Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

раджу морально налаштуватись, що довго. І постаратись розслабитись і відпочивати, скільки получиться в лікарні
    щасливих пологів!

• Подобається Подобається x 1
  2. Bize

Bize Well-Known Member

Дякую)

Надіслано від мого IQ4412 Quad, використовуючи Tapatalk

3. Riba

Riba New Member

А чи є тут такі, що приймали антибіотик під час вагітності? Бо мені лікар рекомендує, але я не можу наважитись поки що...інфекція дуже така неоднозначна як на мене, уреаплазма

4. Ljlichka

Ljlichka Well-Known Member

В мене мабуть трохи дивне питання. Була вчора на огляді в гінеколога, моніторю ерозію свою. Відповідно була на початку жовтня,потім в листопаді і зараз. Малечі 4 місяці. І вчора лікар виявила нитку в середині. Я зразу не зрозуміла,що то за нитка, бо зовнішні шви познімали ще в пологовому,і акушер-гінеколог тоді не казав,що є ще внутрішні шви. Виявляється були внутрішні і зараз нитка почала відпадати і гноїтись і по словам лікаря швидше за все була виною незрозумілих виділень,які проявились останніх 2-3 тижні,а я їх списувала на ерозію. Мене тепер мучить,чому лікар на попередніх прийомах тої нитки не бачила і чи дуже то погано для мене,бо щось в лікаря так нічого і не допиталась

5. kykysia

kykysia Well-Known Member

дівчата, ті хто зараз вагітні, або були вагітні у зимовий час, як ви свій раціон збагачуєте вітамінками? важко знайти щось свіже (злень, овочі і фрукти без хімії) тому цікавить що таке їсьте (їли), щоб дитинка могла отримувати все необхідне:girl_smile:маю на увазі не таблетки-вітаміни - а здорову корисну і ,якшо можна, ще й смачну їжу))):girl_dance:

6. LittleGirl

LittleGirl Active Member

Зараз, на жаль, тяжко знайти щось без хімії. Я стараюсь кожного дня їсти хоч якісь фрукти : яблука, ківі, трішки граната, банани, час від часу мандарин/апельсин, в чай додаю лимони або мед. Кожного вечора після роботи пю компом з сушених яблук. Під час готування їди додаю морожені кріп/петрушку, перець болгарський. Час від часу пю коктейлі з морожених ягід. Сьогодні зранку запекла яблука з медом і ківі. Я з тих лінивих, тому в мене немає манії аж такого здорового харчування. Їм все те, що і до вагітності їла, тільки стараюсь їсти менше жареного. Полюбляю запікати котлети (курячі або свинячі) в духовці.

7. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Мед, горішки, різні насіння, сухофрукти, та й свіжих овочів-фруктів є досить, можна робити різноманітні салатики щодня, навіть якщо боїтесь заморських чи несезонних фруктів, то яблука, морква, селера, гарбуз, буряк, ріпа-редька, капуста, цибуля - це ще ого-го який асортимент.
    Квашена капуста, морська риба, олії морожені ягоди - журавлина, обіпиха, робити з них смузі чи чаї.

Надіслано від мого X9180, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  8. kykysia

от я теж така, їм все те що і до вагітності, але думаю для двох то треба чогось такого кориснішого.
    також їм мандарини,апельсини, банани,гранати і яблука.)) от думаю може почати висівки їсти, сезам, може ще якусь олійку пити..
    --- дописи об"єднано, 21 Грудень 2016 ---

9. LittleGirl

LittleGirl Active Member

Я от творог не люблю, але деколи роблю салатик : творог, пекінська капуста, трішки помідора, кунжут, сіль, чорний перець і заправлено то всьо оливковою олією. Мені смакує, і ще це всьо вітамінки і сир, і капуста, і кунжут)

10. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Які вам смакують) Оливкова, лляна, кунжутна, грецького горіха, гарбузова...

Надіслано від мого X9180, використовуючи Tapatalk

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

квашена і сира капуста, салати з відварної моркви-буряка, різноманітні каші, олія насіння гарбуза, горіхи-мак-насіння
    цитрусів хотілось, дозволяла собі. Гранати, яблука, груші.

12. kykysia

озброюсь усіма порадами, і буду смакувати вітаміни...)
    цитрусові мені теж дуже смакують тому їм їх скільки влізе))хоча читала що то не можна ними зловживати,щоб алергії не було... але в мене її ніколи не було, тому думаю можна...а хто скаже що, чи можна какао?то ж тоже такий цікавий продукт, і алергічний та й і якісне важко знайти...:girl_flag_of_truce:

13. kykysia

підкажіть з власного досвіду хтось, чи можна пророщену пшеницю чи інші зерна вагітним.. бо гугл каже що можна, але на одному сайті,памятаю раніше, вичитала що пророщені зерна вагітним не можна...але ж там стільки всього корисного, то на якому боці правда:girl_nea:??

14. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Дівчата, хто стикався з маловоддям у 3-му триместрі..лягали у стаціонар? Я така сьогодні засмучена, сил нема. З ляльою все ок, ПОВ 9.5. Відносне маловоддя. Загроза передчасних. Рекомендовано перевірити підтікання вод ( а я реально всю В час від часу мокра..буває і легкий запах є). В кого було маловоддя? Як доносили, які були ваші дії. Чоловік щас шукає тест на перевірку підт.вод.

15. svoybox

svoybox Well-Known Member

Я в обох вагітностях по УЗД. Але відносне ні про що не говорить, там мають бути конкретні цифри.
    Зробіть поки вдома тест з кольоровою тканиною на підтікання вод. При вагітності більша кількість виділень є нормою.

Теж ставили загрозу передчасних. З 1В живіт опустився на 30 тижні, казали більше лежати, але я себе прекрасно почувала, то ще потім в басейн до самих пологів ходила. З 2В на 33му тижні лежала на підтримці через підозру на підтікання вод, але я якась була дуже перестрашена і погано себе почувала

• Інформативно Інформативно x 1
  16. bobryha

bobryha Well-Known Member

як його робити?

17. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

В мене було десь в районі 34-го тижня і далі. Виділень було багато всю вагітність, як і у Вас, але води не підтікали. Просто їх реально там було мало (на пологах нічого не хлюпало і не текло навіть після пробиття), живіт компактний був до самого кінця. Я, пам'ятаю, тоді десь вичитала, що на останніх тижнях помірне маловоддя є нормою, бо води вже мають властивість всмоктуватися. Але тут дійсно треба дивитися, чи дитинці добре і чи води не густі, чи без домішок.

18. svoybox

Робите прокладку з кольорової однотонної тканини (не білої і не чорної). Води залишають прозору пляму без слизу, не жовту. А розміри погугліть або тут на форумі пошукайте, я не пам'ятаю вже
    Замість тканини, якщо не маєте, можна використати туалет.папір, наприклад

19. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

вам капали вітаміни чи що саме? чи уколи були. і скіко разів на добу? як довго лежали? я теж перестрашена(( готова лягти у відділення, але хіба домовитись щоб я тіко приходила на процедури. малого нема на кого залишити.
    і думаю в мене всетаки підтікають..отак можу просто стояти. і відчути що мокра раптом. і на трусиках ніби водичка(
    скоро перевірю.. поки чекаю тест, піду пошукаю якусь кольорову тканину
    а я тіко зібралася їхати з понеділка домовлятись за пологи з лікарем..не по прописці. а як побаче узд - ще відмовить і не підпише обмінку (чи то не грає роль і може підпише?), бо хочу ПП після КР, а я поки їхала додому вже весь нет перелапастила про маловоддя - що часто кесарять з таким.

20. svoybox

Капали тівортін і магнезію, бо був ще тонус і відкриття на пів пальця, кололи дексаметазон для відкриття легенів дитинки. По скільки разів кожного не пам'ятаю, але майже цілий день під крапельницею лежала, додому би не вийшло ходити, хіба на ніч.Лежала 3 дні.