Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я думала, що буде мала пломба... а тут таке... і ще лікар думав,що зуб живий і кожних пару секунд питав чи не болить, а виявився мертвим:sad:

2. preciosa

І не боліло вас?

3. svoybox

svoybox Well-Known Member

Терпимо. Але я ще жодного разу з уколом зуби не лікувала. Маю таку особливість, нерви дуже глибоко і мене практично ніколи не болять зуби. Навіть нерв без укола тягнули

4. preciosa

Ще вчора, а може й позавчора (забула) з'явилась в кутику рота заїда. Мене вони часто супроводжували минулої вагітності. Сьогодні вранці вже навіть гулька зробилась... а після стоматолога і відкривання рота ще і другу гульку зауважила. Пече, вигляд взагалі не найкращий. Що ж то з тим робити? Не думаю, що то герпес, бо колись був і ті пухирці такі водянисті... Десь чула, що господарським милом то замащують, але не впевнена. Як допомогти тому швидше загоїтись?

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

вітамін А у масляному розчині, помазати))))

• Подобається Подобається x 1
  6. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Сіркою з вуха помастіть) мені допомагало.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Баян Баян x 1
  7. катенок

катенок Well-Known Member

А мені нічого не допомагало під час вагітності...тижні півтора з тим мучилась поки не припекла 2-3 рази йодом і пройшло.

8. preciosa

Але йодом дуже пекло потім? Бо воно зараз одне трохи продерлось:sad:

9. катенок

катенок Well-Known Member

Зовсім не пекло,теж боялась

10. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

а КТ навіть зуба , то недешева штука, хоча, якщо зуб передній чи жувальний, то ясно що вартує рятувати)

11. preciosa

Передній... 2ка... боюсь зламати або проблеми з ним мати, тому треба глянути чи є там канал для пломбування чи нема. А коронку чи імплант за мінімум 20 тисяч також не хочеться, тому краще потім КТ)))

12. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Якщо саме заїда (тріщинки такі в кутиках губ), то це нестача якось вітаміну, зараз не згадаю. Мені добре допомагало взяти обліпіхову олію, макнути в неї паличку для вух, и затиснути як раз в роті на ту заїду. Походити поки не набридне. Потім ще і ще. Маю завжди проблеми з загоюванням, то навіть при стоматиті аналогічний фокус допомагає

13. Nyashka

Вже з місяць маю висипання на грудях :sad: не чухається, не лущиться, а просто там є. До якого б дерматолога пійти?

14. preciosa

А в мене такі поодинокі прищики, як при перехідному віці)) трохи на спині були, але аже проходять.

15. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

В мене десь під кінець другого триместру таке з"явилось: усе декольте в дрібних прищиках. Після пологів зникло.

16. Nyashka

@preciosa @synuchechka та от в мене власне більше як на алергію схоже, не прищі.

На початку вагітності було також, але тоді слухалась і згодом пройшло. До дерматолога все одно думала піти, як не прийде до 30го тиждня, а чоловік каже, щоб вже зараз шла....

17. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Прийшла пожалітись. Сходила, блін, в басейн. Горло болить, ковтати важко, 37.2. Ну не йохана бабайка?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

18. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Зі святом:) я теж хотіла в басейн, але потім передумала, бо горло поболює деколи. Думаю, нащо мені ті проблеми) воно то і класно плавати. Але погода нестійка, десь продує. Краще поберегтись. П"ю чай імбир+мед+лимон+смородина. Проходить за день!

• Подобається Подобається x 2
  19. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Хто лікував зуби під час вагітності, як вони нерви дивляться? Знайшла дирочку в себе, і не знаю куди йти, та лікар що завжди в неї лікую мабуть не має супер обладнання.

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

20. zkate

zkate Well-Known Member

@МАСЯ в моєї лікарки є ренген, який можна і під час вагітності. Але мені пломбувала, то просто акуратно сверлила на менших оборотах щоб не провалитися в канал якщо що. Обійшлося навіть без обезболення