Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

і по можливості. кладіть на бочок спати. до речі про різні штучки від кашлю., нам правда 1,7р, я спробувала давати малому суху мікстуру вже на перші покашлювання, бо треба було тоді якраз екстрашвидко. випив може 3 чл, просопляв-кашляв стандартні 7 днів і всьо. я не побачила сенсу в тій мікстурі при такому покашлюванні.

2. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Відповідь: Re: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

У нас вже 2 тижні страаашенний кашель. Теж мала задихалась і рвала. Я описувала нашу ситуацію в темі Кашлюк. Можете почитати. Але зараз вже бачу що то не кашлюк. Просто сильний кашель від простуди. Трохи полегше вже бо перед тим кілька ночей були жахливі. З ліків практично нічого не давала. На ніч стоптусин трохи щоб не так мучило її. Але з ним тре обережно бо він зі спиртом і пригнічує кашлевий рефлекс. Що не є добре якщо дитині треба викашлятись. Ну і підтримую думку щоб більше циці! Там вже все є. І антибіотик і заспокійливе. Краще самі більше пийте теплого щоб молочко прибувало. А щодо заспокоєння рідні то це важка і кропітка праця :) Все одно відповідальність несете ви. Обов'язковим є періодичне прослуховування дихальних шляхів щоб не пропустити щось серйозне.

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

О! Ну так це ж святе. Я думаю тут 90% мамів підтвердять що в них таке саме було в вашому віці. Тобто в дитинки віці. Навіть коли дитинка здорова. А якщо хвора то тим паче. Метод гнізда називається.

3. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Не довго я тішилась, що дитина моя від нас не заразились :sad:
    Соплі рікою, температура 37.0
    Провітрила кімнату, закапала ніс соляним розчином. Багато пиття і циця. До лікарів не хочу поки звертались, бо призначать гору лікарств. Що ще потрібно робити? Підкажіть, недосвідченній.

4. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Дівчата, дякую що трохи привели мене в себе, бо мене понесло....
    Будемо моніторити стан, підемо послухаємось, але не думаю що там є хрипи.

То, напевно, в іншу тему, але мені тааак співчувають через це! Бо в багатьох знайомих діти спали самі на ліжечку і у візочку, а моя така "балувана". :d25: Я й ніколи і не переживала на цей рахунок, самій приємно бачити такого сплячого борундучка біля себе і саме таке гніздування допомогло не допустити відмови від циці, коли зуби мучали десь 3 тижні тому ( на форумі про то не писала, бо вивчила всю теорію під час вагітності).

5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

втирати соплі акуратно) щоб не було ранок (гігієнічна помада в поміч). масувати стопи дитинці з олійкою і гуляти

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

а яка температура і вологість вдома? от в нас зараз була така штука, що дитина ніби і здорова і ніби ні, бо має кашель такий, заходиться надривно к-ка разів на день/ніч, ми здали аналізи, нас послухали і все ідеально, а все через опалення і то що в нас активно лізуть зуби, то сказала лікарка, що таке буває, тому вам побільше циці і гуляйте, і слухайте дитину чи нема хрипів

7. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Цілий день нічого з ліків не давала, гуляли і їли цицю. Кашляла вдома декілька разів, надворі частіше. Легені чисті, ще в суботу підем на швидку слухатись. Назначили нам купу всього(((( але ми не купляли.

8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

я взагалі з усім дописом погоджуюсь, окрім цього. Все ж різні діти бувають. В мене в дитинстві будь-який кашель спускався за 2 дні нижче, постійні запалення були і бронхіти. Все ж прослуховувала б я 100%. Ну і напевне є якісь рослинні препарати..малий ттт не мав такого, ну там Амбробене, Ведмедик Бо чи ще якісь (назви можу плутати, я маю на увазі щось рослинне)

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

Бачу, багато діток хворіє зараз. Ми тільки викарабкались з бронхітів, як за півтора тижні знов хворі. В Іри кашель, і Юля почала страшенно кашляти і "хрипіти" носом, особливо вночі, викашлювала ті соплі і зригувала, коли піднімала її вертикально. Сьогодні викликала сімейного лікаря, щоб послухала. Хрипів не чує, але казала пити амбробене і афлубін, і не гуляти. Не розумію, чому не можна на вулицю? Ми гуляли, донечці там легше дихати. Ну і спимо разом, з цицьою в роті.

Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk

10. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Соломія знов температурить, тиждень тому температурила два дні 38-39, було червоне горло. Давала лісобакт три дні, все пройшло. Сьогодні знову 39:girl_sad: горло нормальне, недолікувала? підцепила щось нове? що робити?
    в Васька був стоматіт, і червоне горло, може від нього заразилась? чи зуби?

11. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

12. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ну я так і написала, що слухали дитину протягом того часу ще 2 рази, більше потреби не було. Я теж маю схтльність до трахеїтів, починається горло, потім трахеїт і бувало доходить до бронхіту. Але я вже велика дівчинка:), то знаю, як собі допомогти, дитина не пояснить, тому її прослуховують при потребі.

13. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А на такі речі навіть не думайте звертати увагу, навіть якщо будуть такі думки у львівських лікарів. Ви як мама хочете найкращого для своєї дитини, і маєте право звертатися до того лікаря, якого вважаєте за потрібне!

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

А ми носик змащували вазеліновою олійкою. Впринципі те саме, той же ж вазелін в основі!

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

Ми теж гуляли, головне, щоб дитина була налаштована на прогулянку. І протипоказом для мене була висока температура. А насмарк на свіжому вологому повітрі меншав. І Матвійко так солодко спав!

14. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Дівчата щось моя доця (майже 3 міс повністю гв) часто гикає, декілька разів на день в основному після годування і не мерзне вона з чим то пов'язано? Що робити? Я даю ій груди і через певний час заспокоюється, але дуже нервується (це можна зрозуміти звісно) ще пробувала на руках носити, але не ефективно, сльози, істерики....

15. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Дівчата, і ми попали під якийсь вірус-сильний вологий кашель+насмарк. Донечка вже 6 день, а синочок тільки другий. Поясніть мені-а як йому то має пройти?, то мус витягувати сопельки чи як воно пройде? Бо наша педіатр приписала Назоферон, Лаферобіон і Лісобакт, а про витягування сопельок нічого. Вдень йому ніби ті сопельки не дуже дошкуляють, спить з закритим ротиком, а от вночі не міг нормально спати. Читала тут, що в однієї форумлянки донечка ті сопельки зригувала, а в нас синок практично ніколи не зригує. Щось я якась розгублена, доня перший раз сопляла вже десь після року, а тут ще й трьох місяців немає

16. GIS

GIS Well-Known Member

моя 1 міс. на гв теж раз на день точно ікає...првда чемно чеаєпоки перейде. груди теж даю-не допомагає. зазвичай полежить чи поношу і проходить

17. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Наш синочок теж часто гикав, по пару разів на день і то довгі проміжки часу. Пам'ятаю, що я навіть педіатра питалась про це, то вона тільки посміялась і сказала, що нічого страшного в тому немає.

18. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Щось я не знаю, але мене це турбує, бо навіть доросла людина мучиться коли гикає, що вже казати про дитинку в якої це кілька разів на день

19. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

можливо дитинка повітря наковтується підчас годування, проконтролюйте захоплення циці. І в нас та гикавка діставала на перших місяцях - допомагало ГВ або просто притулити до тіла , поносити стовпчиком .

20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

читала, що малявкам не заважає. моя могла дрімати і гикати одночасно))) і не будилась