Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. марі177

марі177 Well-Known Member

Відповідь: Жіноче здоров'я під час вагітності та після пологів

дівчата підкажіть які вітаміни вживаєте на початку вагітності і ще яка добова доза фолієвої кислоти????буду дуже вдячна!

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Я на перших місяцях пила Тифоль 30 днів(1 упаковка) ,там 1 таблетка має добову норму фолієвої кислоти. Ви можете пити просто нашу фолієву кислоту по 4 таб. в день. Суттєвої різниці в них немає, лише в зручності і ціні.
    А полівітаміни для вагітних взагалі краще не вживати :beee: Приймайте вітаміни в натуральному вигляді: печінка, сирок... і т.д, тим більше скоро літо і появиться стільки корисних смакот:clapping:

• Подобається Подобається x 2
  4. kohanka

kohanka Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть, в мене тут таке трохи пікантне питаннячко, і я не знаю куди його притулити... Я зараз на 8-му місяці, звичайно поправилась і далі росту :girl_bye:. Досі носила завжди штани, а тепер коли потепліло (я так чекала) переодяглась в сукеночки-сарафанчики... і виникла така проблемка: дуже пріє між ногами (внутрішня сторона стегон), і коли я добряче находжуся там дуже сильно натирається шкіра... і пече сильно :girl_cray:. Що робити? Може хтось стикався з таким? Може десь вже це обговорювалось? Цікаво як мені будуть пасувати панталончики?!? :girl_cool:

5. Matiola

Matiola Well-Known Member

Я все-таки віддаю перевагу штанцям або якимось шортикам,бо біль від натирання нестерпна.

6. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

В моєї коліжанки щось подібне було, нічого з тим не вдієш, приходила додому, приймала душ...і кристувалась присипкою, звичайною, дитячою

7. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В моєї мами кожного літа такі проблеми. дійсно - або штанці, або дитяча присипка.

8. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Або звичайний дитячий крем:girl_smile: Мені це допомагало

9. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Підкажіть хто-небуть, що то таке може бути - я на білизні помітила кілька крапель крові за останні кілька днів. До лікаря аж в понеділок, а за ці вихідні не знаю що робити. Може хтось щось знає про це? Наперед дякую.

10. Ірена

Ірена Well-Known Member

вже сьогодні зв"яжіться зі своєю лікаркою, або ж підіть в гінекологію (на швидку допомогу). я не лякаю, але це може бути загроза перериванян вагітності в такому терміні (в мене таке було цього разу).

11. Galjuxa

Galjuxa New Member

у мене теж токсикозу зовсім не було,і взагалі-так,як я відносила
    (дякувати богу,без всіляких проблем),можна ще і ще вагітніти-було б бажання та кошти:girl_claping:

12. levandivka

levandivka З яйцями...

А шо, дорого платили? [​IMG]

13. Galjuxa

Galjuxa New Member

у мене перші 3 місяці були невеличкі кровяні виділення,але в ті числа,коли раньше мали бути ПМС(хоча теж переживала),але лікар казав,що це не страшно,якщо плід добре закріпився.А може ви сексом перед тим займались?:girl_in_love:

14. Galjuxa

Galjuxa New Member

ні,взагальному обійшлись роди десь 1500 грн.

15. Fijalka

Fijalka New Member

В мене рік тому вирізали фіброаденому з правої молочної залози.Не знаєте чи з молоком все буде нормально і взагалі чи це може ще якось зашкодити, бо лікарі нічого не кажуть.

16. Златка

Златка Well-Known Member

Fijalka, на ГВ це не впливає

17. носик

носик New Member

Сьогодні прокинулася вся спухша. наче бджоли покусали. застуда ніяк не проходить... та й пузьо не так активно товчеться як раніше. таке можливо перед пологами? вже просто не може дочекатися і ще страшно...гг

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

просто в такому випадку, після сильної застуди, і на термінах-30-36 тижнів,рекомедується здати контрольний аналіз сечі ( особливо, коли є набряки),щоб виключити наявність білка + сходити до гінеколога,щоб вона хоча б стетоскопом прослухала ритмічність серцебиття дитинки.Перед пологами,звичайно, дитинка може рухатися менш активно, бо їй все менше місця стає ( хоча у мене малий до останного дня товкся як на дискотеці) .Основне,щоб діяло правило "10 рухів"- про це нам наголошували у пологовому на останніх строках( Приходили в патологію лікарі щодня до своїх пацієнток і щоразу питали, чи добре ми чуємо рухи).Але,якщо відчувається дивне затишшя чи непритаманні рухи- краще проконсультуватися .

Останнє редагування: 21 Березень 2010
  19. носик

носик New Member

Дякую! Я вже звязалася з лікарем і завтра кладуть у патологію. Настрій не дуже але це тре моїй малечі

20. Ная

Ная Well-Known Member

Мамуськи,хто мав другі пологи,чи ваші відчуття після пологів були іншими аніж після перших? В мене цього разу досить боляче скорочується матка,лікарка казала шо то так є,коли жінка народжує вдруге. І ше мене дуже болять кістки,а особливо спина і таз,часом як трохи довше посиджу,то чоловік мусить мене піднімати,сама встати не можу.То нормально? Бо після перших пологів ніц такого не було.А тепер ше й загальне почуття таке ніби от-от захворію,надіюся то просто втома,бо мені ше так і не вдається виспатися.

Статус теми:
Закрита.