою...:umbrage:
    От і думаю, коли то йти лікувати-пломбувати?!

6. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Я свою дірку у зубі лікувала десь за тиждень до народження малого, а може й менше. Звичайно, лікарка трохи хвилювалася, але все пройшло добре. Думаю ліпше так, ніж потім ходити з дірою або ж малюську дитинку лишати на пару годин задля лікування зубів.

7. Talibamina

Talibamina Member

Краще не відкладати на потім, бо потім ніколи не наступить. Я також лікувала зуб (пломбували канали) на 38 тижні, правда обезболююче не прийшлось колоти. Вагітним і годуючим можна обезболююче, тільки без адреналіну.Не відкладайте похід до стоматолога

8. rununkulos

а анестезію робили чи на живо?!

9. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Вже добре не пам"ятаю того процесу... Здається там трохи треба було підчистити, але довелося терпіти так, добре що без каналів пломбували.

10. rununkulos

бліііііііііііііііііііііііін, я й забула,що планувалось починати з тих каналів. В мене з обезболенням ітак папряжно, бо анестетик не брав раніше:girl_cray:

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я на такому терміні лікувала зуба. А що було робити?
    Тоже боялась, щоб не вродити в стоматології.))
    Моя порада- ідіть лікуйте, бо нашо вам того. Пологи, перебування в пологовому, потім дитину тоже поки зможете лишити, а стан зуба то не покращиться... Буде важко, ліпше ідіть.

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

А в мене вчора щось таке було. Погодувала малого на ніч, задрімала, встала тіло трясе якби судорогами, вся в мокрому липкому поті. Так було зле, капець, зуб на зуб не попадав, сорочка вся до мене прилипла. В когось може було таке після пологів? В чому то може бути причина? Може гомоглобін?

12. Margarett

Margarett Well-Known Member

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

в мене таке було як мала перший лактостаз. то температура під 40, то таке.

14. Orman

Orman Модератор-бомба

я думаю що комплексно, ще відходняк від пологів, втома і всяке таке. Гарно їсти, відпочивати як тільки вдасться (ну тут ясно що не все так просто :)). В мене таке було один раз теж ніби на рівному місці.

15. sanches

sanches Well-Known Member

в мене в перший вечір вдома було щось схоже - почало морозити, малих погодувала, а потім так заснула на кілька годин, що навіть не рухалась і на плачи дитячий не реагувала (добре, що мама була поруч...)

16. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

В мене таке було, кілька ночей підряд. Вперше таке сталось ще в лікарні, то мене оглянули, виключили будь-які ускладнення, дали додаткові одіяла і сказали спати, таке буває після пологів :)

17. katysik

katysik Well-Known Member

Нам скоро народжуватись, а у мене така проблема - зовнішній геморой виліз, такий шо капець :girl_cray: Лікарка сказала вже нічого не робити, що будемо старатись, щоб після пологів не було ще більшого, а потім на процедури походимо. Він мене не турбує взагалі, але що з ним буде після пологів навіть страшно уявити! Та й якось так стидно чи шо з ним йти на роди, ех... :no:

18. Raven

Raven Мама малятка

Знайома гепариновою маззю мазала, щоб троха набряк зняти. Після пологів майже на процедури і не ходила.

19. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Дуже добре знімає зовнішні набряки. Сама користувалася. І як я читала в інструкції, то її не можна використовувати лише у 1 триместрі.

20. Talibamina

Talibamina Member

Дівчатка,може хтось має схожу проблему,порадьте щось:під час віагітності досить багато набрала(до В було 50-52,в кінці В 68-70кг)після пологів скинула 7 кг і баста,десь через 8-9 місяців пішло ще 5 кг.Зараз вага 60 кг,а живіт як був "кругленький" так і залишився.На дієтах не сижу і прес качати себе ну дууууже рідко заставляю.А от недавно,коли лежала на спині і напружила живіт,то в районі пупка є ніби впадина між м"язами,можна туди куляк засунути і коли встаю - живіт напружується і таким ніби трикутничком робиться. В інтернеті прочитала,що це може бути діастаз - розходження прямих м"язів живота,потрібна операція. Мені аж страшно стало,бо думала,що той жирок піде,як перестану грудьми годувати, а тут таке.В когось таке було після пологів?чи я просто лінтяйка і шукаю відмазки,щоб прес не качати?

Статус теми:
Закрита.