Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Пороговые значения белка в моче от почитай. В мене була також допустима к-кість білка, але в нас то вже за патологію вважають)) перед пологами мала трохи також.

• Подобається Подобається x 1
  2. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

І ще щодо аналізу сечі, то рекомендувала мені мій гінеколог з ЖК окрім того, що митися перед аналізом (впринципі, завжди так і робила) ще ставити ватний тампончик у піхву, особливо якщо є якісь виділення, щоб не попадали у сечу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. preciosa

Так, бо тоді лейкоцити будуть.

4. катенок

катенок Well-Known Member

В мене був 0.066, я пила канефрон, за місяць білок зник, вже пару разів перездавала. А завтра побачимо що буде.
    --- дописи об"єднано, 25 Січень 2016 ---
    Я то завжди роблю.

5. preciosa

В мене такий білок був, але і лейкоцитів багато і нирку тягнуло. Одна чашечка була розширена. Відтік сечі був поганий. Але взагалі такий білок для вагітних - норма. Ось що мені писала тоді Березовська
    Увеличение солей в моче при беременности. Использовать растительные препараты? про канефрон
    Пиелонефрит беременных, диагностика, лечение

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Дівчата, хелп ! Пів дня почувалася ок, а зараз темп 37,5 , біль в шиї і плечах(але також може боліти від незручних поз годування і тд), почуваюся слабо. Годую грудьми, молоко прибуло так як треба, є тріщини, мажу розчином синьки і маззю - місцевим антибіотиком. груди сьогодні мякі, нема затвердінь, але права грудь болить з одного боку!!!!!!!!!!!

7. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Конкретно в тому першому посиланні може він і зайвий (тим більше на зовсім ранніх термінах, бо ті трави можуть приводити матку в тонус), але загалом, як протизапальний - хороший препарат, ну, зрештою, як і багато ще інших ниркових трав. Чесно кажучи, критика препарату мені виглядає притягнутою за вуха, і про відвар розмарину у 1843 (відвар петрушки, до речі, теж має абортивну дію, і кориця - мабуть вся справа в дозуванні).

8. preciosa

Не знаю... але чим він допоможе при невеликій кількості білку? Лишній раз пити медикаменти також не добре, навіть на травах...
    Краще вже іншими методами збільшувати відтік сечі.

9. preciosa

І на пізніх термінах, особливо перед пологами білок може трошки збільшуватись.

10. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

якщо на узд видно гідронефротичні зміни, і пішли вже зміни в аналізі сечі - не сказала б, що то лишній раз. @катенок , Вам дивились нирки?
    Однозначно, і колінно-ліктьова дооовго (під кіно, книжку), плавання, пиття нормальне...
    Але то ми про нирки, а білок - не обов'язково нирки. А взагалі, краще дочекатись результатів, а не гадати по "баночці з фейрі"))) і зайвий раз не переживати.

11. preciosa

Але якщо дитя добряче притискає нирку - вона не може не збільшитись та й навантаження на нирки подвійне. Тут вже при інших симптомах треба бакпосів на виключення пієлонефриту. А та мала кількість білку не показова. То хіба наші лікарі одразу пієлонефритом лякають.

12. катенок

катенок Well-Known Member

Нирки не дивились, бо через 2 тижні білок зник і до цього часу не з"являвся. Лейкоцити завжди були в нормі. А завтра побачимо. А те,що там все перетиснуте я і сама відчуваю. Все таки 37-ий тиждень. Ну на сечовий мені тисне конкретно це точно. навіть ходити боляче.

13. tinimini

tinimini Well-Known Member

у мене останнім часом то тягне по боках то кольне всередині, то справа коль то знизу коль... я зразу насторожуюсь, вся на чеку, шо за діла. Ще помітила в одні дні бігаю пісяти багато в інші не дуже, пю +- завжди однаково. До всього цього у мене постійно закладений ніс і сухі слизові у ньому, часто дихаю ротом.

14. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

На вашому терміні у мене таке саме було то там коль то там. То просто тіло пристосовується до нового організму. На рахунок туалету, то норма. В мене зараз навіть таке спостерігається, тут нема нічого страшного, це знову організм дає своє. Особливо коли багато сиджу протягом дня то ганяю в WC чуть не з інтервалом в 10 хв. ну тут вже малявка тисне, але на ранніх термінах так само було.

На рахунок носа можливо у вас через опалення вдома сухе повітря? Старайтеся частіше приміщення провітрювати, бо в мене з тим теж халепа, але вдома жара і сухо, думаю зволожувач повітря купити, бо як буде немовля це не здорово, ще й не встигаю пил витирати( живемо в квартирі при дорозі).

15. tinimini

я стараюсь не хвилюватиь. шукаю зручну позу для сну. Животик вже випирає, часом ходжу як качечка. Бо дуже я хиленької будови.
    трохи сухувате але це здається мені гормональне. У нас вдома в Польщі то був завал я страшно мучилась від сухого повітря. рятувалась так: ставила на плиту баняк води на маленький газ і так вона собі кипіла по чу-чуть на протязі дня тоді ставало легше, але вікна запотівали на другому поверсі.

16. Марточка

Марточка Well-Known Member

@tinimini в мене також сухість носа була і страшний дискофорт із-за цього, лікар порекомендував Аквамаріс Плюс ( він з пантенолом і зволожує слизову), до того звичайним Аквамарісом пшикала, то тепер почуваю себе досить комфортно, особливо вночі.

17. Almariel

Almariel Well-Known Member

то є ще таке, як нежить вагітних. моя колега цілу вагітність мучилась. фізрозчин знімав сухість, але не закладеність. народила - як рукою зняло))

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  18. tinimini

Дівчатка у моєї мами на роботі колега захворіла на грип, я зараз живу у мами... Мені аж зле стало як почула, що робити? як себе захистити? В мене слабкий організм, на мене чихнути і вже все я готова!!
    --- дописи об"єднано, 26 Січень 2016 ---
    треба спробувати бо вдень ще нічого а вночі спати неможу... дякую треба спробувати.

19. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Викликала сьогодні чергового лікаря, щоб послухав, ну і подивився на горло, бо далі болить... Була температура до 37.2. Прийшла, як я сказала що вагітна, навіть не хотіла дивитись і слухати, одразу каже збирайся в лікарню))) і дзвони гінекологу. я кажу, що подзвоню, але спочатку огляньте, а вона нє, в нас сьогодні наказ всіх пузатикв в лікарню. я звісно, відмовилась і написала відмову. послухала, подивилась, каже віруска, написала лікування ну і поговорили з гінекологом))) а куди ж кладуть до 22 тижня? В інфекційну!!!!!! А після 22 тижня в обласну... це капець...ну якщо дісно треба, я розумію, але от так перестраховуватись в інфекційну?
    --- дописи об"єднано, 26 Січень 2016 ---
    ще забула: часник, цибуля...

• Корисно Корисно x 1
  20. crissola

crissola Well-Known Member

@tinimini провітрюйте кімнату, пийте багато, мийте часто руки милом, мажте при виході на вулицю ніс оксоліновою мазю, але після повернення помийте добре носик бо бактерії осідають на ній, наріжте на тарілочку кілька зубчиків часничку , ну зїсти можна.

• Корисно Корисно x 1