Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. bombon

bombon Member

2. preciosa

preciosa Well-Known Member

Ну тоді треба по узд спостерігати і не піднімати важкого. А гематома одразу за плідним яйцем чи ні?

• Подобається Подобається x 1
  3. MissCherry

MissCherry Member

В мене те саме з понеділка ,ще такого за всю зиму не було .Спробуй для носа така є водичка в аптеках Хьюмер ,сказали при В можна,промивай нею ніс ,вона мені допомогла реально.А горло полощу фурациліном то легшає.

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Теж цілу зиму протрималась, а зараз носа заклало. Поки що капаю Нео Маріс і мащу зірочкою, то помагає, але ефект тимчасовий на 3-4 год. Горло не болить. Роблю собі легенький чай з варення малини, бо хочеться чогось гарячого.

5. Millochka

Millochka Well-Known Member

Так Хюмер - це той самий фізрозчин, але коштує врази дорожче. Я роблю простіше. Є в мене з піносола баночка з розпорошувачем, туди заливаю фізрозчин і промиваю.І малій так само роблю.Там розпорошувач ніжніший чим в Хюмера.Ще класно таку баночку носити з собою в людних місцях для промивання носа.
    Коли була захворіла і ніс не дихав, то мені приписували промивання солевим розчином(фізрозчин) і будь-які каплі для дітей.В мене був Називін-Бебі

6. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

До лампочки ті розчини мені :sad: купив вчора чоловік Аквамаріс - зовсім не допомогає. Вже капала вчора ніс тупо ріназоліном. Знаю, що не можна, але мама, яка 3тб добу не спить вночі, бо про взагалі не може вдихнути носом - то гірше. Трохи поспала хоч. Продовжую пити синупрет (чому я ще на початку не погугила, що його можна пити?!), трохи слизу тоді відходить...

7. Millochka

так розчини ніс не пробивають і не розкладають його(вони просто добре вимивають слиз в носі, зволожують стінки і убирають засохші шкірки). Без судинозвужуючого нікуди.
    А синупред це гомеопатія.Я не довіряю їй. Комаровський на прикладі добре роз"яснив про неї. Навіщо пити солодкі пігулки...

8. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Піносол можна застосовувати у період вагітності і ГВ

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Millochka

Тільки що глянула, що мені лікар з ЖК приписував. Для носа Піносол.

10. MissCherry

MissCherry Member

В мене він в монодозах , мені зручно заливати .Чоловік купляв ,головне що допомогло )
    --- дописи об"єднано, 14 Квітень 2016 ---
    Теж постійно чай роблю ,так за маля переживаю місця не знаходжу собі
    а ви лікарю своєму звонили ? просто якщо мені не зраджує пам"ять ми з вами в одного

11. Nyashka

Я завжди лікую синупредом подібний стан. Мені дуже допомогає. Бо не можна мені не при В сильно судиннозвужуючими користуватися.

Ну а чим лікувати? Антибіотики - це не той випадок. Вода, мед, полоскати - 3 дні робила і навіть слиз не відходив.

Той соляний розчин схожий на якусь викачку грошей)) ну то хіба що я не можу сама вдихнути, щоб прополоскати ніс, то хоч пшикаю ту сіль в нього. Але за що такі гроші?
    Не дзвонила. Хіба він з такою проблемою допоможе? Одразу до терапевта відправить :sad:

Дівчата, дякую, хто радить про Піносол. Але він мені не допомогає :sad: то не той випадок :sad: може, коли легше стане, ти він підійде.

12. MissCherry

MissCherry Member

Та я от теж так подумала ,що не допоможе

13. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

100%, мене вражають ціни на ці засоби, і ще більше те, що це стало так тотально популярно, і за такі неадекватні гроші всі то купують. Ніби солі вдома не мають)
    А промивати Ви не пробували? Можна грушою в одну ніздрю, нахиливши голову набік, це ефективніше, ніж просто капати.
    Судинозвужуюче мені виписували під час вагітності, може подивіться собі на сайті e-lactancia, там, звичайно, трохи інші критерії безпечності, та все ж, зорієнтуєтесь, які препарати менш/більш шкідливі.

14. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

В мене з насморком проблема вже ннну кількість років. Це холодова алергія. І в мене бувають випадки, що реально не можу дихати без фармазоліна. Спати не можу. Біда короче. Я щоб промити набираю воду з сіллю в шприц, закидаю голову назад, і з шприца заливаю. Так по декілька разів. І потихеньку воно починає вимиватись. Після того капаю фармазолін. Так пару днів робила, потім легше стало, й фармазолін перестала капати. Просто промиваю. Навіть ніч сплю вільно. Це для мене мега прогрес. Бо то капання вже замахало.

15. Nyashka

Боюсь грушкою)) от закінчиться пшикалка і куплю грушку (маю надію, що вже все пройде тоді). Вже купив мені чоловік дитячий спрей від нежиті... Зара перевірю там...

Останнє редагування: 14 Квітень 2016
  16. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

не буду переконувати, але це такий "лайтовий" спосіб. От втягувати - це вже і неприємніше, і можна перестаратись, і з вухами проблем наробити.

17. Nyashka

Я як раз втягую... Але наразі не можу :sad:

18. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Я шприцом заливала просто нахилившись

19. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Це не гомеопатія, а рослинний препарат. Принцип дії геть інший.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Millochka

Баночка фізрозчину 5-10 грн в залежності від об"єму. Її вистачає на місяці при постійному користуванні