Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Нарешті мої нирки заспокоїлись. Білок сліди, лейкоцити 7-8 в п. з. До того після пологів лейкоцити тримались в межах 20-40. Антибіотик все-таки допоміг. Моя гінеколог аж сама втішилась:) Бо вже думала про Аугментин, якщо б аналізи тримались погані... Видно приходять нирки до себе після 9 місяців важкої праці;)

• Подобається Подобається x 4
  2. Britney

Britney Домашня посиденька :)

В мене сьогодні з самого ранку болить голова. Поміряла тиск 130 на 87. То для мене багато. Дзвонила до лікарки з ЖК, вона казала випити ДОпегіт. Але я тих таблеток немаю, тре йти купувати. Думала перетерплю, але мале так точеться там, що капець. Певно таки йду по ті таблетки(((

• Подобається Подобається x 1
  3. Prenatal'ka

Prenatal'ka Well-Known Member

Ой, з тиском не жартуйте, то терпіти не можна... Краще послухайте лікарку. І періодично переміряйте, щоб ті таблетки таки подіяли.

4. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

А мене сьогодні випустили :girl_dance:Ну, прийшла кластись в патологію, бо малий лежить ніби-то косо завідуючий сказав, що малий лежить нормально, і я можу гуляти до середи.
    До середи надіюсь вже і так буду там :d25::girl_in_dreams:, як ні то сподіваюсь, що синок буде чемний. Ох, і нарюмасалась я тих три дні бо так не хотіла в ту патологію...
    Ну, і збільшився асортимент моєї аптечної їжі...Тепер від набряків щось нове буду пити. Надіюсь зійде, бо реально відчуваю що спухла вся і всюди...
    Дівчата, а що то ще робити треба, щоб їх зменшити, може зарядку яку?

• Подобається Подобається x 3
  5. Oddly

Oddly Well-Known Member

Родити ;)

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Britney

То ті набряки появляються не від тиску? Я так розуміла що воно взаємопов"язане. В мене останні дні почавсь трохи тиск і почали набрякати ноги-руки. Хоча родити мені ще рано.

7. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

У мене точно ні, бо тиск залишився нормальним, приблизно таким як і довагітним 115 на 70.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. PNL

PNL Well-Known Member

В мене сьогодні цілий день скаче тиск, трошки крові з носа було, голова болить що порадите зробити щоб легше стало

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

Я мала на увазі, що остаточно набряки минуть вже після пологів, але не відразу, мабуть.

10. Britney

Дзвонити до своєї лікарки. Тиск то не жарти. В мене другий день підряд тиск, вчора ще й голова боліла, сьогодні хоч не болить.
    Приписали мені той Допегіт.

11. PNL

PNL Well-Known Member

В мене максимум 130\70

12. Britney

А у вас зазвичай який тиск? Бо у мене завжди низький 100-110 на 70. А тут підскакує до 130 на 90. І лікарка казала, що то для мене зависокий. Казала, що критично для мене більше 130 на 90. Тому треба притримати його тими таблетками. Нині вже 120 на 80 був.

13. PNL

PNL Well-Known Member

В мене також був 110\70 але сьодні дуже емоційний день думаю можливо то через це, випила валеріанки став 120\70, але я напевно сто раз на день його міряю

14. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А в мене голова не болить. Тиск навіть не міряла, але вже другу ніч підряд іде кров з носа (бачу по постелі) і вдень сьогодні. Але то так буквально покапало і все.

15. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

В мене десь місяць назад майже кожного ранку шла кров з носа, але я чомусь про тиск навіть і не подумала

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

В мене коли високий тиск на останніх термінах був (140, 150 ) , тт я його практично не відчувала. Але міряла регулярно, тому знала про нього і пила Допегіт (це в попередню вагітність). Він тиск тримав, без нього - далі високий тримався.
    До того плюс ще були сильні набряки і білок в сечі.
    То варто контролювати і це.

17. PNL

PNL Well-Known Member

Сказала лікарка пити магне б6 по 2 таблетки 3 рази в день, він в мене скаче протягом дня

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

Мій вагітний тиск 100 на 70. Мала якось 130 на 60. Лікар казав, що то нестрашно :) хоча, може у мене лікар безстрашний якийсь.

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ні. Є фізіологічні набряки вагітних. я з Вірусею часто набрякала при тискові 90 на 60 і без нияких білків у сечі.
    а з Сергійком права нога страшно набрякала, бо щось він мені там перетискав. Теж аналізи були хороші і тиск в нормі.

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

В мене досі є набряки. Розумію, що частково спека впливає.
    Але ліва нога значно більше опухла. Вже там ніхто нічого не перетискає, чого так.
    Ну, але бачу тенденцію до зменшення.