Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Це добре, що можна природньо і що налаштовані позитивно! Ну для себе варто спостерігати, чи не збільшується, бо мало що...

• Подобається Подобається x 1
  2. preciosa

preciosa Well-Known Member

Звичайно, що буде узд контроль. Може ще й до 30 тижня зроблю.

3. invisible

invisible Well-Known Member

Яким кремом мастите? Маю ту саму проблему. Висипки немає, а зуд часом жахливий, особливо по вечорах, найгірше і найнеприємніше в районі стоп і долонь. З першою вагітністю так само тим мучилася на останніх тижнях.

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Мала під руками крем Бархатние ручки, то ним і мащу, пише, що натуральний бджолиний віск і масло жожоба. Він жирний, то знімає мені сухість і свербіж на деякий час.

5. Emmy

Emmy Прямую до мети

Порадьте чим собі можна зарадити,коли дуже болить горло.Воно в мене аж бордове.Вчора мала t 38,полоскала горло хлорофіліптом,водою з содою,смоктала Фарингосепт, багато теплого пила.Під вечір t була 37.4,зараз зовсім немає,але горло далі болить немилосердно...

6. Millochka

Millochka Well-Known Member

Останні 2-3 дні перед сном тяне живіт. Стрьомно якось:girl_blush2:А ще в малявочки звичка з"явилась - коли лягаю в ліжко вона 2-3 раза відпихається від мене(мов потягується). Аж шкіра вся болить. Навколо пупка вже такі страшні сині розтяжки від того:girl_cray:
    А ще - замучила задишка.Йду повільно, але ж хекаю як бабця((((

7. svoybox

svoybox Well-Known Member

Та все ви добре робите, але якщо дуже болить може сходіть до лора, тим більше Т була, щоб в ангіну не перейшло

8. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Може помастіть люголем і полочіть ромашкою, фурациліном, мені помагало

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я ще хлорофіліпт таблетки смоктала, мені добре допомагали

10. MissCherry

MissCherry Member

Пийте чай з малини , ложечку меду хорошого перед сном і все пройде :girl_smile:

11. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Дівчата, прошу допомоги з таким питанням: в чевер робили узд і в плаценті кальцинати, ступінь зрілості 2, що не відповідає терміну вагітності + затримка розвитку обєму животика малюка на тиждень. в мене по житті понижений тиск, а от останній тиждень тиск підвищений, в вухах шумить( 120 на 80 - це для мене зависокий). Мені виписали тівортін, ну і узд за два тижні, міряти тиск. А я от думаю про той АФС, вовчаковий чи як там правильно, що зараз багато в кого є. І в неті якраз ці всі симптоми підходять до нього. Скажіть як ви в себе його виявили і коли? а також, якщо здавати в синево, то як правильно називається і що саме здавати?

12. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Схоже, в мене почалися місячні :wacko: то капець.
    Лише десь два тижні тому повністю припинилася мазанина після кесарського і на тобі.:swoon2:
    Це ок? Чи треба до лікаря?

13. Chekay

Chekay Well-Known Member

в моєї знайомої після природніх пологів і повноцінного ГВ менструація почалася через 6 тижнів після пологів, лікар сказала - то номально, так буває:dntknw:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я ще раз це напишу.
    В мене після кожної дитини в 2 місяці були краплі крові, така серйозна мазанина. Місячні відновились в 7, 9, 14 місяців відповідно.
    До сих пір не знаю, в чому була справа. Огляди і аналізи аномалій не виявляли.

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В мене на такому терміні після пологів повністю відновились кд. Через тиждень була в гінеколога на огляді, яка лиш підтвердила, що все в мене "запрацювало".
    До речі, Ви вже третя, в кого після КР місячні відновлюються через +/- 2 місяці після пологів при ГВ. Може дійсно оперативне втручання в процес пологів все-таки впливає на швидкість відновлення кд...

16. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Ти мене трішки обнадіяла.)) тим паче в мене через щитовидку часто були неполадки з КД.
    Ех((( таки треба сходити до лікаря. Бо є типу серйозна мазанина, а живіт час від часу ниє як при КД.
    Я так сподівалася хоча б до півроку ще без місячних пожити.

17. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

А що робити з набряками на ногах? При першій вагітності й приблизно такого не було, а тут ноги мало того, що "надулися", та ще й болять((
    взуття все тісне:girl_sad:

18. SmlLe

SmlLe Well-Known Member

В мене рівно рівно за 3 місяці день в день після пологів почались місячні

Теж мала надію хоть до півроку пожити без цього "щастя"

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

просто ділюсь досвідом. Пологи - різні. Ота мазанина - чітко в 2 міс. Зі старшим сином була в той час в лікарні, думала, що на фоні стресу, сліз, недосипу закровило. Не мала змоги тоді показатись гінекологу. З другим сином 2 дні помазалось, не організувалась одразу піти до лікаря, пішла в його 7 міс - все було ОК. З малою помазалось теж 2-3 дні - і рік після того "тиша"
    але я колись сиділа на російському мамському ресурсі, то там в дівчат місячні через 1.5 - 2 міс після пологів були не рідкість, незалежно від способу народження дитини
    --- дописи об"єднано, 7 Травень 2016 ---
    в мене лохії що після КР що після нормальних пологів тривали десь 40-42 дні
    І перша овуляція після доні теж була з мазаниною

20. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

В мене були такі страшезні набряки на ногах, десь з 34-35 тижня. Аналізи були хороші, доносила до 41 тижня. Багато хто радить менше пити, але, як на мене, то неправильно, я пила достатньо, щоб не відчувати спраги і трошки більше. Більше нічого не робила особливого, хіба не носила нічого важкого, відпочивала, не їла дуже соленого, чоловік робив легкий масаж. На здачу диплому на 5-му курсі на 38 тижні їздила у чорних шкіряних в'єтнамках, бо ніде не поміщалась, і то вони мене натерли. За 4-5 днів після пологів вся вода зійшла і я нарешті побачила вени на ногах, в пологовому втратила 16 кг!