Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

@podolyanochka на днях розказали мені спосіб лікування болі в горлі: полоскати куркумою. Вона сильний природній антисептик. Розвести теплою водою і полоскати. Я ще не пробувала, але зашкодити точно не має. Я стандартно полощу розчином прополісу, але на біль то не дуже впливає.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

а в якому співвідношенні?

3. Марточка

Марточка Well-Known Member

Також чула за куркуму, навіть купила пакетик була, але так і не пробувала

4. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Так як в мене хронічний тонзиліт, найкраще спасає-мажте горло (гланди) люголем (на пінцет намотуєте вату, макаєте в розчин і туда). Процедура неприємна-але мене спасає постійно.

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

Від горла гарно помагає ефірка м'ята, ту що Ліля продає. Реально ефект є.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Цього не знаю. @Nastylove тобі пропорцій не казали разом з рецептом?

7. invisible

invisible Well-Known Member

Чи є нормою відновлення виділень темно-бордового кольору на 3-й тиждень після пологів? Десь з тиждень уже були жовтувато-коричневі. Ще нині згустки якісь коричневі були. Трохи піднімала старшу малу, тепер переживаю.

Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Якщо я не плутаю, то чайну ложку на стакан води.
    Ну а мені стандартно від болі в горлі допомагає фурацилін. 1 таблетка на 100 мл. води. То десь на 3 полоскання об"єм. Але на рахунок, чи можна вагітній - не знаю.

9. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Мажу двіччі на день.

10. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

"Вдалось" - це дуже влучне слово :) про ГВ читала, але така каша в голові. І дітки на чернігівській... Вчора мала зустріч з консультантом. В суботу побачу наших красунь, будемо прикладатися вперше.
    --- дописи об"єднано, 3 Червень 2016 ---
    Ще можна міромістином полоскати. Мені допомогло. А горло просто червоне?

11. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Горло червоне із нальотом, який виполіскую. Гнійників немає. Дякую за поради. Сьогодні трішки легше.

12. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

була сьогодні на УЗД. Задоволена, бо з малюком все добре, перевернувся в правильне положення голівкою донизу)) передлежання плаценти вже немає, є низька плацентація. А в мене подивилися нирки і виявили початкові ознаки нефропатії - пієлоектазію до 11 мм правої нирки. @сніжна може ви знаєте, що з цим роблять (може й нічого:girl_smile:)? чи можливо такі зміни через розташування плоду? бо в неті поначитувалась фігні якоїсь, та й переживаю(

13. Марточка

@Oleksandrochka то хто, Прокопчук?
    Бо щось останнім часом всі пишуть про цей діагноз іменно в неї.

14. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Ага, але я думаю, що це збіг. Який зміст їй ставити те, чого нема? Вона ж мене не лікує від того) але хто зна

Останнє редагування: 6 Червень 2016
  15. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Дівчат, та Прокопчук тут ні до чого - це фізіологічно для вагітності, просто в когось в більшій мірі, в когось ні. Не всім дивляться нирки, тож і не всі знають, може Прокопчук має це собі за звичку, мені теж колись дивилась, хоч я і не просила.

• Подобається Подобається x 2
  16. Марточка

та ні, я думаю ,що це варіант норми при вагітності, просто всі зразу лякаються і думають, що то шось таке страшне, оскільки не чула,щоб хтось з інших узд-стів писав таке))) Ну але і так, нирки ніхто не дивиться в комплексі.

17. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

В мене була пієлоектізія обох нирок, то з лікування тільки колінно-ліктьова)) Пієлоектазія виникає внаслідок стиснення нирки вагітною маткою.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Orman

Orman Модератор-бомба

мені дивилися. Три різних лікарі, без мого прохання. Це нормальна практика.

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

В мене був гідронефроз минулої вагітності ще на 20т. Погано сеча виходила з нирки.

20. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Мені дивився Корінець на 12 тижні, з власної ініціативи.