Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. zkate

zkate Well-Known Member

@cjomcjomka дуже дякую що відгукнулись!

2. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, чим можна полоскати рот, якщо є ранки на піднебінні ( насмокталася я цукерок :sad:(( )? Маю чай з ромашки, то заварюю міцний і ним полоскаю рота, то трохи легше. То вже третій день триває і, таке відчуття, що не дуже загоюються ранки. Часом біль у висок віддає і шию.
    Можливо підкажете дієвіші засоби ( народні методи? ), буду вдячна

3. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Можливо " синька" допоможе, як при стоматиті, але її потрібно по замовленню робити в аптеці

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Montreal-ka

Дякую за пораду. Синьку я тут , в Канаді, не знайду точно ((

5. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Ой, вибачте, не знала)

6. Montreal-ka

Знайшла в неті 2 рецепти: полоскати білком (теплу воду і білок збити і полоскати кожні 2 год), чи прикладати сік-пюре алоє. Буду пробувати, бо так болить.. (( і зла на себе, таку проблему на пустому місці створити (і лізли же мені ті цукерки (( )

7. maty

maty Well-Known Member

ше варення з рожі добре допомагає( навряд чи знайдете,щоправда)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Montreal-ka

У мене ще була ідея розбавити ефірне масло чайного дерева з водою ( трішки ) і ватою по ранках пройтися. Але боюся експериментів. Тому поки що ромашка, білок+ вода, сік/пюре алоє. Надіюсь на поліпшення

9. svoybox

svoybox Well-Known Member

Я завжди всі ранки в роті медом лікую. Набираю мед на ложку і помало смоктати, але то за умови, що не маєте алергії. Ще знаю допомогає сода

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Natili

Natili New Member

Дівчата,чи когось з вас направляли з ЖК до мамолога?

11. катенок

катенок Well-Known Member

Дівчатка, в мене питання. Тиждень після кесарського. Виписали нас три дні тому,в той самий день зняли всі пов"язки, шов саморозсмоктуючий.
    Питання таке. Ну поболює при вставанні,різких рухах - це ясно...Мене цікавить складка над швом. Це не те що складка, а такий горбик болючий дуже, торкнутися до нього боляче реально і онімівше(ну це наче нормально). Складається враження,що цей горбик - це набряк тканин постраждавших при розрізі-зашиванні матки і т.п....Сам шов заживає дуже гарно..мене смущає ця складка. Може можна щось зробити,щоб зменшити той набряк.Казав при виписці лікар - з часом все зрівняється..Побачим.Вчора почала саму ту складку мазати траумелем,не знаю треба не треба,але думаю не зашкодить.
    Підкажіть,хто мав досвід КР.

12. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Може, то внутрішній шов? Не до порівняння, звичайно, але в киці після стерилізації таке було, то був внутрішній шов. Згодом все зрівнялось.

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

13. WpylichkaP

WpylichkaP Active Member

Дівчатка, скажіть чи хтось робив узд на 27-28 тижні вагітності після двох планових (13 тижнів і 20 тижнів)? Бо мені сказали прийти на 27-28 тижні, а я щось думала, що третє планове узд 30-32 тижні. Чи я щось не знаю?:girl_blush2: А я була така під враженнями, що зразу не перепитала чого так рано. Ну, на останньому мені сказали, що обвиття пуповиною один раз, може тому? Але хіба це показник на 20-21 тижні?

14. zkate

zkate Well-Known Member

@WpylichkaP хто сказав? на узд чи лікар жк?

15. WpylichkaP

WpylichkaP Active Member

узидист, в жк йду наступного тижня, тому хочу бути підготовленою))))

16. zkate

zkate Well-Known Member

то рекомендовано, а коли прийти скаже лікар з жк. я свою теж питала чи треба йти в 27тиж., вона сказала без потреби

17. svoybox

svoybox Well-Known Member

Я в попередню вагітність була на УЗД на 26-27 тижні (раніше не виходило), то дивились все те саме, що цього разу на 20-21 тижні. Я мала копію старого УЗД і звірила, ідентичні показники. Тому, думаю, якщо немає показів, то не обовязково.

18. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Я йду в 27 тижнів, рекомендувала узистка, лікарка в ЖК сказала - як хочеш)). Я піду для свого заспокоєння,

19. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

А я була в 22-23 (так в заключенні пише) і в повних 28. Різниця в тому, що в висновку з останнього УЗД ще є показники кровоплину в артеріях пуповини і мозку (якщо я правильно зрозуміла записане).

20. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Третє робила на 29, бо дуже вже лікарка просила. А тепер хоче, ще щоб зробила четверте. То я вже запитаю в лікара з пологового чи варто, якщо ні, то не робитиму, але на всяк випадок на УЗД записалась.