Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Це особистий процес: )
    Мій тривав десь до місяця, плела косички аби менше розтріпувалось

2. катенок

катенок Well-Known Member

в мене вже 2 місяці точно....:girl_cray:

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В мене почалось в 3-3,5 місяці малого, зараз (майже 7 місяців) вилазить значно менше.

4. катенок

Ой....де ще ті 7 міс....головне щоб лиса не була...

5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Не будете :) Все відросте :)

6. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Коли малечі буде 9-10 місяців

• Подобається Подобається x 2
  7. катенок

Де падаючий хом"як?...((

8. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Випаде рівно те що має випасти :) Можете усякі реп'якові олійки спробувати, або трошки підстригтись щоб воно так страшно не виглядало але повірте волося лишиться таке як було до вагітності

• Подобається Подобається x 1
  9. катенок

Я так і зробила. Трошки підстриглась. Втираю якусь маску від Зеленої аптеки,але шкода мого густого волоссячка. Навіть вирішила не робити мелірування поки не закінчиться цей жах.

10. svoybox

svoybox Well-Known Member

О, це виявляється має часові рамки, а я то думала, що чарівний шампунь купила)))) в мене якраз в такий період не те, що перестало випадати волосся, інтенсивно від коріння почало рости, я навіть гривку мусила зробити, щоб так на чолі не кидалось в очі

11. merimeri

merimeri Active Member

Моїй дитині вже 11 місяців, то ще випадає, але в мене дуже густе волосся, то навіть не замітно, що воно випадає, тільки дратує мене, бо кругом його повно.

12. бетменша

бетменша Well-Known Member

А в мене почало випадати десь через 2 м. після родів. Випадало дуууже сильно. Проводила рукою і витягала майже жмути того волосся. Але я ніц не робила, знала, шо то гормональне (до речі, під час вагіності, навпаки, випадало менше ніж завжди) Через місяців 3 пройшло

13. катенок

От в мене так само. Шкода волоссячка..

14. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

От тепер гарно згадуємо- десь з 2-3 місяця вагітності волосся фактично перестало випадати. Під кінець з'явився "молоденький їжачок". Тепер активно випадає. Коли перестане, кількість волосся залишиться просторі а рівні "до вагіності" та й усе

15. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

дівчата, підкажіть, що то може бути. 27 тиждень В, другий день так нормально ниє внизу живота. вчора під вечір відпустило, сьогодні от знову те саме (( малий рухається, добре чую його, тонусу не відчуваю , та й все добре, окрім того ниття..
    ага, ще таке помітила

Останнє редагування: 19 Червень 2016
  16. бетменша

а в когось на ГВ бували носові кровотечі? В мене просто за півтори тижні вже 3 рази, а до того навіть не пам"таю коли таке було, певно ше в дитинстві. Крові небагато. Не знаю чи ГВ тут при чомусь, просто чоловік висловив думку, що то може бути пов"язане з відсутністю місячних. Типу крові забагато)
    п.с. тиск нормальний

17. Raven

Raven Мама малятка

Було, нестача віт. А. Краще вживати продукти з тим віт. Синтетичні при гв не рекомендують. Зараз ото якраз сезон чорниць, смородинки.

• Корисно Корисно x 1
  18. бетменша

заглянула у Вікі. виявляється при ГВ його потрібно вдвічі більше, ніж звичайно. 1200 мкг проти 600. От і не їж багато на тому ГВ))))

19. Raven

Raven Мама малятка

І таблетками не зажуєш, бо тяжко виводиться з організму.

20. Orman

Orman Модератор-бомба

Брекстони з Хіксом? Тренувальні перейми.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1