Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, уже кілька днів маю якесь розстройство кишок. Ніби і нема спазмів, а пронос кілька раз в день може бути. То організм чиститься і пора пакувати торби чи щось з харчуванням не то, як думаєте?

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

я би була готова до всякого))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Сьогодні проснулася 6-та ранку, і вже мені кості "ломало" :girl_sad: Поїхала в приват. кабінет здати аналізи, а коли приїхала додому поміряла температуру - 37.1 :girl_cray: Стан жахливий. Сиджу на роботі і чекаю того вечора...

• Подобається Подобається x 1
  4. Raven

Raven Мама малятка

о_О, додомцю з тим і бігом в ліжко

• Подобається Подобається x 2
  5. Prenatal'ka

Prenatal'ka Well-Known Member

Не жартуйте з тим. Зараз і віруси всякі, і грипи... Краще відпросіться з роботи і під одіялко з теплими чайочками

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Як таке уже кілька днів, то швидше за все
    :girl_claping:

7. iriwa

iriwa Особлива мама

Ну подивимось що буде, якби так то я клієнт на чергову бригаду бо ще й досі не домовилася з лікарем. Стільки зараз менінгіту маю, ще в житті такого не було щоб все що можна зійшлося на один періуд.

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

:) і пора чергу нам тут записувати :)

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

а в мене щось голова болить... чи то від того затемнення сонячного чи шо...
    що можна прийняти від головного болю?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

І я якась сьогодні, як в тумані... На голову так щось давить, хоч до того ніколи так не почувалася

11. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Вже почало закладати на грудях. Передзвонила до лікарки (терапевт "по вагітних") казала крім того що багато пити можна приймати Віферон (свічки). Хтось їх приймав?

12. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Коли було зовсім не сила терпіти, то я випила половинку спазмалгону. Біль зняло.

13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я приймала, точніше ставила )))))))) ті свічки. Не знаю, чи то від конячої дози пиття і вітаміну С, чи то від тих свічок, але мене попустило скоро.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Мені допомагає листок капусти на лобі та висках. На серйозні ліки я б не наважилась.

15. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

йой, вчорашній день, то було щось !! для адекватного пересування по хаті помогло обмотати туго банданою голову, так і заснула. Маю надію, сьогодні продовження не буде!!

16. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

що можна вагітним від нежиті ,я вже промиваю но -солем а він ніфіга не дає ,немаю чим дихати

17. Prenatal'ka

Prenatal'ka Well-Known Member

Піносол можна... Мені лікар виписувала, то в інструкції чітко написано що і вагітним і годуючим мамам можна. Його якраз добре після промивання носика сольовими розчинами... Миттєвої дії в препарату нема, як в судинозвужуючих крапельок, але мене дуууже виручив... Якраз вичухалась з тих сопель минулого тижня , чого і вам бажаю

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

А мені от піносол гееть не поміг. То напевно як кому, зараз це досить дешеві порівняно капецьки, можете спробувати. Пила цинапсин потім, дієвий. Ну і не забувати про сольові розчини.)

Надіслано з мого Lenovo P780_ROW

19. Sovulka

Sovulka Member

дівчатка, може хтось знає хорошого лікаря терапевта який би мав справу з вагітними. але такого що може додому приіхати. бо в мене вже другий день темп 38 жахливів соплі,кашель і в грудях дере. боюсь щоб не було запалення. моя гінеколог яка би могла когось порадити у відпустці закордом,а дільнична терапевт то така що тільки для довідок. скиньте номер в приват буду дуже вдячна. вагітність 20 тижнів

20. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

Дівчата, скажіть-но мені, зеленій, після пологів лохії що виділяються мають бути постійно рясними чи ні? Бо після виписки з ПБ були невеличкі буквально, а вчора мусила "матрас" поставити, бо заливало. Сьогодні знову трошки тільки. Це нормально? І низ живота пониває деколи...

Статус теми:
Закрита.