Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

1. zetta

zetta Well-Known Member

Шо б то від голови випити?

2. Delfy

Delfy Well-Known Member

апельсинового соку ;)

• Інформативно Інформативно x 1
  3. shparynka

shparynka Well-Known Member

Панчохи????? 0_о я таких цін не знаю.... треба мами попитатись, на якому сайті вона брала, шукала компресійний трикотаж.

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

Мій бій з демодекозом триває. Сьогодні дивилась в Ніни Зайченко відео про лікування годуючих мам і на сайті e-lactancia знайшла, що метронідазол має низький ризик і вживати при ГВ можна! Дівчата, то значить, якщо зараз пити - то буде більше шкоди для дитини, ніж при ГВ? І коли краще? Одразу після пологів, коли мало молока чи потім? Консультанти, порадьте ще ви:) Бо от зараз лікую зовні: бальзам стоп демодекс з метронідазолом, бовтанка з трихополом (метронідазол), сіркою, резорцином, левоміцетином, мазь з трихополом.

5. Orman

Orman Модератор-бомба

ну звичайно. Зараз дитина важить кілограм, і тих речовин на одиницю маси дитини буде поступати більше ніж коли вона народиться трикілограмова. Якщо є хоч найменша можливість, то потерпіть.

• Подобається Подобається x 1
  6. preciosa

А як щодо одразу після пологів, наприклад, одразу у ПБ? Прикладання часті, але кількість молозива мала. Чи через тиждень? Чи взагалі через місяць?

7. preciosa

8. preciosa

Пише про гіркуватий присмак молока...

9. Orman

Orman Модератор-бомба

чим довше можете потерпіти, тим краще. Але як воно вас так мучить, то попитайте консультантів, чи ще позбирайте інформацію, бо вам страждати так теж не діло.
    Ну і якщо вирішите після пологів приймати, то я б почекала поки вийдете з ПБ. Бо там пише що може змінюватись колір виділень, а вони ще там хай піднімуть.
    ну це бабка надвоє ворожила. Он кажуть не їсти часник, цибулю і ще там щось на ГВ, бо молоко несмачне стане. Мої діти на таке навіть увагу не звертали.

10. preciosa

То вже з 18т тягнеться і така інтенсивність висипань не хила:sad: зараз мочку вуха так обсипало, що спати на ній не можу... всюди і постакне, і прищі. Без пудри вийти дуже важко і то реально мучить. Боюсь, щоб після пологів ще більше не почалось + недоспані ночі... Ще напишу або подзвоню консультантам... Після 1их пологів цефтриаксон кололи і я малому лактобактерії давала.

11. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

@preciosa в інструкції пише що не рекомендовано в 1 триместрі і в 2,3 при печіночній і нирковій недостатності. Відповідно тут потрібно консультацію лікаря , але теоретично він не проходить плацентарний бар'єр.

12. preciosa

Десь читала, що проходить бар'єр... тобто краще зараз з гепатопротектором, ніж потім при гв?

13. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

З"явилася в мене висипка на нозі і на руці. Маленькі круглі червоні цятки. Не прищики. А такі цяточки як від уколу. Не багато. Може в кого таке було? Думала, що може алергія на апельсин, але я тільки 1 шт. з"їла. Може бути?

14. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

е-лактація видає його зеленим то ж при ГВ його можна точно. Ви дивіться по своєму стану, нерви у вагітність ніц доброго дитині не принесуть. Як що є більш безпечні засоби при вагітності які полегшують стан то звісно краще після народження маляти

15. preciosa

Зараз зовнішньо метронідазол використовую. Значить буду після пологів. Але от вагаюсь коли саме: одразу після пологів, після перебування в пб чи як? ... Чи якщо безпечний, то все-одно...

Останнє редагування: 19 Липень 2016
  16. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

У мене було подібне десь на 12-13 тижні. Висипка була в районі таліі по боках і на ногах трохи. Я й досі не знаю, що то було. Лікарю показувала ( який мене веде ), він казав, можливо алергія. Я тоді була зіла дві великі апельсини.
    Десь за 5 - 7 днів пройшло. Нічого не пила і нічим не мазала ( наскільки я пригадую ).

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

Перші дві вагітності смужка була. На третю так і не з'явилась :)

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в мене на вагітному животі її було не видно. А одразу після пологів, коли "кулька здулась", - проявилась. Як простим олівцем намальована. Десь до 2 місяців зникла
    так всі три рази

19. Bize

Bize Well-Known Member

Дівчата, була я сьогодні на УЗД, термін 18 тижнів. І дуже розстроїлась((( УЗД показало ЧСС 125 уд/хв - це замало, так? я прочитала в інтернеті, що на 18 тижні має бути 140-160 уд/хв. Ті всі показники по розвитку плода дуже різні - від 17 тижнів і 3 днів - до 18 тижнів 3 днів.. А ще написали що води опалесціюють. Перевірили зразу мені нирки - мої нирки здорові, і толком на УЗД не хотіли пояснити наскільки велика проблема з тими водами. До лікарки завтра, але так боюсь йти((((

20. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Може спало малятко....
    ЧСС міряли 1 раз за все УЗД?