Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. Nadin Filosof

Nadin Filosof New Member

Від печії страждає і трахкя,буває бронхіт,як у мене 2 р.назад,горло,носові пазухи!

Потрібно зробити гастроскопію
    --- дописи об"єднано, 18 Лютий 2016 ---
    Лежу на ляпко!

Але,якщо ви вагітні,на поперек неможна!!!

Оскільки йде інтенсивний приток крові у таз!
    А це може спровокувати негативні наслідки!І передчасні пологи!
    Це треба перетерпіти!

Нікуди не дінешся!
    Спи,пий багато,гуляй (якщо зможеш)

До 16 тижлня полегшає!
    Час біжить швидко!

Щасливої вагітності!

• Подобається Подобається x 1
  2. onebyone

onebyone Well-Known Member

дякую. Тошнота вже трохи минула і слабість пів біди.

3. Nadin Filosof

Nadin Filosof New Member

Це може бути звязано з погодніми умовами і з тис,що збільшився кровообіг організму!

Слідкуйте за тмском у спокійному стані

Я дуже довго лікувала ГЕРХ,яка власне і є головною причиною печії.Що тільки не робила.

Якщо харчування у вас дієтичне,зверніть увагу на водний режим і психоемоційний стан!це ті речі які суттєво покращать ваш стан.

Плюс,якщо у положені,то помагають грецькі горіхи.

А коли дуже пече,ось такий простий і дієвий рецепт:

Чисту шкарлупу домашніх (обовязково домашніх) яєць просушити,потрібнити в порошок.І приймати при потребі запиваючи водою.
    Плюс це природній клад кальцію!

Я так рятуюся зараз.А просиділа на інгібіторах протонноі помпи (нульпази,фамотидини,і т.д) дооотовго!

Тримайтеся!:girl_smile:

Останнє редагування: 18 Лютий 2016
  4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Дівчата, а які смокталки від горла можна?

5. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Заболіло вухо.(( Хз від чого, я вчора вдома була. Болить не всередині, а якось так зовні, що, наприклад, лягти на нього боляче.
    Чапати до ЛОРа? Чи можна чимось закапати і все пройде?

6. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Візьміть лісобакт - дуже дієва штука) А ще пластилки зі шавлією Др.Тайса.

7. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

А Ви впевнені, що це запалення вуха? Можливо, це невралгія? До ЛОРа 100 % сходіть.

8. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Не впевнена. Заболіло от просто на рівному місці, коли натискаєш на трагус, або ззаду вуха - боляче...треба піти.((

9. Chortenia

В мене є пластинки з шавлією, але читала, що вагітним шавлію категорично не можна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Мені Фарингосепт виписували під час вагітності.

11. Chortenia

Дяки.теж прочитала, що його можна. Наразі смокчу його і купила ісла моос, щоб можна було десь на людях смоктати

Sent from my MI PAD using Tapatalk

12. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Ісла мінт смачніший :)

13. zkate

zkate Well-Known Member

Дівчата порадьте і розрадьте! З 7 місяця вагітності почали набрякати пальці і боліти суглоби. Ну я ж думала після пологів все пройде. Десь за місяць після пологів набряки зійшли а суглоби не перестали боліти, ще й почав на великому пальці, до того тільки безіменні на двох руках. Пішла до терапевта здала кров на біохімію - нічого не показав. Пішла до ЛОРа так як маю хронічний тонзиліт і в мазку з горла висіявся стафілакок і ще якась бацила яка може спричиняти пневмонію:sad: Лікую горло. Була в ревматолога та мені сказала що це дитина з мене висмоктала кальцій і призначила пити кальцій. Зробила ехо серця. Все в нормі. Що мені робити? Я боюся запустити якийсь ревматизм чи артрит. Дівчата порадьте!

14. tinimini

tinimini Well-Known Member

стафілококк висіюється у всіх без виключення(без нього в роті зуби б не псулись в людей), він там мусить бути. А от що там ще висіялось ви не памятаєте? Пити кальцій теж не вихід... як це так дитина взяла висмоктала то жінки б ламали кості хто народив 4тверо 5 теро були б інвалідами першої группи. Почекайте, не спішіть, що крім суглобів вас турбує? якщо нема тахікардії, температури, не потієте то це до ревматизму не має відношення. Міг порушитись солевий обмін, все що завгодно, я б почекала... понаблюдала за організмом

15. zkate

zkate Well-Known Member

Нічого, часом крутить руки ноги але то не то. А от суглоб великого пальця страшенно болить. Я думаю може ревмопроби зробити щоб заспокоїтись? Надіюся що це все гормональна перебудова і що воно само все пройде... але не з моїм то щастям щоб воно само пройшло:dash1:

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

з цим до хірурга. У мене був після другого сина. Дуже допомогли аплікації озокериту, мене лікар скеровував.

17. zkate

zkate Well-Known Member

@cjomcjomka а які у вас були симптоми? Як поставили діагноз?

18. cjomcjomka

в мене страшенно боліли коліна. Руки - не пригадую, але колінні суглоби - в півроку малого вже не могла сісти і встати без "ой" і допомоги рук.
    Хірург промацав, опитав, сказав що "то все від годування", виписав відлучити малого, пити кальцій і прикладати озокерит у фізкабінеті поліклініки.
    З того всього робила тільки озокерит і їла насіння кунжуту для кальцію. Вже не пам'ятаю ,чи то 4 чи то 5 сеансів тих озокеритових прогрівань - і біль значно зменшився, а потім минув.

19. zkate

zkate Well-Known Member

@cjomcjomka то кажете то до хірурга?! Напевно здам ревмопроби і піду. А може ви знаєте де роблять у нас процедуру вимірювання кальцію в кістках? Якось денсинометрія чи якось так

20. cjomcjomka

не знаю...
    так, я одразу до хірурга пішла.