Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Amarillis

Amarillis New Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Ми почали сидіти 2 тижні тому. А нам вже 8 стукнуло. В вашому віці зовсім питання сидіння не цікавився, а потім раз і сів.

2. Popi

Popi Well-Known Member

Дівчата, а яким кремом від сонця ви користуєтесь для малявок? ми вчора гуляли, я навідь на то уваги не звернула, але чоловік з дитиную сьогодні був на плановому огляді то сказали що нас сонечко припекло.

3. Brenda

Brenda Member

Ми сіли в 9,5, але я вже реально переживала...

4. littlebird

littlebird Well-Known Member

Ми також не сидимо, точніше сам не сідає. Один раз з навкарачок попробував сісти, то я вже так зраділа, але більше не повторює. І повзати не вміє, тільки розхитується. Хоча коли положити його трохи під нахилом, то піднімається і сидить, але я бачу, що це ще не "правильне" сидіння. Також уже переживаю про це.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я завжди знала що з 6 міс.) тому вже давно ждю)))
    кажуть мені родичі, що занадто я спокійна, але то я просто тут дівчат начиталася:)

6. invisible

invisible Well-Known Member

Ну я за себе помовчу...:) Моя сіла в 10 міс., встала на ніжки в 11 і поповзла в рочок. Були кадри серед лікарів, які нас лякали і назначали колоти сильні препарати, але вистачило розуму того не робити. Обійшлися двома курсами масажу, щоб простимулювати заслабенькі м'язи. Зараз потрохи починає переступати біля опори.
    Ну а якщо невролог проблем не бачить, то хвилюватися нема чого.

7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Миросю, та тільки піди до невролога..вони весь час щось розгледять. Як і всі лікарі. Не хочу до них ходити. Курс масажу вже один проходили. Може з часом ще один.

8. Raven

Raven Мама малятка

Я своїй вже боюся вішати ті іграшки на кільцях, бо навчилася хапати за них і буде сідати, раз вже тою гумкою дістала.

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

нарешті маю час написати як ми хворіли. Почалось усе з маленького кашлю, думала на зуби (є тільки 2 нижні), на наступний день температура 37,5, потім 38,5 а потім і 39.5. Кашель посилився і сопельки потекли рікою Визвали дільничого-послухав, сказав справа трішки хрипи. Діагноз- вурусне і обов"язково курс антибіотиків на 5 днів. Я як завжди покладаючись на свою інтуїцію антибіотики не купую і не збираюсь давати. Ще виписав Флавамед, афлубін і капельки в ніс. В 6 вечора температура 39,1. Дала нурофен, в 7 вечора температура 40. В нас шок , це після Нурофену. Розумію що ще не ніч, а вдже така температура і терміново сідаємо в машину і їдемо в Охматдит. Дякувати Богу попадається нам толкова лікарка, яка підтвердила хрипи і вірусну інфекцію. Направила нас здати кров з пальчика і сказала їхати додому, збивати температуру і передзвонити через годину, скаже які аналізи і чи треба антибіотик. Аналізи хороші, цитую: "я б антибіотик не радила, збиватйе температуру і перевертайте дитину в низ головою і постукуйте по спинці". Так у нас ще три дні була температура і усе пройшло, зараз лише відкашлює. Як добре, що я не давала дитині антибіотик, бо послухавши дільничого то треба було обов"язково давати бо буде запалення.

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В нас кажись акне немовлят. надіюсь не алергія. червоні плямки, а посередині білі цяточки. на дворі світліє зовсім. і тільки по личку. воно?

11. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Ага. Мені ще зі старшою лікар казала, що то послаблення на прохолоді є ознакою акне.
    Я от думала нас цього разу пронесе, а ні, минулого тижня "зацвіли". Сьогодні якраз були на плановому огляді, я про всяк випадок спитала чи не алергія (топчу шоколад нівроку) то сказала лікар, що ні.

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ----------

А ще молодша в мене хрюкає - має немовлячу нежить (в старшої не було), теж про всяк випадок перепитала я лікаря чи щось робити, і лікар сказала не чіпати, капати соляним розчином хіба в крайняму разі як дитина задихається чи не може їсти, а так то має організм самостійно справитись.

12. oksumoron

oksumoron Active Member

В нас якраз пройшло вжа наше акне! Висипало лише по личку, і буквально декілька на грудці! Черноне, а посередині білі цятки! Висипало так густо, що виглялало на підліткові прищі, мав такі аж запалені вугирці!

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ну то файно. цікаво що наша педіатр на то скаже)

14. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Подивилась по своїх записах, то мій Ростик почав розхитуватись рівно у 7 місяців, через декілька днів вже гарно повзав, а сів тільки недавно.

15. Hermosa

Hermosa New Member

А мій масік повзає, але назад :eek: і то так смішно - піднімає дупу, руками відпирається і сунеться взад.

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчатка, чому малий може робити головою, якби "ні-ні-ні" туди-сюди час від часу. Читала в літлбьорд така проблема, але ми не падали, і ніяких проблем по неврології не мали. Читала, що може бути на зуби чи ознакою рахіту. Чи може таке бути? Чи то просто навик такий? У нас ще АД присутній, то може так чухає?

17. katysik

katysik Well-Known Member

І ми так час від часу робимо (теж не падали, головою не вдарялись сильно, хіба легеньке буць могло об шось бути, напр. об бильце ліжечка), навіть і не задумувалась, що це може бути причиною для переживань :girl_impossible: Посиджу, послухаю, що Ірі на то скажуть :girl_cool:

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Катюсік, просто я така ж панікьорша як і ви (наскільки пам`ятаю) за дитиною..тому весь час на всьо звертаю увагу. В нього не було такого. Таке буває час від часу перед сном, як би шукає зручну позу чи до чого притулитись. Ну і деколи вдень , так як би чешеться йому (ну це моє бачення). Просто вірішила попитати.

19. Brenda

Brenda Member

Моя Вікуся робить і ні- ні, і так-так:)) росте дитина, розвивається:) дівчата, не шукайте проблем на свою голову!

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Бренда, так в тебе трошки старша..хоча не знаю - може й так..я не шукаю, я спостерігаю просто. :girl_wink: