Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Margarett

Margarett Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Ось те, що з досягнень
    і може бути причиною закрепів. Не лише проноси на зуби є.
    Гарбузовий працює краще, можна спробувати ще його (якщо вам підходить ясна річ).

2. katysik

katysik Well-Known Member

та я вже також припускала, що то на зубки, правда це у нас вперше така реакція, до того зубки лізки без проносів чи закрепів, а зараз вже, мабуть, з тиждень мучимось. Гарбуз ми обожнюємо, правда не можу його ніде останнім часом знайти, а свої запаси вже давно з'їли :sad:

3. Amarillis

Amarillis New Member

Katusik, в моєї подружки в малої були закрепи, помогла вода, тобто багато води протягом дня. Через пару днів пройшло, просто весь час пропонувати поки не піде результат.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

4. katysik

А багато то скільки? Є якась норма для таких малявок? Бо ми вдень випиваємо біля 300-350 грамів води/соку, це достатньо чи мало?

5. Amarillis

Amarillis New Member

Скільки дитина випє, але пити тільки вода.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

6. Amilada

Amilada Well-Known Member

Якщо десь є тема про нагрубаня молочних залоз у немовлят- скеруйте. Щось у мого хлопця одна почервоніла, і на соску має білу цятку. Температури не має. Чи то бити на сполох, чи все таки то нормально?

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Не бити. То нормально.
    В діток нагрубають залози і статеві органи після народження, то надлишок ваших гормонів. За тиждень-два само мине.
    В мене в обидвох дітей нагрубало, а з Дарусею одна циця настільки, що аж татко наш запанікував, мусіла пояснювати і заспокоювати. Навіть не знаю коли в неї минулось. Я не слідкувала.

8. Savchenko

Savchenko Member

Були ми в хірурга ніц не сказала,була занепокоєна,щось там складочки нерівні, лікарка файна коли все добре то добре не страшить. Сьогодні сказала що має підозру на дисплазію. Направила в ультрамед на узд. Напишіть в пп чи варто хвилюватись і які розцінки в ультрамеді, всюди пише на Огієнка а мені хірург сказала Дністровська або Орлика. Знайома радила Сорочук на Орлика. Бо я щось так переживаю...вона і сідає сама і встає і по ліжечку ходить...

9. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

sos! в малявки рвота, почалася зранку, з'їли пару ложок молочної рисової каші вирвала, я подумала що вона спровокувала сама рвоту бо пхає пальці до рота, пішли на вулицю, за компанію з сусіднім хлопчиком випила може 50гр йогурту і трошки погризла булочку, прийшли додому вирвала конкретно, я заколотила сорбекс малюк вона буквально чуток випила, більше "ні-ні", поїла цицю, заснула - прокинулась і знову вирвала, визвали тата додому, поїхали до знайомої вкололи пів ампули цирукалу, давала пити тільки чайок з ромашки, все ніби вже було добре але на ніч дала цицю і вона знову вирвала, вкололи ще цирукал, пити не хоче категорично, але по чучуть примусово влили кипяченої води.
    До лікарки позвонили, то вона нам сказала випити ніфуроксазид бо в нас ще стул рідкий, але поносом то тяжко назвати, вчора два рази і сьогодні раз, а потім я ще до неї зазвонила, то вона порадила лягати в лікарню і всьо...
    Зараз запарила ромашку, буду давати пити як проснеться, (наразі заснула). Я собі місця не знаходжу, бо не знаю через що то таке почалося, позавчора піднялась температула 38, збивала свічками, лізе зуб, рудкі каки списувала на свічки, але рвота?? хто що порадить????

10. invisible

invisible Well-Known Member

11. Vinnikomachka

заколотила я цю хуману електроліт, так вона його нівякую, тільки почує що в роті не то і випльовує, то капєц, вже почала давати просту перекипячену водичку, бо ж не пісяє з 5 години, тобі робила тест на ацетон, нема ацетону, але від груді її рве - ото саме гірше і найстрашніше для мене...

12. glasses

glasses Member

Може побічний ефект?

13. Vinnikomachka

побічний ефект на що? на свічки - та навряд чи, бо не перший раз, на зуби - щем такого не чула, що з грудьми робити, вона останнії два дні тільки на груді і висіла, розкочигарила ого-го, а тепер від мого молока рве, а-а-а

14. sanches

sanches Well-Known Member

В Матвія недавно помітила несиметричність складочок, до того не було. Були в ортопеда (він стопи підвертає - вальгус), сказав, що скорше за все нічого страшного, але краще перестрахуватись і зробити УЗД. Зробили - дисплазії нема.
    Робили УЗД в Параскеві в Козака (той самий, що і у Чорнобильський працює). Попали під акцію до дня дітей (-30% на всі послуги для дітей, діє до 14.06, якщо я не помиляюсь). В результаті це нам коштувало щось в районі 125 грн.

Отправлено с моего Fly_IQ442 через Tapatalk

15. invisible

invisible Well-Known Member

sanches, а що вам казали робити з вальгусною стопою? дитина вже ходить сама? в якого ортопеда були?

16. Vinnikomachka

Цілу ніч не спала, кожних 5 хв по чайній ложці подпоювала хуманою електроліт і ромашковим чаєм, під ранок дала три ложечки і малявка вирвала, зараз сидить втомлена і трошки грається, даю воду, від груді рве, думаю що то ротовірусна, але ще попробую визвати нашу лікарку на 9 ранку, хтось стикався з цією ротовірусною? і основне цицю давати????????

---------- Додано в 09:05 ---------- Попередній допис був написаний в 07:16 ----------

уууу, яка я зла... позвонила до нашої лікарки, запросила до нас додому, сказала прийде, но після обіду... ну нічо потерпимо гр-р, розказую що робили, як ніч провели, що прочитала що є синтетичний фермент лактаза, що дає засвоюватися лактозі яка є в моєму молоці, тобто що вона мені на то скаже, як приймати... відповідь мене вбила - та вам вже 1,4, в твоєму молоці вже ніч корисного, вот як раз можна і відлучити, раз рве то не давай і не визивай рвоти.... а-а-а

17. Raven

Raven Мама малятка

зараз серед дітей така вірусня ходить, треба давати побільше води і щось типу смекти або атоксилу, щоб дитина могла то випити, молоко тут ні при чому, навпаки корисно
    в крайньому випадку-ніруфокзазид в сиропі, але то з призначення лікаря

18. sanches

sanches Well-Known Member

Матвій почав вставати і ходити біля опори (ліжечко, манеж) місяців в 7. Занепокоїло те, що почав підвертати ноги. Боялась, що клишоногість (сама все життя з тим мучаюсь).
    Ходили до Костишина. Прописав масажі, взуття з п'яткою твердою і кальцій. Закінчили як раз пару днів тому курс масажів - мені здаэться, що ножки став підвертати менше.

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

19. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

І ми до компанії з диплазією. Були в дільничного хірурга, сказала що мала погано розводить ножки і відправила узд, на обстеженні сказали що все добре, але недорозвиненні ядра. Але так як мала лютнева мало вітаміна Д. Сьогодні знову лікарка скпзала що ніжки погано мало розводить, тонус, тре пройти курс масажів, потім на узд і до неї. Хочу ще до іншого лікаря, порадьте до кого звернутись. Моя середня доня також мала проблеми з ножками, але я сама робила масажі і тепер все добре. Але я щось переживаю

20. katysik

Це якийсь аврал! У мене вже немає сил і опускаються руки... У малого далі закрепи - какає сам один/два рази на день, але кал такий як у дорослої людини, при цьому дитина дуже плаче, сильно тиснеться. За порадою лікаря почали давали Симбітер (бактерії для нормалізації травлення), але толку ніякого, вже 5ий день п'ємо ті бактерії, а позитивних змін немає... що робити?!! :sad: