Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

все нормально, не шукайте проблем)))

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Мій часто так кашляв. Слюнями давився постійно. І від сміху також починав закашлюватись. У нас то доооовго тривало. Ще в період "зубного нежидю" зранку прокашлювався. Щодо останнього переживала, щоб йому ті сопельки не опустились, але проходив нежидь і кашель проходив разом з ним.

3. arina

arina Active Member

дівчатка, в малої постійно закисає одне очко. Сказала сімейна промивати ромашкою або заваркою. Тиждень промивала ромашкою, тепер вже більше тижня заваркою чорного чаю (рази 4 на день) - не допомагає.. Що ще можна зробити?
    В пологовому теж закисало, сказали купити краплі Левоміцетину. Там дитяча закапала рази 3 чи 4 і нам перейшло. А як виписались, то десь за 2-3дні знову почало закисати.. Що, знову капати ті краплі? чи можна ще щось спробувати "народне"?

4. Raven

Raven Мама малятка

можна прокапати, я промивала ваткою з грудним молоком, мені писали на форумі, що то розплізник бактерій, але коли я з малою мали коньюктивіт, то грудне молоко нам обидвом допомогло краще за антибіотик
    ми тою заразою хворіли через тиждень по 2 рази

5. Amilada

Amilada Well-Known Member

Мій хлопец весь час має ручки брудніші за ніжки. Поназбирує там все якихось волохів. По декілька раз на день то вимаю. Та все одно не встежу як кулачки до рота йому попадпють. Питання, якщо ті волосинки таки попадуть в шлунок, що буде.

6. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

ніц :) ну може імунітет краще натренується

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

У нас ще два дні в запасі до року, то пишу сюди.)
    Це скоріш напевно як пожалітись, ніж в пошуку допомоги.
    От не знаю, що з моїм Андрієм діється. То було-було, ну капризи і все таке, а зараз реально почався тіхій ужас. Про сон ми вже давніше забули взагалі, бо пробуджуємся по парканайцять разів на ніч, по ліжку кидаємся, циця так, дуже помічна, але якби то він її їв і біля неї заспокоюваввся, а він її так нервово тягне, що мені кишки вилазять, при тому крутиться, руками щипає, тягне за волосся. Я інколи просто сціпивши зуби, зі слізьми на очах то терплю, інколи забираю його, але не витримую того жалібного пискоту, знов даю і далі терплю. Коли піднімаю, щоб поносити на руках- кричить ще більше. Він з народження не любив, щоб його по ночах піднімали з ліжка і кудись несли.)
    Тепер день. В день ми майже цілий час кричимо. Іграшки даю- кидає, на руках ношу, відпихає мене ногами і знову оце нервове щипання і висмикування волосся.
    Мав три дні високу температуру, водила до лікаря, казала 5 зубів на купу лізе, в т.ч. ікла і кутні, тому така реакція, загалом дитина здорова. Температура за три дні зникла безслідно, але капризи ще більше загострились.
    Нє, я розумію, що дитина не може увесь час сидіти камінчиком і мило посміхатися, але то вже не плач, це такий жалібний крик в захльопку, що сусіди певно думкають, що я те дитя або б"ю, або не знати як іздіваюсь. І вже разами ні руки, ні циця не допомагають. Груди у мене як дві відкриті рани, скусані і в синяках. Шия, руки розцарапані.
    При тому дитина гарно їсть, п"є, пісяє-какає. Все решта в нормі, але оця поведінка...

Щось я не знаю... Думаю може малому яке комплексне обстеження зробити. Ну, що ж його може так мучити. Я скоро біля нього вже зляжу. У мене ще є старша дитина, яка хоче маминої уваги.
    Мені знайомі кажуть, що то так мій напружено-емоційний стан може передаватись. Вірю, ну, але щоб вже аж ТАК? Хіба може бути така пряма залежність? Чи може... Підкажіть щось мудре, бо я вже сама заплуталась.

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я схильна теж так думати
    Знаю, що важко і, отак "з боку говорити легко" але мусите перключитись і зрозуміти, що здоров"я дітей не менш важливе за ті переживання
    Тримайтесь

9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Жанно, Ви ж самі пишете, що 5 зубів на купу лізе + таки так, накладається відчуття Вашого емоційного стану...
    Просто то все одночасно от і дало таку сильну реакцію :sad:

10. NataliaFed

Чесно, я б не радила. Для чого? Ну, от будете ходити по кабінетах, ще більше хвилюватись від дохторських "роздумів/діагнозів" і знову нервотрьопка для Вас і дитини.
    Не ходіть, зберіться з силами, якби важко не було, адже не тільки маленький страждає, навіть старшенький погано все переживає разом з Вами, то як тому мацьопі бути спокійному

11. Raven

Raven Мама малятка

давайте перед вечором чайочок з меліси, трошке легше з засинанням буде
    грудні малявки дуже маму відчувають

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та от не знаю. Він у мене ще й вазі не добирає, хоча їсть, як на свій вік навіть дуже пристойно. Маю з чим порівняти, старший і близько так не їв, а мав в його віці +2 кг до його ваги, хоч і народився на 400 грам легший.
    Я вже взяла собі скерування на основні аналізи, підем поздаєм, лиш трошки згодом, бо не давно температурити перестали, щоб організм добре окріп.

13. NataliaFed

Не мені Вам розказувати про індивідуальність набору ваги) але то може бути зв"язано з тим нервово-емоційним станом. ІМХО

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Він ще з чотирьох місяців дуже зле набирає, але я не парилась. Їсть, пісяє, какає добре)), здоровий та й по всьому, ну, їх ті цифри. Навіть лікарка казала не звертати увагу, все індивідуально, ЗАК в 8 місяців навіть під час болячки показав ідеальний гемоглубін.
    Але зараз мені то все вже якось не ясно.
    Така поведінка... ну, це не нормально.

15. NataliaFed

100%
    Краще подбайте про спокій(наскільки можливо і навіть-ні) свій=дітей

Бо Ваша так сказати поведінка в даний час теж не є нормою(

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Може мені чогось попити, щоб дитину заспокоїти і себе?

17. nattsol

nattsol Well-Known Member

валер'янку? можна ще Персен (він на основі валер'янки)

18. Amilada

Amilada Well-Known Member

Може хто порадить куди з малим на УЗД мозку сходити.

19. invisible

invisible Well-Known Member

Лікарня на Дністерській, до Козака.

20. sanches

sanches Well-Known Member

Але там по запису (ми тижні за 2 записувались). Якщо э можливість - можна до того ж Козака в Параскеву піти.

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk