Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. Olenaroman

Olenaroman New Member

Роблю 2види з червоною рибкою і з вугрем.можна різні смаки експерементувати ,але ці якось так подобаються найбільше
    Водорослі(10шт в упаковці),рис(1кг його якраз вистачає на 10шт водорослів),сир філафельфія беру 125грам але якщо хтось любить більше сиру то можна і 250грм брати,огірок і рибка (вугра беру приблизно від 80-100грам як коли вріжуть,ну і ціна на неї не мала,а червону беру як фасують в супермаркеті її вже можна дати грубшим куском,аякщо лишається то так можна зїсти)
    Ну і соус соєвий, і в ньому розбавляю сухий васабі)

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Riba

Riba New Member

а мене моя суперлінь зупиняє, не їсти мені домашніх суші :girl_crazy:так і буду давитись слюнями

• Смішно Смішно x 1
  3. kykysia

kykysia Well-Known Member

4. Andrusya

Andrusya New Member

Незнаю чи в темку але пишу. Вагітні дівчатка чи немаєє у вас панічних настроїв стосовно грипу ? Я шось неможу дати раду переживаням і подумую чи то йти на лікарняний і сидіти в хаті??? :girl_cray:

5. kykysia

@Andrusya в мене вже легка застуда двічі була, а це ми лише на 10 тижні.... чесно то боюсь ускладнень, там де вже сильний кашель і висока температура, бо не знаю чи в такому випадку допомагає лікування чаями ..((( не хвилюйтесь візьміть собі на озброєння антигрипін і оксолінову мазь ( її треба мазати в носик двічі в день, вбиває всі віруси, тому менша вирогідність щось підчепити) - це так мені радили)) раджу і вам!!) головне не хвилюйтесь, все буде добре!!!)))

6. Andrusya

Andrusya New Member

дай Боже :girl_crazy:

• Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Оксоліновою маззю не варто користуватись (окрім того, що вагітність там є в протипоказах), це є засіб із недоведенною ефективністю (підозрюю, що антигрипін з тої ж опери), і вона склеює війчастий епітелій слизової носа, функцією якого є затримання вірусів. Добре зволожувати ніс часто, зокрема до та після відвідин людних місць.

Надіслано від мого X9180, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  8. kykysia

@Mansikat дякую за інформацію,якраз хотіла собі купити сьогодні...певно тоді не буду, раз вагітним протипоказано... хоча крім того, що мені то порадили з власного досвіду, то я таку інформацію читала ще в книжці для вагітних "Ви і ваш малюк", автора не памятаю...(

9. phobika

phobika Well-Known Member

Тут гарно про оксолінову мазь написано.
    Я двічі застуджувалась десь до 15 тижня. Невесело це, але без ліків можна обійтися. Температура висока, але не критично (десь 38-38.2) була два дні. Тому лікувалась вперше так, як рекомендують останнім часом: багато пила, зволожувала повітря, промивала ніс. Мені навіть сподобалось. Бо раніше якось жаліла себе і пила припарати для полегшення симптомів.
    Тепер грипу трохи боюсь. Лікар, в якого стою на обліку, ще раніше пропонував вакцинуватися. Вакцина інактивована, тобто вагітним дозволена, але потрібно це робити ДО епідемії. Я вакцинам такого типу не дуже довіряю, бо не вірю, що можна передбачити, яки штам грипу прийде в цьому сезоні, тому не робила. Інші рекомендації, яких стараюсь дотримуватись: уникати багатолюдних місць, часто мити руки, провітрювати приміщення.

10. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Дівчата хто підкаже, що ще можна від температури при гв. Дитині 3 місяці, в мене 37,7 , була перед тим вища, потім впала, а зараз знов піднялася. Що випити на ніч? Чи краще нічого? Крім температури ніяких більше ознак , чуть дряпає горло.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

11. Likysja

Likysja Well-Known Member

А в кого були судоми ніг вночі? Як ви з ними боролись? Мене сьогодні два рази підряд схопило, то зараз дуже нога болить

Inviato dal mio SM-J320FN utilizzando Tapatalk

12. Almariel

Almariel Well-Known Member

Я не збиваю ніяку. Хіба як дуже вже треба (наприклад, піднялась температура вранці перед польотом, а летіти самій з двома дітьми).

13. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Пройшло за день, не знаю що то було. Все таки випила парацетамол вночі, бо ніяк заснути не могла, ноги ламало, морозило. То вчора вже нічого не боліло і температури не було. Що то таке одноденне було, не знаю

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

вважайте, що організм зміг сам щось перебороти. В мене таке теж буває, а потім вилазить якийсь герпес чи щось подібне.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. his joker

his joker Well-Known Member

Були... я і носок на себе тягнула, і намагалася ходити, щоб кров циркулювала, і чоловік одного разу голкою штрикнув ногу, бо така була судома, що аж очі на лоба лізли. Але загалом помагало потягнути стопу і носок на себе.

Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. his joker

his joker Well-Known Member

До речі, коли почала приймати Магне В6, то судоми пройшли.

Надіслано від мого LG-D325, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

У мене забаганко-вихвалялка, прийшла моя хотілка - їстівна крейда.
    Короче, замовила її, думала прийде кілька шматочків "пробників" як писало, прислали десь 1 кг, і м"яку, і тверду, до кольору до вибору))))) :lol::scratch_one-s_head:
    Якщо тут є ще хтось з крейдоманьяків, стукайте в пп, поки є можу трохи поділитись безвозмєздно і від душі,
    я стільки не з"їм :pardon:

15595691_1364035090287099_682526121_o.jpg

• мімімі мімімі x 1
  18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Кілограм не з'їсте? Я Вас прошу :)

• Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Bize

Bize Well-Known Member

Дівчата, я вже в лікарні.. Маю шось таке як схватки ( болить кожних 5 хв по 1 хв), голівка низько, але відкриття нема. Як скажете, то ше довго чекати?

Надіслано від мого IQ4412 Quad, використовуючи Tapatalk

20. Havronia

Havronia Well-Known Member

Може, декілька годин, а може, декілька діб. І ще залежить, чи медперсонал буде вам " допомагати".

Останнє редагування: 17 Грудень 2016