Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Я таке мала, казав лікар що це тазові кістки "розширяються" або "розходяться", готовляться до пологів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. бетменша

бетменша Well-Known Member

а в мене вже пів року пройшло після пологів, а тазові кістки болять(( особливо вночі, коли лежу на боці. а лежати так мушу, бо малий спить дуже чутливо і хоче, щоб ми з ним отак в обнімочку спали. як вдається перевернутись на спину, то кайф)) в когось таке було? біль саме в тазових суглобах. може то нестача кальцію?

3. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Я так вночі теж сплю лише на боці, бо годую і засинаю. Буває і по 1,5 год на одному боці, що потім як лягаю на спину - це просто рай. І болять тазові кістки, але біль пропадає як змінюю позу і все.

4. Chica YB

Chica YB Active Member

Значить нічого страшного. Прийдеться терпіти)))
    --- дописи об"єднано, 20 Жовтень 2015 ---
    Невде
    невде мене це ще чекатиме і після пологів... Зараз на спині лежати не можу. Тільки або на одному боці або на другому. Так що мені легше не стає. Хіба в позі напівсидячи))) деколи так засинаю)

5. бетменша

в мене теж так спочатку було. а тепер ті ночі відчуваю і вдень. не скажу, що сильно болить, але відчувається

6. Oresia

Oresia Well-Known Member

Мене останній тиждень боліло страшенно....кожен крок відчувала,первенутися в ліжку не могла. Народила то пройшло. Думаю то кісти розходилися.
    Зараз болять,але набагато менше,коли довго сплю на боку.

7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

То нормально, в мене такого не було хіба при першій вагітності, а при всіх наступних біль в тазових кістках є.

8. Chica YB

Chica YB Active Member

От і в мене при першій вагітності такого не було, то я трішки злякалась спочатку, що це щось не те. Пле вже спокійна, бачу я не одна така)))

9. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, поясніть мені хтось щось, бо вже переживаю.
    Не мала рініше ні краснухи, ні токсоплазми.
    Оце здавала знову - і токсоплазма 2,42. Щось не знаю, що думати.

10. бетменша

А який саме тип антитіл виявили? Бо якщо IGG, то це нормально - це просто імунітет, а якщо IGM, то вже гірше, бо якраз означає горсту фазу

11. Bulavka

Справді, я не уточнила. То IGG. Але раніше я не мала імунітету того, здавала вже двічі за час вагітності і колись до вагітності - було менше одиниці.

12. бетменша

а IGM цього разу здавали? якщо ні то може варто і їх подивитись якщо така ситуація

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

@бетменша, попробуйте спати якщо на боці, то з подушкою між колінами. Розвантажите таз. Мені допомагало.

• Корисно Корисно x 2
  14. Bulavka

IGM не здавала ніколи, бо ніколи не мала IGG. Мабуть треба завтра здати і те і те. Ще б дожити до завтра, бо мною вже трохи тіпає...
    Дякую!

15. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Почав мене зуб боліти. Маю однозначно дирку-болить на шоколад і на холодне. Шо його робити?Чекати?В мене вже повних 38 тижнів є, коли можна буде піти до стоматолога і чи можна якось собі зарадити?

16. crissola

crissola Well-Known Member

Можна корою дуба полоскати , природний антисептик, який активно пригнічує ріст бактерій ( його застосовують і при кровоточивих яснах, зубних болях і навіть коли є флюс). Я правда не пам'ятаю точно в яких пропорціях заварювати, мені допомагало - була така бяка,як тільки вагітніла через місяць починалась проблеми з зубами мудрості, так боліли, що аж на стінку лізла.
    В мене також намічається проблемка з зубами, відчуваю в двох появились болі. В мене 22 тиждень, але я боюсь йти так як живіт постійно турбує. А в кріслі стоматолога напрягтись треба буде, що робити не знаю. Надіюсь на кору дуба...а чи варто?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

у вас зараз такий термін, що спокійно можна полікувати, от в першому і третьому триместрі вже не радять. Тому не затягуйте з візитом до лікаря.

18. riddle

riddle Member

скажыть будь ласка чи можна класти гірчичники на спину бо чути хрипи у легенях трохи, а коли поставили гірчичник то чути мокротиння і легше відкашлюється!!!??? як хто лікується підкажіть будь ласка???
    --- дописи об"єднано, 21 Жовтень 2015 ---

19. crissola

crissola Well-Known Member

Так, знаю, що якраз можна йти, але дуже напрягаюсь під час тих маніпуліцій...ще й живіт постіно турбує, не можу довго ходити, стояти... А роблять обезболюючий укол? Чи не можна?
    --- дописи об"єднано, 21 Жовтень 2015 ---
    @riddle стосовно гірчичників знаю, що не бажано так як тепловий процес може негативно впливати під час вагітності. А от для того, щоб відкашлювати добре можна зварити картоплю в мундирі і подихати над тими випарами. Це точно можна ! Ще я робила інгаляції на кип'ячену воду ложку соди і пару капель йоду.

Останнє редагування: 21 Жовтень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

В нас вдома 25 градусів тепла і, як результат, зовсім забитий ніс. Слизова так набрякає, що спати не можу вночі. Чим рятуватися? Аквамаріс, каже кума, що не розблокує ніс. А судинозвужуючих крапельок, певно, не можна...
    І ще питання високого тиску мене часом турбує. Позавчора підскочив до 140/90 (мій робочий 117/72 десь), думала мозок вилізе вухами. Рятувалася гарячими ванночаками для рук, але голову мусіла рятувати парацетамолом, бо біль був дикий і не проходив пару годин. Тепер переживаю, чи можна було пити парацетамол. А саме для зниження тиску є щось дієве і безпечне в першому триместрі?