Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. sanches

sanches Well-Known Member

Відповідь: Здоров'я під час вагітності та після пологів

а тиск який? в мене таке бувало коли він падав...

2. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

може й гемоглобін низький, або тиск, а може десь защемлення якого нерва? Мені здається, що до невролога звернутись не завадить.

3. Brenda

Brenda Member

В мене тиск постійно низький - 90 на 60 або 80 на 40, але під час вагітності гемоглобін нижче 120 не падав... навіть в день пологів був 125

4. Megan

Megan Well-Known Member

мене дуже болять ноги.. от зранку встаю, нтаке відчуття, ніби всю ніч ходила. З чим це може бути пов"язано? Ну про спину я мовчу, а от ноги почали недавно, особливо внизу, коло кісточок

5. MaryF

MaryF Well-Known Member

Маю страшну діарею. Цілу ніч температура 38,4. Навіть, вода не затримується. Випила 2 пачки вугілля і лінекс. Може хтось шось порадить дієве і не шкідливе для дитини.
    Шось я після пологів не можу з болячок вилізти. Ше від рожі не відійшла вже якесь отруєння. І саме головне, шо практично нічого не їла.

6. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

спробуйте з'їсти вареного рису, без нічого. Пийте багато, але не кип'ячену воду, а мінеральну, без газу, або компот, або не міцний помірно солодкий чай. З сорбентів - мені помагав ентеросгель - приймала і під час вагітності, і під час годування

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

MaryF, у мене схожа проблема, але в легшiй формi без т-ри та лiкiв: як тiльки мала прикладаеться до грудей, в мене так сильно скручуе живiт, що деколи ледь до туалету добiгаю ( вибачте за подробицi). З iжею жодних експериментiв, бо ще тiльки налагоджуем ГВ. Питання до досвiдчених: чи може бути такий зв'язок прикладання=дiарея? Дякую за вiдповiдь.
    п.с коли мала спить в мене в животi все спокiйно.

8. MaryF

MaryF Well-Known Member

Думаю, що ні. Я також практично нічого не їм і все свіже. Звідки ото взялося не зрозуміло, але факт якогось отруєння таки є. Вирішила поки там в животі не стихне нічого їсти не буду. Мені навіть вугілля вилітає через 5-10 хв. Дві пачки вугілля випила, а толку. Попробую ще ентеросгель.

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я ще маю таку версiю, що може то така довготривала побiчна дiя антибiотикiв якi менi капали пiсля КР...хз...

10. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

Тут швидше прикладання=скорочення матки=перистальтика кишечника.

11. MaryF

MaryF Well-Known Member

о це скоріше може бути...

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

перисальтика так, а діарея?

12. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

До вагітності дуже часто мучилась з головними болями... Під час вагітності лише на перших тижнях трохи боліла голова, потім то все пройшло. Так само зникли симптоми сезонноі алергіі. І ось, головні болі до мене повернулись в перший же день після пологів у всій красі, навіть перевіряли, чи то не наслідок ЕА. А от алергіі поки що нема, кажуть, може повернутись, коли перестану годувати грудьми.

13. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В мене з алергією аналогічно- під час вагітності не було і аж нещодавно повернулася :sad: були перші прояви на днях, хоч малу ще активно годую

14. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

А я от навпаки, не можу сама сходити в туалет, без клізми чи свічки.:girl_cray:
    Просто навіть відчуття немає, що хочу в туалет...
    Може хтось мав щось подібне, як лікував без нанесення шкоди дитині? Спочатку думала, само внормалізується з часом, але пройшло вже 3 тижні, а позитивних зрушень немає:girl_in_dreams:

15. Brenda

Brenda Member

Спробуйте клізму місцевої дії Нормакол (але половинку, бо там велика доза), я робила її ще в ПБ на другий день після пологів - потім після неї почал арегульрно ходити. Та кліза має місцеву дію і на ГВ ніяк не повинна б вплинути...
    То, насправді, дуже погано, що Ви не можете сходити нормально в туалет, бо якщо у Вас ще й вилізло "дещо" ( як в мене, наприклад), то взагалі з тим не можна допускати закрепів.

16. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

мені дуже допоміг сироп лактулози, в інструкції написано що його можна мамам, що годують, і свічки використовувала на основі обліпихової олії, але то для заживлення тріщинок

17. portik

portik New Member

Спробуйте Нормакол чи Норгалакс, як радили вище, а потім щось для профілатики закрепів. Я їла чорнослив, але за пару раз він вже не допомагав, тоді мене виручило гарбузове насіння і достатньо пиття.
    За 1,5 місяці само внормувалося.

18. SoloZiLvova

Діярея ні. Якщо ходиться значно частіше ніж прикладається (отже частіше 6-8 разів), і ще є температура і т. д. - це справді можуть бути антибіотики чи вірус.
    Я говорила про оцей звя'зок м'язів матки і кишечника. Він є завжди і, коли організм відновлюється після пологів, може добре даватися чути. В мене так було. За день разів з шість могла відвідати туалет (ну бо малий їв що три години). Само звідкись взялося - само перейшло. Не відразу. Певне днів п'ять тривала та радість. Також десь не зовсім відразу після пологів, а тиждень-два після них. Те саме було:

19. allja

allja Well-Known Member

Маю запитання щодо виділень після пологів. В мене КД ще немає, але вже декілька днів турбують мене такі виділення, як були в останні тижні вагітності. Спершу подумала, що це молочниця, але вона в мене була лише раз, і то до вагітності, та і виділення були інші, ще й свербіж був. Це нормально тепер такі виділення, чи краще звернутися до гінеколога?

20. SoloZiLvova

Ну на скільки видно з інеренту то все добре ) Вони можути бути всякі-різні водянисті і т.д. виходити рівномірно, або якимись епізодами, але головне щоб без неприємного запаху.

Статус теми:
Закрита.