Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

не знаю щодо решти ваших питань
    а зі сном всяке може бути
    дітки можуть прокидатися і просто плакати крізь сон
    можуть повзти кудись у сні.. одна мамуся розповідала мені, що звалилася дитина з ліжка, плаче і спить далі
    ну і дітки індивідуальні, якщо геть сонний, можу погладити по голові і спить далі, або дати груди, або помуркати типу колискова

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

ну вам певно по показах призначили той вітамін?!
    не знаю чи є потреба заливати ліки, але знаю що коли дітки стають взбудоражені, а після відміни того вітаміну все нормально, значить їм його вистачає (з маминого молока чи суміші, чи сонця(?) ) і то передоз

2. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Є у цій гілочці відповідна темка про віт.D.

3. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Я теж спочатку давала, десь півбаночки використала. Потім перестала. Рецепти на ті вітаміни чемно беру, кажу що малий регулярно приймає. Ото здавали минулого тижня аналізи - вітамін Д і гемоглобін у нормі :) без ніяких вітамінів

4. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

і моя таке робить, хоч взагалі дуже спокійна дитина

ото в нас таке було в 6 ранку. Надіюсь, все добре, бо ніби поводить себе як завжди.

5. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Комаровський казав щопівгодини по половині піпетки фізрозчину в кожну ніздрю. Ну то, мабуть, про трохи старших дітей. Я щопівгодини по чверті піпетки капала, коли був нежить. Теж дуже важко переносила. І тривало щоразу не менше тижня

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

я не даю, бо покази були: "нема зубів" (?), "є тім*ячко" (?) і "на всякий випадок"...
    гуляємо багато, дитина навіть трохи засмагла , я п*ю вітаміни - навряд їй бракує

6. mamasha

mamasha New Member

Оскільки для нас також актуальне питання високої температури, за останні дві доби прочитала тонну інфи на цю тему. Так от стосовно міряння в попі прочитала сьогодні, що не варто цього робити взагалі. Бо

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Мій малюк робив те саме. Коли навчився повзати - то прокидався вночі і зразу кудись повз, а іноді навіть з закритими очима це робив. Пізніше коли навчився вставати - то часто вставав вночі в ліжечку. Це пов"язано з тим, що у діток цього віку дуже багато вражень і емоцій від нових навичок, ви ж помітили скільки радості було у малюка, коли він вперше звівся рачки, чи навчився щось нове. Кивання головою з тої самої опери. Це все на емоційному фоні, тому не варта переживати))
    + до всього ще й може зубчики на підході і не дають міцно спати. Думаю, що рахіт тут ні при чому.. Вітамін Д також не давала малюку жодного разу. Гуляйте побільше і не треба вам тої хімії)

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

о, то в нас таке було))) повз увісні, впав і реве з заплющеними очима. Поки не розбудила, заспокоїти не вдавалось))

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, у малої припухше праве око, я думала з часом пройде, бо початку ще закисало і трохи сльозило, а зараз не сльозить і не закисає, але є припухлість, якщо порівняти, що робити? до когось йти?

8. nattsol

nattsol Well-Known Member

можна проконсультуватись з дитячим офтальмологом.

9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

дівчата, а западання яїчок може проявляється з народження? чи може пізніше? наприклад в 4-5 міс?

10. mucjkaNinjka

mucjkaNinjka New Member

я знову сюди!в малого 4 дні тому на яєчку зявився прищик більше було схоже на укус, але їх тепер більше є менші і більші, вчора в паху зявився і цей начив кваситись!обтираю ромашкою, присипаю, сьогодні почала бепантен!але що це може бути?дерматолога в нас нормального нема, а в область через вихідні побачу чи є зміни!що ви порадите ще робити, і що це невже дерматит?нічого нового не я не їла ні йому не давала!

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, а в дитини в 1.5міс. можуть почати лізти зубки? у нас уже тиждень часу якийсь дурдом, особливо по вечорах, мала гризе кулаки, слина рікою, капризна страшно. Чоловік каже, що то певно зуби, але я щось не вірю, що так рано

12. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Можуть, але то в вас не зуби. Ну я так думаю. В нас теж були такі періоди, що я думала вже-вже вилізуть, все робила, як ти кажеш, а ні, нема ще досі.

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

починати можуть. то ж довгий процес може бути. в Злати перші вилізли в 3,5 місяця. мій теж зараз почав слинитись і кулачки гризти. може просто вивчає, а може вже готується до зубок. хто його зна)

14. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

У нас в 1,5-2міс теж таке було. То слинні залози починають працювати. Ми теж спершу на зуби думали, а тих зубів і досі жодного немає :pardon:

15. La esposa

La esposa Moderator

в нас щось подібне, малий видуває бульбашки і весь заслинений, але не так сильно як у вас

16. Gudz

Gudz New Member

Ой ті зуби:girl_impossible: В мого хлопчика ніяк непрорізаються, минулого тижня один день мав температуру і соплі текли рікою, а зранку таякби нічого і не було. Вже як 3 тиждень з чоловіком носимо малого вночі по черзі, так мучиться маленький:girl_sad:

17. Raven

Raven Мама малятка

в нас з таке саме було з 1,5 міс., зубів ше нема

18. oksumoron

oksumoron Active Member

Наш також любить гризти, а слюна аж фонтаном тече, бульки піняться! А ще любить пальчиком собі щось там шпортатись в ротику!
    А ще тепер вночі неспокійно почав спати, хникає у сні, і бачу, що він навіть не просинається! Або циця, або мушу трішки взяти на руці, щоб він не те що заспокоївся, а щоб проснувся!

19. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Мому хлопчику вперше за 7 місяців не добре... :sad:
    Сьогодні двічі зранку дуже зригнув ( я б сказала вирвав молоко на ГВ) бо були рвотні позови.
    Ми на пед прикормі, їмо зовсім мало, основне - циця, але вчора нічого не їли, крім двох ложок бульйону і узвару. Не какав два дні ( що для нас дуже дивно, бо зазвичай це по 2-3 рази в день і з животиком проблем ніколи не мали, колік ні разу не було) і воно його мучило тиснувся дуже ніжки підгинав, було вже якось, що він два дні не какав, але воно його не мучило а тут... поїхали зранку в охмадит сказав лікар зробити клізьму, чи трубочку, я не хотіла і до вечора чекала, поки покакає,але в результаті зробили клізму, бо бідний плакав і мучився, температура 37.2 дуже багато покакав ( з дуже не приємним запахом і слизь була), не запор. Стало легше, потім ще раз сам покакав ( після вчора давала банан, і пюре баночне дитяче, жалію, що погодилась дати його, бо не даю такого і не планувала ,передали чоловіком батькам з закордону, ми до них приїхали, от і спробували...)
    Проте замітила, що з початком введення прикорму, час від часу були в синочка, спазми животика, які завдавали йому дискомфорту, але какав сам.
    Може то на зубки? бо ще нема ні одного, а руки постійно вротія. ще й ручки в кулачки зжимає і тиснеться, ніби десна так зжимає... вже не знаю... бо таке вже давніше робив
    От тепер перживаю, що то робити, до якого лікаря можна звернутись з животиком? може узд, бо не робили? температура зараз 37.5 синуля, від циці не відмовляється, бавиться, і багато спить, завтра планую в синево аналізи здати, а що ще можна зробити? переживаю, бо таке в нас вперше, а мені думки всякі лізуть...(( не думала, що я така панікьорша)))

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

Банан може провокувати запор, там є крохмаль.
    З веденням прикорму каки міняються, то є нормально
    І запах і консистенція