Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

як в мене з нервами зашкалює то приймаю магнефар (той же самий магне б6 тільки наш) і паралельно валер"янку болгарського виробництва.

• Корисно Корисно x 1
  2. Hexe

Hexe Well-Known Member

Хтось приймав канефрон? в мене з нирками проблемки намалювались, лікар призначив канефрон в драже(2шт\3р в день). моя Г сказала, що це велика доза і що від цих ліків може бути сильний сцикоз(сорі, але інше слово на думку не спадає) і тому краще купити в краплях і менше дозування. я от не знаю,що робити - бо сидіти вдома на унітазі не маю можливості (мушу цього тижня на узі, кров поздавати, малу до лікаря звозити), але нирки мені теж потрібні.

3. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

я приймала дві вагітності ,з першим в мене почався пілонефрит ,а з другим я вже не чекала що щось почнеться з 32 тижня почала для профілактики пити Канефрон але в капельках

• Подобається Подобається x 1
  4. rytasa

rytasa Непосиденька

Канефрон приймайте.....ато будете потім частіше пісяти ходити як почнеться запалення серйозне....

5. Raven

Raven Мама малятка

ліпше то, чим наслідки
    я коли дома сиділа пила 2т. 3 р., як мала кудась йти пила по 1 і менше рідини

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Чула від кількох лікарів, що канефрон в таблетках малоефективний, порівняно із крапельним (ну і на собі в цьому переконалась) тому радила б його.

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Пила в краплях в ІІІ триместрі, не помічала, щоб частіше відвідувала ВуЦе, але, може, тому, що тоді і без того нерідко почала навідуватись.

8. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

П'ю в таблетках, не помітила частішої потреби бігати в wc, але й результату якогось від лікування теж

9. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Таблетки потрібно пити мінімум 1 місяць, а тоді буде ефект.

10. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Я п'ю вже 2 місяці, набряки не зменшились взагалі ( саме від них лікар мені призначила канефрон)

11. Raven

Raven Мама малятка

А канефрон при набряках, як зайцю стоп-сигал. Я його вкупі з нефрофітом і клюквою пила, хоч якийсь результат був.

12. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Маю сильний токсикоз, гірший ніж минулої вагітності. Вже 4 тижні мучуся, лікар виписав Хофітол по 2 таблетки 3 рази на день, ніби щось трохи допомагають, рву в основному 2 рази в день, до таблеток рвала по 3 рази. Лягти в лікарню не маю можливості, бо Дмитрик на ГВ, а відлучаю дуже поступово. Але останні кілька днів, після того як вирву, але чомусь тільки коли рву ввечері, вдень такого нема, то маю сильні спазми, поки не вирву . Боюся, щоб не було виразки чи ще чогось, але навіть не знаю, до кого з тим звернутися. То вже 9 тиждень, може скоро все минеться?

13. Hexe

Hexe Well-Known Member

до гастроентеролога.

а в стаціонар?мені на початку вагітності кілька днів було погано, думала вмру - лікар прописала теж хофітол, казала як не стане краще то покладуть на крапельницю, але відпускатимуть до дому. спитайте в лікаря, можливо такий варіант реальний?думаю на кілька годин ви б знайшли де малого лишити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

ну от я так допилась їх, аж поки аналізи сечі не стали погані, тоді в патології Меду на мене подивились квадратними очима "А що, він буває у таблетках?" (так сказав лікар), ну і менше, ніж за тиждень прийому в краплях сеча прийшла в норму. Єдине, допускаю, що може таблетки, так як вони слабші, призначають на ранніх термінах.

15. Katrine

Katrine Member

дівчата, що можна при вагітності противірусне? Маркіян приніс зі садочку якусь вірусяку - соплі, кашель, температура, я реально з ним цілий день, а зараз найменше хочеться захворіти. порадьте що на таких термінах можна?

16. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

пила Афлубін краплі. вагітним\годуючим можна

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В мене в хаті з такими сиптомами і сарший, і менший, тільки Ернест без темп. Я говорила з лікарем, то він мені казав що то зараз дуже агресивний грип ходить, мені порадив максимум вітаміну С і багато пиття + кальці. А ті всі Афлубіни, анаферони і т.д. то все швидше для самозаспокоєння, воно нічого не дає, тупо викачування грошей....

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. preciosa

preciosa Well-Known Member

Погоджуюсь щодо афлубінів-анаферонів. Не раз вже читала статті про те, що ці ліки не дієві, а просто є комерційно вигідними.

19. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Дівчата, сакжіть, а страх як впливає на дитинку?

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

Канефрон я пила в краплях і періодично ще буду пити, але треба мінімум 2 тижні.
    Мав сечогінний ефект, ну, але ж без фанатизму.
    Набряки якраз зійшли (але то 1 триместр був).

Статус теми:
Закрита.