Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А якщо тиск 95 на 55? То проблема?

2. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

У мене такий тиск був раніше в перший -другий триместр. То лікарка казала, що я "сонне царство". Загалом мене нічого не турбувало і нічого мені не приписували. Лиш в"ялість повсякчасна і спати хотілось. За першої вагітності було таке що стрибав 90 на 60 а потім різко до 130 на 80 в один і той самий день, то я тоді тих кілька днів встати з ліжка не могла, так мене голова боліла. Оці стрибки є більш небезпечні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. preciosa

preciosa Well-Known Member

І в мене такий довагітний був і навіть нижчий інколи. А до кінця нормальним був 120-125 на 70-80. Під час схваток мала вже 130 на 80, вкололи укол, а після пологів поміряли і був 160 чи 170, не пам'ятаю, але я його зовсім не відчувала... мене ще питали чи голова не болить... Від таблетки помалу впав до 130.

4. PNL

PNL Well-Known Member

Сьогодні тиск вже нормальний, але з одноі ніздрі час від часу виходть трошки крові, чи то якась судинка тріснула...

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

У мене теж на днях з однієі ніздрі кров пішла. Та тут одна спека чого варта

6. Bubochka

Bubochka Well-Known Member

Дівчатка потребую вашої поради. Вчора ввечері відчула легкі ниючі болі внизу живота і в районі попереку. Зовсім слабенькі і постійні. Ніч пройшла добре, зранку стала, прислухаюся до себе, ніби знову їх відчуваю, протягом всього дня.
    Нічого мене більше не турбує, я вже думаю, може то спина так віддає.....і не знаю, що робити.
    Дзвонити особливо нема кому, з ЖК лікарка точно нічого толкового не скаже, гінеколог на 27тижні вагітності, також напевне не підходить, з лікарем з ПБ ще не домовлялася.
    Заспокою себе, що все нормально і це просто якийсь фізіологічний процес, але думаю запитаю ще тут, може у когось схоже було на такому терміні.

7. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

Таке питаннячко, в когось виділялось молозиво задовго до пологів?? Бо зараз на 28 тижні вагітності і другий день спостерігаю плями на футболці, думала, може то я така оферма і заляпалась чимось, але застукала процес капання=)

Останнє редагування: 9 Червень 2015
  8. preciosa

Це норма;)

• Подобається Подобається x 1
  9. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Дівчата, маю питання. Наразі третій тиждень після пологів. Виділення були нормалізувались, стали слизистими із незначними домішками крові, рожевого кольору. А от зараз вже третій день кров'янисті. Їх трішки за день виділяється, проте я переживаю. До лікаря дуже накладено потрапити із двома дітками, та ще й в інше місто треба їхати. Тому питаю тут поради. Може в кого таке було, чи хто знає, чи то норма. Думаю, що причиною є те, що я пхала нашого танка під гору. Напевно таки поспішила з гуляннями. От тепер маю біду.

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

в мене взагалі були моменти, коли два-три дні жодних виділень не було, а потім хлюп - за пару хвилин дві прокладки тре було змінювати. шийка матки скоротилась, але в матці ще "процеси" тривають і коли в матці назбирується, то шийка відкривається і виділень може бути більше\іншого кольору і т.п.. мені лікар казала,що до двох місяців після пологів непанятки з виділеннями - то ок. хіба вже якщо зовсім щось не то - тоді тре консультацію. думаю, вам немає чого хвилюватися.

11. preciosa

У мене також незначні, але буває, що трошки світліші чи темніші стають, трошечки крові буває...

12. Havronia

Havronia Well-Known Member

То нормально, якщо нема неприємного запаху, так може бути до 1,5 міс. після пологів. Фізична активність може посилювати виділення, і це ніяка не біда. Організм очищується. Гуляйте собі з задоволенням!

13. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Дівчата, поділіться, через скільки часу після пологів ви показувались до гінеколога? Бо щось теж почала переживати. Малій вже місяць і 11 днів, і виділень уже майже не було, а ось зараз вже 5 день кровить, багато, як на КД.

Надіслано від мого Lenovo P780_ROW, використовуючи Tapatalk

14. Havronia

Havronia Well-Known Member

Це можуть бути місячні, в мене з першими пологами так було, а з четвертими були місячні через 5 тижнів, потім ще двічі через 4 тижні, після цього припинилися і відновилися в 1 рік 4 міс. дитини. Ми на ГВ.

15. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

В мене ті лохії десь майже два місяці були, перший місяць такі досить нормальні, тоді перестало, тоді за тиждень знов трохи, тоді не було. Я теж спочатку думала, що то вже може місячні, але ні, то ще були виділення після родів.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

16. preciosa

Мені сказала прийти через 8 тижнів.

17. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Хтось "мав" кліща під час вагітності?

18. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Хтось їв гематогенки для підвищення гемаглобіну (ну крім іншої їжі, звичайно)?

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я частенько собі купувала, але швидше як шоколадку, а ніж в лікувальних цілях, просто люблю їх)))) Поєднювала корисне з приємним :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Додатковий стимул для дикої печиї