Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. Judice

Judice Закохана в гори ))

Може хто поділиться секретом - як ви рятуєтеся від приступу сухого лоскотного кашлю? Коли ні з того ні з сього шось як залоскоче і починається надривний кашель аж до рвоти. Чомусь з інгаляціями не складається, підчас процедури так мені добре, але опісля ті приступи якісь ще сильніші...

2. Havronia

Havronia Well-Known Member

@Judice мені допомагають звичайні м'ятні жуйки

3. riddle

riddle Member

Коли в кого відновилися
    КД після пологів??? У мене після 6 місяців було 7 днів а зара вже 1 місяць пройшов і нічого немає,ми до 6 на ГВ були а зараз трішки підгодовую!!

4. Grushka

Grushka Member

В мене аж в 1,7 міс почалися, але з розповідей подружок і свого досвіду знаю, що спочатку кд досить не нормовані, можуть бути перерви по 2 міс між кд, тому не переживайте)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Що ще крім полоскання можна коли болить горло і починається нежить? Поприносили мені вірусів. Треба "задавити " їх ще на ранніх етапах. Була в ЖК, щось нічо дуже не порадили.

6. jylanda

jylanda занууууда

Запарювати корінь звіжого імбирю з лимоном, можна меду додати і так собі пити як чайок. Мені зранку був заряд енергії і плюс для імунітету добре.

• Подобається Подобається x 1
  7. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Ю

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

8. Happy Fiancee

Імбир не підходить мені на шлунок ( Та і "розвозить " мене вже так добре...

9. NatalyaZ

NatalyaZ New Member

Дівчатка, кому під час вагітності ставили діагноз безсимптомна бактеріурія? В бак посіві сечі знайшли кишкову паличку 10 в 6 степені. В загальному аналізі трішки підвищені лейкоцити, але загалом в допустимій нормі для вагітних жінок. Консультувалася в кількох лікарів, усі радили приймати антибіотик. Можливо хтось з таким стикався? як лікували? можливо порадите хорошого спеціаліста, до кого можна звернутися?

У мене жодних симптомів та і раніше не мала проблем ні з циститом ні з захворюваннями нирок. Дуже не хочу пити антибіотик. Наперед вдячна за відповіді!

10. Barbariska

Barbariska Member

Які противірусні препарати можна приймати при вагітності?чим капати ніс?при кашлі які препарати можна?

11. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

@Barbariska ніс можна сольовою водою типу - знаю, що є рецепти робити самому, як ні, то в аптеці є багато різних. Також можна піносол.
    Якщо маєте інгалятор - робити інгаляції з декасаном.
    при кашлі - чай з малиною, молоко з маслом-медом..
    Це з того, що згадала вже..

12. Havronia

Havronia Well-Known Member

Противірусні препарати мають недоведену ефективність. А їх користь чи шкода для вагітної жінки - під величезним знаком питання.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. svoybox

svoybox Well-Known Member

Перездайте. З цим аналізом бувають трабли

14. Happy Fiancee

Мені зараз добре помагає чай з шипшини, лимон, мед (для тих в кого може бути алергія - не можна). Від нежиті взяла зірочку. Інгаляції від кашлю, але на інгаляторі, не над банячком з кип"ятком.

15. karioka

karioka Well-Known Member

Вискочив мені на губі герпес...поки що тільки чути його..ше не видно.але є:girl_sad:
    мацьопику 9днів.ми на ГВ. Що крім "не цілувати малого" і настойкою календули спиртовою намазала то місце...що варто зробити щоб зупинити його?

16. NatalyaZ

NatalyaZ New Member

Перездавала 3 рази, останній раз після місячного курсу канефрону. Тому вже почала хвилюватия(

17. karioka

Чи може бути що на 10-11день після пологів болять ноги-копчик і трохи живіт так ніби "відходить", більше ніж безпосередньо після пологів? Так навіть сидіти важкувато...:girl_blush2:

18. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

у мене був герпес якраз як народжувала і після десь днів 3-5. ми на ГВ. лікарі радили не цьомати малого, носити маску, поки з ним , поки не пройде герпес. я мазала масло обліпихи + спирт (текілу лише мала :)), допомогло. одужуйте!

маю питання. здається, зявляється розтяжка на грудях. чи можна мазати кремом спеціальним від розтяжок? на баночці, яку я маю нічого не пише такого... а я так не хочу розтяжок на грудях. груди у мене невеликі, зара на ГВ, то на 1-1,5 розміри збільш

• Подобається Подобається x 2
  19. karioka

мені здається що не можна...:sad:

20. bobryha

bobryha Well-Known Member

дівчата, а в кого під час вагітності були проблеми з потовщенням плаценти? навіть не розумію чи воно є. робила я узд в 18,5 тижнів- то лікар наміряла 28 мм. (ступінь зрілості 0).ніяких коментарів про то що то забагато не було. типу все ок. єдине що перепитала який у мене робочий тиск під час вагітності ( він у мене трохи понижений)...
    але полазила в неті, то в деяких джерелах пише що то верхня межа норми, а в деяких, що норма має бути 20-22 мм на той термім. моя лікар з жк пішла у відпустку до початку листопада, думаю може то лікарю з пологового подзвонити порадитись, але чи є смисл дзвонити, якщо то дійсно варіант норми.
    п.с. десь за тиждень до узд я перехворіла вірускою. без температури, з насмарком і червоним горлом

Останнє редагування: 18 Жовтень 2016