Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Налаштовуватися на позитив треба в будь-якому випадку. Все ж я не знаю, яка в Вас ситуація. Мені нічого не призначали і про госпіталізацію ні слова. Можливо краще проконсультуватися з іншим лікарем, а то і не з одним.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. mavpena

mavpena New Member

Мені також ставили такий діагноз.Але я два рази лежала в стаціонарі,і думаю вам краще звернутися ще до якогось лікаря.Тому що в одних все нормально виходить,а в інших плачевна ситуація,але вирішувати вам.

3. Judice

Judice Закохана в гори ))

Дівчатка, маю таке питання. 17 тижнів вагітності, підхопила якусь віруску - мабуть від чоловіка і сина, бо тяжко перехворіли. В мене нема температури (сьогодні 4 день хвороби), спочатку дуже боліло горло, тепер є кашель. Найбільше, що мене турбує -- нежить шалений, постійно забитий і дууууже болючий ніс (не допомаає НІЧОГО), не відчуваю запахи і смаки, дуже болить голова, тепер вже вуха, зуби -- одним словом загальний стан такий паршивий, що я не памятаю, чи взагалі колись так тяжко переносила ГРВІ... Попереду маю дуже відповідальний тиждень, якого чекала роками і от... Сиджу плачу, і головне - стан чомусь зовсім не покращується. А питання таке - якщо їхати в лікарню, то куди краще податися -- то в гінекологію тре лягати, чи де???

4. bobryha

bobryha Well-Known Member

В мене такий самий термін. І така сама віруска((( як я вас розумію)))полощіть горло через ніс , воно мені помогає,багато теплого пити і лежати під теплою ковдрою в 3х парах шкарпеток. не знаю як стосовно лікарні, куди звертатись. Може ЛОРу покажіться,якщо знаєте толкового. П.с. мнні стало трохи краще на 5 день

5. Judice

bobryha, дякую, що відгукнулись, бо вже з розуму сходжу. Я по життю дуже мало, дякувати Богу, хворіла. І віруска в мене ніколи не тривала довше, ніж 2-3 дні, причому зі значним полегшенням вже на 2 день. А тут - вже 4 доба, а воно ні туди, ні сюди... Найгірше - той ніс, хочеться його просто чимось розчавити, що не роблю - нуль ефекту. Щойно от почитала, що зуби болять через тиск у пазухах носа - трохи заспокоїлася, бо вже думала, що й зуби доведеться лікувати. Після болю в горлі зявився такий сухуватий набридливий кашель, який дуже непокоїть, бо як кашляю, то так напрягається низ живота,що ну, і здається, шо то шкодить дитинці. І через ото все не сплю зовсім вже 4 доби, а до того ще 5 діб не спала, бо хворів синок... Капець, одним словом. Якби ще кудись діти переживання щодо шкоди тієї віруски дитинці...

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я п'ю rainbow light, але на айхербі вони супер дорогі. Я купляла в два рази дешевше https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...ahUKEwj2r_DvtsnPAhUOw2MKHRHUANYQwg8IDA&adurl=

7. shparynka

shparynka Well-Known Member

Була сьогодні на плановому огляді. Виявили у мене набряки гомілок, типу гестоз. Хотіла вже мене Г класти в лікарню. Але виписала пити фурасемід і аспаркам. Але прочитала, що фурасемід проникає через плацентарний бар"єр. Що робити, хто з таким стикався? Бо сказала те всена вихідних пропити і в понеділок до неї на прийом.

8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

дивіться, ви самі написали - пропорційна.
    ну і ви певно підете ще на узд, просто подивіться, якщо наприклад зараз відставання на 2-3тижні від норми, а стане 4-5, ну то вже хоча б якась причина, щоб лягати в лікарню і піти ту хімку.
    в мене старша дитина відставала, живіт маленький, на узд взагалі ховався, вагу пророкували 2400 чи щось таке максмум, а народився 3100, міцно збитий хлопчик, так що все відносно, дуже і дуже

9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Мені Ваш кашель схожий на трахеітний. Я б поробила інгаляції через небулайзер. І на ніс добре, і на горло, і на кашель всякий. Не знаю чи можна декасан вагітним, то можна просто з Боржомі чи фізрозчином. Мені при такому кашлі дуже допомагало. А ще ніс промивайте солоною водою. І багато теплого пиття. Одужуйте!

10. Judice

Народ, до якого гінеколога можна звернутися в суботу, порадьте (може якйсь приватний)... Шось геть кепсько. Вчора трохи погрілася гарячим паром, відклало мені 1 ніздрю і я втішена проспала аж 3 години. Але зараз знову повне забиття і такий вже якийсь неприєний тиск в районі вух... Зранку хочу поїхати здати кров..
    --- дописи об"єднано, 8 Жовтень 2016 ---
    А судинозвужуючі геть не можна при вагітності??? Розумію, що швидше ні, ніж так, але як же бути в такій ситуації, коли геть не помагає нічого....

11. Judice

Ще запитаю те, що вже питала. З ГРВІ при вагітності краще йти до терапевта чи гінеколога? На облік ще не встигла стати...

12. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Та можна судинозвужуючі, не мучте себе так. Мені виписували лазорин, може якісь дитячі візьміть.

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  13. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Не знаю, чи то у всіх так, але в моїй консультації є терапевт для вагітних. Але, в принципі, можна і зразу до лора.

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

14. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Гінеколог (бо на обліку) + лор
    Врятувалась постійним промиванням носа сольовим розчином, і багато теплого пиття.
    Температуру казали максимально моніторити.

15. zetta

zetta Well-Known Member

Повне забиття то скоріше набряк слизової . Бальзам зірочка понюхати, від алергії випити , лісобакт добрий по смоктати , гомеопатичні засоби повно є - оцилококцинум наприклад в звичайних аптеках продається .

16. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Воно то нe варто нічого приймати, алe із двох зол завжди вибирають мeншe. Як Ви вжe кілька діб нe можeтe дихати і спати, то я би таки пробувала якісь прeпарати. Можe щось гомeопатичнe, наприклад, таблeтки синупрeт чи краплі дeлуфeн. Або якісь судиннозвужуючі дитячі, щоб трошки мeнeшe дозування. Щe мeні призначали лазорин, в інструкціі вказано протипоказ у пeршому тримeстрі, а далі за призначeнням лікаря. Алe, звісно, найкращим то є консультація лікаря.

17. IrynkaMandarynka

IrynkaMandarynka Well-Known Member

Піносол можна вагітним і годуючим, здається

18. Judice

Дівчатка, дякую за відгуки. Почала панікувати власне через те, що вперше в житті ніяка гомеопатія і промивання ну зовсім не давали ніякого результату (піносол, делуфен, сольові розчини, народне). В мене ще й різна ситуація в різних ніздрях- ліва трохи піддається маніпуляціям, не так болить, а права пазуха кілька днів була геть забита, дуже боліла, почали дико нити зуби з того боку, вухо... Нині здала кров- ще чекаю результатів, купила дитяче судинозвужуюче - капнула всього одну крапельку - воно як не прорве, я просто почала захлинатися, сильно кашляти, рвати - то був капець. Дуже шкодую, що раніше не схаменулась, сподіваюсь ще не наробила біди (простл ніколи такого не було і не могла повірити що не дам ради нежитю) і аналіз не покаже бакреріальної складової...

19. Markisa ardi

Markisa ardi New Member

Всім доброго дня. Хотіла запитатися може хтось зіткнувся з проблемою пошуку гінепрала. Дуже треба а не можу знайти

20. Ljlichka

Ljlichka Well-Known Member

нема зараз,як лежала на збереженні то дівчині виписали,то їй з Росії передавали гінепрал. Шукайте можливо в Польші,абов когось на руках є залишки