Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. tinimini

tinimini Well-Known Member

лягаю і сплю, міряю тиск якщо низький пю каву

• Інформативно Інформативно x 1
  2. tinimini

Nastynya щодо горла:
    подивіться на гланди, якщо вони просто червоні - запальний процесс
    якщо є білі цятки схожі на манку, чи гнійники - інфекційний
    -в будь якому з випадків зробіть розчин фурациліну, на 1 шкл 250гр води -1-2 таблетки фурациліну, розчиняється не зразу, залийте кипятком, чекайте коли буде не гаряче, полоскайте 5 хв інтенсивно. після цього 1,5 години нічого не їжте. так по 3-4 рази в день. (6 днів)
    Якби не вагітність то стрептоцидом або стрепсілсом зняли б запалення, але неможна тому.
    Теплий(не кипяток) чай з лимоном, без цукру. (лимону побільше)
    І якщо є можливість замовте собі в аптеці синьку(спеціальна синька вони знають) і тим змащуйте горло.
    Якщо є гнійники чи стрептококовий білий наліт обовязково треба це все вимити бо може дати температуру і ускладнення. Зробити це можна тим же розчином фурациліну але спеціальною канюлею для промивань. Но то вже якшо капець повний і нема виходу.
    Не полощіть горло содами йодами ітд.
    Льодяники можна але не пекучі.
    Розчин люголю якщо не буде тої синьки.

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  3. Женічка

Женічка Well-Known Member

@tinimini , як же ж тойинпйкращий лор вас вилікував?

4. tinimini

я прийшла до неї в плачевному стані, пів року температура менше 37,2 не падала, ревмопроби погані, стрептокок та грибок на гландах. Болі в суглобах, серці, нирках, пульс 100-120 постійно. Посадили на біциллін. Я щодня не жила а виживала, ходила на роботу ітд. Кульмінацією стало коли мене з абсцессом сідниці(від тих безкінечних уколів) поклали в хірургію, різали дупу.
    Курс лікування був не дешевий. Спочатку відмінили антибіотики, потім щодня я ходила на промивання, я незнала що в гландах є отвори, вона вимивала з тих отворів кусочки гною з кровю з стрептококом та грибком(це все було всередині,зверху звичайні маленькі чисті гланди, просто червоні). Після першого промивання воно як поперло... самі вилазили ті пробки. температура впала на 5тий день. Антигрибкові препарати назначила і синьку по рецепту. Стрептоцид по 3 дні під язик після їжі.
    Так я спочатку приходила до неї що три місяці, потім раз в пів року профілактично. Потім раз у рік. Тепер сама собі промиваю раз на пів року ті гланди, маю канюлю. страх на все життя лишився. свят свят

• Подобається Подобається x 4
  5. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

@tinimini , дуже дякую))) Фурациліном і полощу, ще думала хлорофіліптом спробувати...

6. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Мені хлорофіліпт, як палочка -виручалочка.. Тільки чую що шось не так зразу полощу для профілактики)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні вночі прокинулась, піжама вся мокра до нитки, цікаво це гормональне, чи признак простуди? Чекаю поки свекруха проснеться, щоб взяти термометр.

8. preciosa

preciosa Well-Known Member

В мене таке десь до 5-6 міс після пологів було:спочатку часто, потім рідше... ослаблений організм чи що... тепер нема такого.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Женічка

Дівчата. Маю таку штуку.
    Не можу спати в рівному положенні. Тобто ні рівно на животі ні на спині. Сильна біль в ногах від верху і до коліна. Ніби, зводить. Мушу або на бочах, або ноги якось піжгинати або одна на одну закидувати.
    Так само при сидінні. Не можу просто сісти. Мушу чи то знову ногу на ногу. Чи якось підгинати кудись. Вже після пологів 7'міс пройшло. А воно не відпускає мене. Ніхто такого не мав?

10. Марточка

Марточка Well-Known Member

хлорофіліпт, фурацилін, тантум-верде , змащувати обліпиховою олією, якщо фарингіт( не тонзиліт)

• Корисно Корисно x 1
  11. катенок

катенок Well-Known Member

Сьогодні мала їхати здати аналізи. Звечора вимила гарно баночку з Фейрі)))...Але прополоскала наче гарно. Зранку встала помилася(завжди миюся перед аналізом). Теж наче добре мило змила...Роблю справу в баночку....і 1см піни!.. В мене шок. Перша думка, що я погано промила баночку після вчорашнього Фейрі або ж погано змила мило для інтимної гігієни. Відповідно я то все вилила і вирішила - здам аналізи завтра. Почала дивитись в інтернеті,що то може бути свідченням білка в сечі або підвищеного цукру. Навіть не знаю,що мене турбує більше. Цукор здавала ще на місяці 4-5.Але - я дуже багато п"ю.
    До речі, ви теж багато п"єте?
    Можу не їсти, а пити - то постійно.
    Ну і білок в мене був період місяці півтора-два тому,що був підвищений.
    Знаю,що гадати..треба здати аналіз і буде ясно. Але все ж...що скажете?
    Ага прийшла щойно, знову сходила в баночку. Ясно що піни не стільки багато, трошки..але вона є, ну але і сеча не ранішня.

12. Женічка

@катенок , купіть нормальну баночку для сечі ;) і не беріть собі до голови того, в чому не впевнені.
    І просто мені цікаво. Як вам вдалось попісяти в баночку від фейрі? :)

• Подобається Подобається x 6
  13. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Моя вам порада, купіть в аптеці на 5грн стерильну баночку і все буде у вас добре. Хоть будете знати що все гаразд.
    Бо я сечу здавала раз в місяць, а то й частіше і завжди були аналізи хороші, потім мені було лєнь йти купувати баночку і я вирішила простерелізувати домашню і мені сказали що в мене є солі в сечі, сказали через 2 тижні ще раз здати, я знов домашню взяла, і там вже білок виявили, а коли останні рази вже здавала то купувала ті аптечні і я зрозуміла, що можливо то не в мені проблема а в тих баночках, адже все ж аналізи були добрі. Тому для вагітних краще не ризикувати на мою думку і краще мати все по справжньому стерильне.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. катенок

Помила баночку використовуючи Фейрі))))))))))))))))

• Смішно Смішно x 3
  15. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Я так тоже спершу подумала, але то напевно малося на увазі що мили баночку рідиною фейрі)

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  16. катенок

Так і зроблю.
    Дівчата ви теж дуже багато п"єте? Бо я навіть вночі встаю в туалет і йду пити пару ковтків води.

17. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Так,багато п'ю. А ще мене мучить те що сеча добре не тримається і коли я вчасно не встану в туалет повинна міняти білизну. Бо великий дискомфорт відчуваю. Буває що думаю що то води вже, але мені ще перед пологами приписали свічки і від них теж рідини багато виділяється, але як серед того виявити підтікання вод не знаю, тому чекаю переймів.

18. preciosa

Також багато пила і вночі майже повне горнятко бувало. Компоти і соки йшли на ура))

19. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

А в мене узвар і вода з медом))

20. preciosa

Я за стерильну баночку. А який в тебе білок, бо в наших лікарнях не знають про допустиму його норму для вагітних... зараз знайду ту норму.