Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. sanches

sanches Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Я трохи раніше описувала вже нашу 2,5 тижневу епопею з насморком. (Промивання, віброцил, назиферон - не допомогли, пройшло після лікування колларголом+еріус).
    І недовго я раділа, що насморк пройшов. У Віталіка з ночі знову почалось - соплі рікою, чую, що і у верхніх шляхах накопичуються...

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

2. Gybka Bob

Gybka Bob Member

І в нас сопельки вже тиждень є...я промиваю аква-марісом і видуваю зранку і ввечері. Ніби, пішло вже на зменшення, не "хрюкає" вже так

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчатка, 2 питання.
    Скільки може тривати пронос на зуби? В нас не те, що пронос - швидше просто частіше какає більш рідким, ніж зазвичай. Перші 2 дні був пронос. Просто вже тиждень, і щось зубів я не бачу..Температури нема, чується добре.
    Друге - в малого вже 3-їй раз за місяць-півтора вилазить молочниця в роті. З чим це може бути пов`язано? Що тягне все в рота? Сода нам недопомогала, ще гірше було..мащу синькою..але цікавить чого це? Чи може імунітет впав?

4. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

і в нас. аква-маріс вже не помагає... що робити далі з ними?

5. ReyeN

ReyeN New Member

мені лікарка порадила капати "Хьюмер" в носик

6. sanches

Що аквамаріс, що хьюмер,що фізрозчин - по суті одне і те саме, тільки ціна різна...
    А в моїх якийсь вірус - у Віталіка до насморку ще додався кашель і хрипи під час дихання. В Матвія поки тільки насморк. Ну і соплі в обох рікою... Плюс в Матвія 4 зуба лізе.

7. Likysja

Likysja Well-Known Member

Моїй доні майже рочок і вже 3-й день після обіду піднімається висока температура, були вчора у педіатра сказали що такий вірус і що в неї червоне горло, здали ще аналіз крові, словом аналіз поганий ( ШОЕ 23, Палички 17, Лейкоцити 14,9). Сьогодні ще з явилась висипка. Дівчата не знаю що робити, викликати швидку чи чекати до завтра на прихід чергового лікаря.

8. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

В нас сопельки на кожен зуб. До року капали Аквамарісом і видували,то насморк тривав 1.5 тижні. Зараз після року капаю крапельками Отривін, сопельки проходять за 3 дні. Отривін нам краще помагає,але їх можна тільки після року.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

9. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Likysja, може це розеола? Вона так триває - температура декілька днів а потім висипка.

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

У нас так було тиждень, але без червоного горла.
    Поки я вирішила міняти лікаря, бо та діагнозу пставити не може, все само по собі пройшло. Так і не знаю чи то вірусне було, чи шо...
    Але ми температуру збили тільки раз, коли в малого за 40 гнало і стан був такий мяко кажучи не дуже, а до 40-ка давали організму можливість боротися.
    Висипка- то може бути розеола, гляньте на фото в неті. В мене старшого так сипало після температури і це був признак, що з високою температурою покінчено.
    Виздоровлюйте!)

11. Likysja

Дякую дуже!) Була у нас лікарка сьогодні сказала що це ентеровірусна інфекція, яку лікують високою температурою, а я зробила помилку що збивала((( а в горлі в неї щось таке як герпетичні пухирці, що як і висипка є симптомами цього вірусу. Короче виписали нам афлубін, лізак, глюканат кальцію ну і звісно дуже багато пити.
    Надіємся що пройде, бо сказала що як з явилась висипка, то то вже йде до закінчення.

12. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

В нас тривав два дні.

13. Likysja

Почитала я про розеолу... в нас трішки не таке прищики більшою мірою на
    ношках і їх не так багато як на фото. хоча воно досить схоже.

14. sanches

В Матвія на верхні двійки був тиждень поносу і тиждень після нього, аж тоді зубки прорізались

15. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Власне, в нас 2 нижнііх зубчики вилізли без усіляких проблем. Томуу це або на верхні, або ми недогледіли десь.

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В меншої на спинці прищики: дрібненькі, прозорі, дуже густо і тільки на невеличкій ділянці шкіри, більше ніде нема. Не схоже воно мені було на алергію, показалися сьогодні дерматологу, вона нічого не сказала конеретного: або натерло, або запарилося, або алергія. Підгузники ми практично не одягаємо, прикорм ще не почали, запарити в такому місці не уявляю як, та й одіта вона по мінімуму. То п'ятий день вже таке і без змін. Казала протирати борним спиртом і мастити псилобальзамом. В когось було щось схоже?

17. sonyk

sonyk New Member

в малого невелика водянка яечок з народження, робили один раз узд в три м, тепер хiрург наполягае робити кожних 3 м щоб дивитись чи зменшуеться кiлькiсть рiдини. чи е сенс робити так часто узд якщо до року з цим нiчого не роблять вони. я планую зробити аж в рiк узд повторно. (посилае завжди на узд в той каб де йому процент йде())
    а пiсля року пропонують оперувати.

18. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Сходіть до іншого хірурга на консультацію.

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

19. sanches

В Матвійчика була водянка - само пройшло. УЗД жодного не робили. Краще вам і дійсно сходити до іншого лікаря...

20. sonyk

sonyk New Member

будемо шукати.
    це дільничий хірург з поліклініки.:girl_devil: