Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Ну якби то так було, дитина ж за командою не попісяє може за годину попісяти, та й уявіть собі, якщо припустим до руки приклеіти скотч і зняти почервоніння ж буде а то ще й ніжна дитяча шкіра..... Але почервоніння швидко проходить головне ще дуже акуратно відклеювати

2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Може то справді на ніч наклеїти?

3. invisible

invisible Well-Known Member

Я щось не розумію, яка це має бути вкладка? Дитина ж вночі багато пісяє. А зранку ніяк? Після сну. Роздягли, сечоприймач приклеїли, закрили трусиками, щоб не зірвала, і чекаєте. Я так робила, правда на горщик саджала.

4. Raven

Raven Мама малятка

Моя пісяє між 5-6, сидіння на горшку після сну в нас чисто для краси.

5. raspberry

raspberry Well-Known Member

То ж дівчинка, навколо пісі герметично не приклеіться. В нас завжди з боку дупки витікало, якщо дочка лежачи на спині пісяла.

6. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

А як тоді бути? Якщо воно відклеїться?

7. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Я ще шось до горщика не дійшла:d7: Ви дитину вдень тримаєте в трусиках, а вночі - як? Я так боюсь запісяної квартири)

8. Raven

Raven Мама малятка

Вдень - трусики, ніч і гуляння - памперс. Вночі памперс пробую чи не попісяний, бо схильні до попрілостей.

9. LOVEka

LOVEka Member

Дівчата, просвітіть мене на рахунок маленького носика, моєму хлопчику 4 міс і є це так зване похрапування, були у лора, сказала промивати і витягувати аспіратором, промиваю хьюмером, щось маю сумніви щодо того аспіратора, я ним користуюсь коли вже бачу в носику якусь сопельку, щоб її забрати. Зараз відчутно що носик як заложений, витягувати чи тільки запшикувати хьюмером. І ще чим ви вимірюєте вологість і як зволожуєте повітря в кімнаті?

10. Naama

Так ,зібрали ми сечу, була ціла процедура, ті сечоприймачі ,взагалі нам не пішли, відклеюється за секунду, 2 зіпсувала ,і кинулась тої справи. Взяла чисту тарілку, в позу висаджування і так попісяли ,трошки піддувала феном( теплим повітрям) то так зібрали сечу за 2 хв.
    А по темі, аналізи в нас всі в нормі, темп списала на зуби, прорізався третій у нас. Дерматит на дупі не до кінця зійшов, бо приймалаи антибіотик, а він виводиться через шкіру, то процес призупинився. Казала лікар звичайний догляд тепер, крем жирний під підгузник. Ще для себе- перейшла на гіпоалергенний порошок ,без запаху, думаю не помішає.
    Ще зробили мені зауваження, що мала сама не сідає ,і сама не встає на ніжки, що вже давно пора. І не повзаємо ми ,але повзання казала не показник, а от сідання/вставання -відстаємо від норми. Що скажете? Робити масажі якісь укріплюючі, чи на все свій час, і діти всі різні ,щось переживаю вже за це.

11. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Тут в темі кілька сторінок назад було купа дописів про аспіратор та промивання, підтримую ваші сумніви щодо аспіратора. Промивайте дуже часто на протязі дня.

То все дуже індивідуально, що одному добре, то іншому зле. Ми теж мали безпричинну температуру, трималася три дні , то я теж подумала на нирки і вирішила здати сечу. То перший раз в житті використовувала той девайс, приліпила , погодувала і за 20 хв мали 30 мл сечі. Нам нічого не відліпалося і нічого не почервоніло, а ще нічого не вилилося ))

Ми останній раз були на огляді у невропатолога у 6 міс, то теж мали зауваження до дитини бо вона не сиділа тоді і не впиралася на ніжки. Скерували нас на масаж, на моє запитання :" для чого нам масаж, бо ми не сидимо?"
    -"Дуже мало дітей сидить у 6міс. Але у вас з самого початку був гіпотонус.І у місяць Ви погано коні пасли, голівку не тримали і хоча у 3 вже було все добре і ми претензій до дитини не мали. Але тепер все таки сходіть"
    Нє ну то нормально, ну значить ми розвиваємося не так як книжка пише , а за своїм графіком, все ж таки пізніше все було добре. Ай, скерування на масаж взяла , але нікуди не ходила.
    Моя доня от тільки в четвер сама сіла перший раз, і от вчора другий , сьогодні третій, але це кілька секунд сидіння, ну може хвиля часу. І це ще далеко до ідеального сидіння, на ніжки ми теж не встаємо самі, якщо поставити на ножки то стоїть кілька секунд , далі підгинає їх. І ми теж не повзаємо.

скажу
    Я після того походу теж трохи мала переживання і десь черв"ячок мене гриз , а може таки масаж, але подивилась Комаровського і після його слів таки впевнилась , що поки що масажу нам не потрібно. Я сама робила донечці масаж.

12. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Соломія так само не повзає , сідає і встає як за шось чіпається. Васько такий теж був а пішов в 10 міс. Лікарка сказала що не даю віт Д тому ми погано набираєм вагу і т д . масажі ми робили в 5 міс, бо був сильний тонус рук і ніг. Зараз роблю сама їй зарятку, вправи.
    На рахунок температури, всі мої діти мають стабільно 36,9=37,2 , чому не знаю, але вже не панікую . але вже як температурим то 39 і вище

13. Naama

Дякую дівчата, заспокоїли, теж масажики роблю сама, але всі навколо роблять здивовані очі, що самі не сидемо/не повзаємо/не стоїмо, вже надоїло виправдовуватись. І після цього як ви кажете

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А як виглядав процес сідання?
    З положення навкарачки? Чи якось інакше?
    Питаюсь бо мій Ромчик в 6 місяців сидів, повзав а в Дарусіному віці вставав тримаючись за опору. І сів вперше з положення навкарачки.
    А от доня лінтюшка - навіть не старається. І на 4-х не стоїть і не схоже що буде. Тоді яким чином вона має самостійно сісти, не можу уявити?

15. Naama

О ,ще одна лінтюшка))) в нас те саме, посадиш сидить, досить довго, але як десь завалиться, то нічого лежить собі далі, раз на спину завалаться, раз на живіт і нічого, їй так добре. На 4-х теж не стоїть, руки, ноги назад, і таке якби летить, але лікар каже, що повзання,то не показник.
    Але у вас ще є час, може ваша Даруся сяде швидше.
    І от теж питання
    Ніби з положення лежа на животику ,опираючись на ручку, але тоді треба встати на карачки, підігнути ніжки в колінах, а вона не розуміє як то має бути

16. invisible

Моя мала до 9 міс. не сиділа, не сідала, не повзала, не стояла і взагалі не мала опори на ніжки. В поліклініці нам мало не загрозу ДЦП поставили і призначили сильні препарати, а потім ще виписали уколи і грозилися лікарнею. Я того всього не робила. Але був дійсно гіпотонус трохи, пройшли пару курсів масажиків. Сіла в 10, коли деякі наші однолітки вже бігали, поповзла в рік, пішла в 1 р. і 5 міс. без усяких уколів і тд. Так що в них "норми", а діти дійсно такі різні.

17. Fleshka

Наша теж літає. Вже три місяці як літає. Садити - не саджу так щоб навмисне, хіба напівлежачи. А вона особливо і не рветься.
    Мої таракани в тому, що я мала старшенького і підсвідомо все порівнюю, хоч знаю що так робити не можна.
    Ну не сяде зараз, сяде потім.
    Але ж так вже хочеться, колеться і взагалі - цікаво.

18. invisible

Моя спочатку сідала через прес, трошки бочком, спираючись на ручку. Але так дітям значно тяжче сідати, тому неповзаючі сідають пізніше, мабуть, як моя. Бо щойно моя навчилася стояти навкарачках (в рік, так що у вас ще є час :))), то перестала сідати через прес, а перекочувалася на животик і сідала вже з "четвереньок".

19. Naama

навіть якщо садили самі?
    Це якщо поставити ,а вона не стоїть? ну тобто не опирається на них?
    Ми якщо босі, то стає на носки, якщо в прорезиненому взутті, то на всю стопу, деколи на п'ятки.
    Я б мабуть вже здуріла. Уявляю як Вам було не просто.
    Як займатись дитиною вдома, якісь вправки. Садити далі саму? І хай сидить скільки? поки не завалаться? Чи не садити?

20. Fleshka

Ого. Тож який прес треба міцний мати))) не скоро ми ще такий накачаєм.