Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

І знову я(. Отже, вчора в малого в школі різко розболівся живіт в районі пупка. Забрали, поїхали в Охмадит, здали аналізи, зробили клізьму, пощупали живіт. Все добре, відпустили додому. Ввечері вже просився їсти. Та йому вже після клізьми стало легше. Лікар списав то на глисти.
    Сьогодні зранку поснідала, почав теж боліти живіт, такими спазмами, і теж в районі пупка. Апетит не пропав). Зараз Т 37,2, ломить, морозить, діареї та рвоти нема. Думаю, вірусняк. Випила вугілля, ромашку, м'яту, чорний чай. Що ще можна і чого не можна?

• Співчуваю Співчуваю x 1
  2. OlichkaOlivia

OlichkaOlivia Well-Known Member

Зараз ходить ентеровірус шлунковий в школах тому треба бути обережним.
    А щодо ліків я б поки на вашому місці нічого не приймала. Часто мити руки, виділити окремий посуд з якого дитина хвора їсть, можна вологе прибирання підлоги, дверних ручок, з додаванням якогось дизенфектора.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Rodionochka

Та хвора дитина вже вчора після обіду була як "огірок". Але він то якось легше переніс. Я йому взагалі ніяких ліків не давала. А самій зараз так хижо((((. Ліків поки не п'ю.

4. OlichkaOlivia

Мені в жк сказали що у таких випадках можна ще ентерос гель і біле вугілля.

5. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Теж би вугілля радила.
    Треба зібрати і вивести ті токсини з організму.

• Подобається Подобається x 1
  6. kykysia

kykysia Well-Known Member

Можливо не туди пишу,то направте у відповідну тему.
    Чи можливо зменшити рубець після КР? Зараз 2 місяці після КР, рубець рожево-фіолетовий,повздовжній(15 см довжиною,половина тоненька зверху, а них дуже грубий,десь втричі...не подобається мені він зовсім,страшний такий фу:)girl_cray:sad: каже моя Г що так в мене шкіра гоїться, і він такий вже не буде. Креми не радила ніякі,бо каже що то все марна трата грошей-нічо воно від рубців не помагає...то може хтось з свогорикладу щось порадить...:girl_flag_of_truce:
    --- дописи об"єднано, 16 Вересень 2017 ---
    Можливо не туди пишу,то направте у відповідну тему.
    Чи можливо зменшити рубець після КР? Зараз 2 місяці після КР, рубець рожево-фіолетовий,повздовжній(15 см довжиною,половина тоненька зверху, а них дуже грубий,десь втричі...не подобається мені він зовсім,страшний такий фу:)girl_cray:sad: каже моя Г що так в мене шкіра гоїться, і він такий вже не буде. Креми не радила ніякі,бо каже що то все марна трата грошей-нічо воно від рубців не помагає...то може хтось з свогорикладу щось порадить...:girl_flag_of_truce:

7. phobika

phobika Well-Known Member

Я колись рубець від апендициту ( він в мене здоровезний, десь сантиметрів 10) мастила маззю Контрактубекс. Пам'ятаю, що синюшність дуже швидко зійшла і взагалі вигляд рубця став більш-менш.

8. Rodionochka

Наразі 38,2. Випила парацетамол. Зараз буде ще вугілля (від ентеросгелю в мене рвотний рефлекс). Ну і чай.
    Найгірше, що ще й низ живота час від часу підниває(((. Не зараз я хочу народжувати...
    В туалеті тихо, як зацементувало.
    А, ну і менший почав жалітись на живіт(. Весело...

• Співчуваю Співчуваю x 1
  9. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Якщо це таки вірус то оце
    Не дуже помічне проти самого вірусу. Противірусних препаратів не існує. Організм повинен сам перебороти.
    Хіба для полегшення стану.
    А ще пити потрібно багато

10. OlichkaOlivia

Ще пийте багато (травяні чаї це добра стратегія). Треба вимивати ту інфекцію. І якщо вже знаєте точно в якого лікаря родити будете, то я б йому задзвонила і порадилась...ну як варіант.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Rodionochka

Побоялась(. Бо він і так хоче наперід покласти. Точно б сказав іхати. А стан був такий не дуже. Вже ніби попустило, але живіт хапає. Але терпимо. Спробую ношпу перед сном. Якось сьогодні я не готова. Трохи мене той вірус виснажив(.
    --- дописи об"єднано, 16 Вересень 2017 ---
    З середнім такі от схвмтки були майже дві доби. Поіхала коли вже води відійшли, і періодичність була кожні 2 хвилини по 40 секунд). І то ще дві години там гуляла).

12. Rodionochka

Отже, низ живота хапало майже регулярно з 19 вечора десь до 4 ранку. Я вже морально збиралась в ПБ. Але потім якось попустило. Десь в 1 ночі таки випила ношпу. Думаю, що справжні пологи вона ось так не зупинить. Можливо, що хапало через вірус? Ну і в старшого почалась діарея(. Вночі. Теж разок сходила. Вже думала, що організм чиститься.
    Поки до лікаря не дзвоню, не іду. Буду спостерігати до вечора. А там вже раптом що, тоді...
    Ну і не було в мене ніяких ознак виходу пробки.

13. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Господи, ну це ж треба таке під кінець! Не забувайте про боржомі. І собі, і старшому, і всім. А для заспокоєння, дитинка вже сформувалася, в неї все добре. Вже мало що може їй зашкодити. Тільки Ви здорові і пологи мають пройти добре. Тримайтеся!

• Подобається Подобається x 2
  14. Virna

Virna Well-Known Member

@Rodionochka, а в Вас малятко обернулося? Бо в мене теж поки сідничками, не знаю чи вже обернеться?

15. Rodionochka

У вівторок акушерка казала, що перевернулась. І рухи були трохи інші. Зараз знову так як було, чую головку зверху живота, любить так впиратись. Сама не знаю, але відчуваю, що сидить(.

16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не факт)).Але, якщо й вертиться, то до народження точно вляжеться, як треба.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Rodionochka

Особливо сьогодні).

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я так суджу по-собі). В мене діти саме, коли вже от-от- не активнічали надто, якісь спокійніші були).

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

19. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

Не впевнена, чи в тут тему пишу, просто не знайшла підходящої... Дівчата, через скільки часу після пологів потрібно йти на огляд до гінеколога? Вже пройшов майже місяць, а шви після епізіо та розривів ще відчуваються. Боюся, що зараз той огляд був би не дуже приємним...

20. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Через 2 місяці