Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

А я тільки на спині і можу спати. А так хочеться як до вагітності - на животі((((
    Як ляжу на бік - то товчуться. Не знаю, може з однією дитиною тих проблем нема. Але я ляжу на правий - товчеться "права", ляжу на лівий - "ліва" негодує. То й лежу або на спині, або на боці, але відкинувшись трохи на спину (дякувати подушці під спиною). Про те, що можна - не можна спати на спині не думаю. Не болить, і добре. Головне, хоч пару годин поспіль поспати. Бо буває і безсоння

• Подобається Подобається x 1
  2. svoybox

svoybox Well-Known Member

В мене на перших тижнях шкіра на ногах жахливо свербіла, інколи до крові роздирала. Зараз ще трохи свербить, переважно після душу, але я нічого з тим не робила, можу кремом помастити, легше стає

• мімімі мімімі x 1
  3. Emmy

Emmy Прямую до мети

В мене таке було від сухості шкіри. Купила молочко, тепер кожного разу після душу мажусь - допомагає.

4. Raven

Raven Мама малятка

Як маєте горбики, нанесіть велику к-ть мазі і зафіксуйте пластирем. Скоріше вийде.

5. Millochka

Millochka Well-Known Member

За кровоток матки нічого не чула.А от те, що на пізніх термінах дитятко дуже тисне на діафрагму і від цього йде задуха - не раз чула від лікаря.На ранніх термінах не зручно на спині спати, бо матка готується і спина болить(О тоді я спала тільки на правому боці інакше просто капець) За донькою на спині спати зовсім не могла(в мене вона високо була).Зараз вже 2-3 неділі ловлю себе на тому, що майже всю ніч сплю на спині в позі "зірочка"(добре, що розміри ліжка дозволяють) і тоді ніч проходить добре(за цим разом дитятко низько). А от на боку спати стало категорично незручно.Я тоді вся варена і "побита", бо коли лягаю на бік мадам в мені це не зовсім подобається і в нас починаються нічні танці, а тоді ж звісно і сон не сон. Так, що я за те, що потрібно вести себе так як почуваєшься комфортно(але не екстремально)

6. MissCherry

MissCherry Member

Дівчата, що ви робите коли є болі в горлі ? Температури немає , є дискомфорт і трохи ніс закладений то бити тривогу чи полоскати ?

7. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Я зразу полощу. Часто. П'ю чаї. Ніс промиваю водою солоною

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Теж пила чаї з медом, горло пройшло, ніс закапую НеоМаріс, це та сама вода з сіллю тільки з аптеки і не так подразнює слизові залози.
    На днях вичитала що безпечний від алергії сироп Кларитин або Еріус, навіть смекта може бути проти алергії. Хтось на практиці стикався з цим?

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, хто користувався маззю Реліф? Мала звичайну, вона вже протермінована, а мені помилково купили Реліф адванс. Вона з бензокаїном, обезболює. Краще звичайну? Чи та також нормально працює? Бо вже вдруге, без запорів, бачу краплю крові, з зовнішнього вузлика йде подразнення, відчуваю його. Вперше проходило від мазі і холодної води. Сьогодні знову:sad: З 1ою В на прибл. такому терміні також давало про себе знати...

10. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Я ставила свічки зі складом аналогічним до нашого Реліфа (фенілефрин гідрохлорид), коли ще була в США і не знала, що вагітна. Трохи легше ставало. Думаю, на В ніяк не повпливало, принаймні я ніяких побічних ефектів не побачила...наразі!) за бензокаїн не знаю...

11. Orman

Orman Модератор-бомба

чота ржу. Дві дитини після 40 тижня, одна навіть після 42 і переважно 3.500. Певно теж повезло як іще тисячам жінок.
    в мене якраз в хлопця було +5см

Останнє редагування: 12 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мій зріст при народженні 52, чоловіка 45
    Зріст дітей при народженні 54, 56 і 53 см

Але ж і моя мама і свекруха мали по 167 см зросту в свої найкращі часи, а я 174

Ну і крім всього решта, зріст - це ж взагалі не привід для страхів. Навіть навпаки мало би бути - ті ж 3.600 при 50 см - це кругла дитинка, при 54 - худюща...

13. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Хе, ми, по ходу, з чоловіком однакові народились. Але моя мама 160, його значно більша. І я 158, а він 194. І вираховуй тут :))
    Як на мене, яке народиться, таке народиться, рахуй - не рахуй

Sent from my MI PAD using Tapatalk

14. Nyashka

Дівчата, а можна чимось ніс капати? Такий нежить - не дихаю вже третій день... Грію, полощу, але не допомогає (хоча продовжую це робити). Ще боліло горло, але за 2 дні полоскань пройшло. Сьогодні псіханула і випила 2 таблетки синупрету. Наче його можна при В. Хтось пив його?

Банально промерзла на вулиці.

15. preciosa

Піносол, аква спрей або інший сольовий розчин.

16. Nyashka

Той Піносол зовсім не допомогає :sad:

17. preciosa

Погоджуюсь)) я кілька разів підряд його капала... але лікує може трохи. Бо судинозвужуючі лише симптоми знімають...

18. bombon

bombon Member

Всім привіт. Хто стикався із відшаруванням, плід нормально розвивається а є невеличке відшарування з 9 тижня почався і до сьогодні а це 12 тиждень. От не знаю..на узд сказали само розсмокчиться, лікарка каже пити дуфастон і лежати. Хтось із таким стикався ?

19. preciosa

Погортайте мої дописи з січня, де я мала гематому. Кров виходила. Дуфастон і лежати - то дурня. Це не лікує відшарування. Відшарування вже є наслідком. І воно або припиняється або ні. Площа гематоми зменшилась?

20. khorosha

khorosha Well-Known Member

Аквамарісом точно можна капати.