Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Відповідь: Жіноче здоров'я під час вагітності та після пологів

я в шоці...мене не так сильно болить, але операція...я в шоці
    де гарантія того, що більше не повториться?

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

Це вам треба з лікарем радитися. залежно від стану. не обоявязково це поториться. головне шануватися.

я наприклад, заробила таку штуку активно займаючись баскетболом років 7-8 підряд. от так.
    а хтось має спадково, а хтось набуте - "стояча" робота, надвага, ну і загострення під час вагітності.

3. Megan

Megan Well-Known Member

Гарантією буде відсутність вен. Не буде вен- не буде варикозу. Просто вени витягують, а кров тоді розходиться по тканинах. Відповідно, нога стає синюватого кольору. І тоді ноги вже не ті що були, шанувати треба. Але не буде тромбів у венах і ризику відірвання того тромба, ну і самі знаєте, чим це може закінчитись. Лікар, коли мені ноги оглядав, спитав: "А навіщо ви носите з собою порохову бочку? В будь-який момент відірветься тромб і ..... побіжить до серця". Я теж перелякалась. Подивлюся, як буде татові після такої операції - може і сама піду.

4. Nata

Nata Well-Known Member

Меган, вени всеодно всі не витягнуть :). Варикоз з часом вилізе в іншому місці.
    А тромби - це тромбофлебіт. Тут все значно серйозніше.

5. Megan

Megan Well-Known Member

Це зрозуміло. Ці всі гулі на венах - це той самий тромб. А вени, ті, що вже загрожують життю, витягують, а ті, що добрі-залишають, і тоді вже їх лікують, щоб не було варикозу. Це і називається лікуванням варикозу.

6. Nata

Nata Well-Known Member

Ні, "гулі на венах" - це не тромби :). Це варикоз, просто різного ступеню. Кажу з власного досвіду, бо перевіряла свої "гулі" :). А тромб часто і непомітний зовсім до певного часу.

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

та не вилізе.
    не всіж однакові. чим раніше полікують тим краще.

8. Megan

Megan Well-Known Member

Можливо. Знаю по собі - в мене під гулями тромби, тому і лікар так напрягає з операцією. Є ще кілька менших, я їх називаю "коралі", коли перевіряла, то там тромбів не було, а лікар сказав, що і там недалеко до тромбів.

9. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Боже...треба іти до того лікаря, бо здурію...так страшно!!!
    Впринципі в мене видно, але ледве, ледве, правда сестра каже, як в старої бабки...і гульки є...чи то не гульки...:sad:

10. Megan

Megan Well-Known Member

Та не панікуйте. Просто сходіть до лікаря. Може у вас є шанс полікуватися без оперативного втручання?

11. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

мені теж були приписали пояс, але на 28 тижні (скоро опустився живіт). Спина теж поболювала, деколи не могла навіть сидіти. Носила я його до кінця вагітності, я навіть незнаю як би виходила без нього, правда!!! з поясом я могла хоть щось вдома зробити. Купувала 2в1 дородовий та післяродовий. На рахунок розміру, то треба виміряти обєм бедер і з цим виміром йти в аптеку, там вам підберуть.
    його треба ще правильно одягнути, але це вже вам нехай покаже лікар, бо це ДУЖЕ важливо.

• Подобається Подобається x 3
  12. Iryna

Iryna Well-Known Member

Galyna555,дякую за пораду. Я щойно глянула на наші лінієчки і у нас майже однаковий термін вагітності:)

• Подобається Подобається x 1
  13. Kasia

Kasia Well-Known Member

для Cifalius:
    в наступну суботу планую УЗД судин ніг в Діагностичному на Пекарській , казал знайома , ніби 70 грн. коштує.

14. галіна

галіна Well-Known Member

Я сьогодні зранку встала а в мене ноги як колоди просто жах:sad:так понабрякали.Пю нирковий чай,канефрон і пила флебодію і нічого непомагає(нирки маю здорові)може в когось така була проблема і що з таким робити

15. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А ви то все п"єте з рекомендації лікаря? Наскільки я знаю, під час вагітності ниркові чаї протипоказані, а ліки застосовують у тяжких випадках...Ви ж кажете, що маєте здорові нирки.

16. галіна

галіна Well-Known Member

так мені лікар це все прописала

17. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Я тільки нирковим чаєм і канефроном спасалась.В мене також до вагітності були здорові нирки,а потім пієлонефрит.

18. olja_zaj

А з сечою як в вас? Як ви харчуєтесь?Солене,гостре?

Останнє редагування: 16 Березень 2009
  19. галіна

галіна Well-Known Member

з сечою все добре:y:.А харчуюсь всім чим є:xaxa:

20. olja_zaj

Обмежте себе гострим і соленим,вам потрібна дієта,я шкодую шо не послухала свого лікаря раніше і не відмовилась від гострого і соленого могла б уникнути багато проблем.З таким не жартують.Бережіться:)

Статус теми:
Закрита.