Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

В мене мала теж не повзає, стоїть навкарачки, розхитується, якщо лізе, то назад, ну але в принципі пересовується де їй треба і дістане все що сподобалось. (ну і їсть вона в мене удже умовно :) )А старший малий і сів, і поповз набагато пізніше без масажів, зараз ганяє які ті, хто поповз в 6-7 міс. Як на мене, то видно, коли дитині явно треба допомагати, а коли все ок або може обійтись без додаткової помочі.

2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

:girl_claping: підняли мені настрій)

4. Людок

Людок New Member

І мені, а ще "таракана" в голову закинули.
    Теж перевіряла, поки результат неоднозначний:)
    но кітка, на Тузік, Барсік не реагує:) . Вона теж підпала під тестову групу.

5. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

В мене Аня реагує на "Анюту" вже давно, з 6 місяців точно. При чому, навіть в гостях і в лікарні (ми якраз в півроку лежали), коли кликали чужі люди. На "Аню" і "доцю" почала недавно реагувати, і то - коли я кличу, чоловік чи моя мама. Але тоді, коли хоче, коли на чомусь іншому не зосереджена.

6. hitrynja

hitrynja New Member

дівчатка, другий день в малого сопельки в одній ніздрі (інша чиста) і очки сльозяться, але тільки вранці. як зранку почищу, то потім цілий день все нормально і ввечері засинає нормально. а на ранок аж ніби йому в горло попадає - втягне повітря з сопельками і кашляти починає. температуру не меміряла ще, але ніби все ок. дитина поводиться як завжди, нічого в обстановці не змінилось (темпаратура 21, вологість не нижче 45), ніде ніби нічого і підхопити не могли.
    що то таке? що зранку є, а потім нема і дитина весела. і що з тим робити? на всяк випадок - від температури Нурофен?
    от не думала, що якийсь носик викличе такі переживання(((

7. natorella

natorella Well-Known Member

нашо, якшо нема температури?

8. hitrynja

hitrynja New Member

я мала на увазі - якщо буде температура, то Нурофен давати?

9. invisible

invisible Well-Known Member

Але краще не сироп, а свічки. Або Ефералган свічки, моїй добре допомагають. А на зубки той нежить не може бути?

10. sonyk

sonyk New Member

доброго дня! потребую поради.
    малечi 6 м, слабкий прикорм 2 тижнi.
    мiсяць назад перестав какати нормально. за мiсяць покакав два рази - з плачами, туженням, Дуже багато как вийшло, не запор, кашеобразний жовтого кольору з неприемним запахом.
    малеча активна, дискомфорту в перервах немае, але коли приходить той момент то плач, крик, кряхтить.
    що це таке? чому перестав какати? не реагуе на нiякi послаблюючi продукти в мому рацiонi.

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Якщо хтось знає, де у Львові можна здати бакпосіви зі шкіри, скільки це може коштувати, як то робиться - напишіть мені в карму, будь ласка.

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

В малого вже другий раз за місяць молочниця в роті, мазати та виводити - виводимо, але через що то? хто знає? імунітет?
    І як часто всякі гризунці треба перемивати? і чи треба?

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

Сонік, може звикати до прикорму, в нас таке було. Штучно не мучила всякими препаратами, само врегулювалося. Ми ще давали родзинкову водичку - але ми на ШГ - 3 ложки родзинок виварювала в півлітрі води і потрошки давала.

13. sonyk

sonyk New Member

прикорм два тижни. така ситуация бильше мисяця

14. hitrynja

hitrynja New Member

та якось на зуби ще ніби рано - ще навіть 4 місяців нема... але я заглядала в ротик - лише на низу в одному місці біліша десна - але ж якби то мені хто показав - як то зуби прорізаються)

15. Amarillis

Amarillis New Member

Kohaju, нам перед тим як ставили ангіну то питали чи в мене нема молочниці, і ми здали відповідні аналізи. Лікарка нам сказала профілактично всі іграшки перемити в воді з содою. А від зайд мене спасла цинкова мазь. Я ними 3 місяці мучилась після роддому, а цинк поміг.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

а як це пов`язано?

17. Amarillis

Amarillis New Member

Був наліт на мигдалинках. Може бути ангіна а може молочниця.

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

мамусі, підкажіть де зробити узд кульшових суглобів малечі? хто останнім часом робив? дайте якісь контакти пліз. бо мене нині хірург трохи розтривожив.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мені нині малий впав. Ну, впав, то впав, то діло житєйське, але все відбулось якось дивно, ще й на моїх очах.
    Стояв на дивані, тримався за стіл, я сояла біля нього, спостерігала. Ну, і як так він умудрився з положення стоячи впасти з того дивана чолом в підлогу, я не знаю. :girl_cray:
    Питання, нашо я там стояла, очей не зводила, як і так, не підловила, не зловила.
    Трохи страшно, бо то виходить з висока досить впав, не просто ж скотився.
    Але з очками все гаразд, синяків, подряпин нема, плакав відносно не довго.

Нині плануєм в поліклініку, то заодно попрошу, щоб оглянули.
    Йой, шось сама відійти не можу. З такої висоти ми ше не "літали".:girl_cray:

20. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

узд кульшових суглобів можна зробити в Чорнобильській лікарні в Козака або Жельова. Попередньо треба записатись.