Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

ггг
    как знакомо
    минулого тижня каже наш тренер на айкідо - в хлоців деяких вітрянка і в когось краснуха
    ну шо, кажу - ура, ми в садок не ходимо, візьмемо у вас за тє же дєньгі)
    поки шо нічого не бачу, але каже бабуся - 8 березня не за горами
    бо мій муж колись в садочку прям на саме 8 березня захворів і дуже розстроївся, бо мав вершик

---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:11 ----------

оно то так, але якшо в хаті тепло, то від надміру додаткого обігріву може ше більше свербіти(
    а купати кажуть всі притомні лікарі

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

хахаха, я 3 тижні Дми в садочок не воджу, бо ж кір..
    вийшло - не хочете кору, то нате вам вітрянку.

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

ми вдівали тоненький широкий бодік, просто на руках мені здається, що дитину менше свербить, принаймні так у нас виглядало.

4. cjomcjomka

подзвонила я до своєї лікарки і сказала, що в нас вітрянка, але виклик ми робити не будемо, бо в нас все ОК, переносимо нормально. На що нас повідомили, що "такі маленькі діти мають лікуватись в стаціонарі". На що я відповіла, що в стаціонар і так не збираюсь (ага, не вистачало ще в інфекційній нахапатись чогось хорошого, не кажучи про те, що ніде діти старших дітей). На що лікарка відповіла щось типу "ну дивіться".
    А взагалі, нащо при вітрянці стаціонар, якщо специфічного лікування нема?

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

У них є твердження: " така маленька дитина має бути під наглядом".
    І з цим вони чуть не з насмарком в лікарню кладуть. Ну, але звісно завжди можна відмовитись.

6. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Ну наші лікарі придумають, а взагалі у маленьких діток до року вітрянка може ускладнення давати і по книжці має проходити у дуже тяжкій формі :)

7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

а якщо буде легка форма, то покладуть в стаціонар, щоб було як каже книжка)

8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Питання чи то так має бути: коли малий щось старається робити (перевертатись, повзти, смокче активно) то потім таке дихання, як би віддихується трошки, а потім нормально, ну так як би зусилля прикладає..То нормально ж, правда?

9. Людок

Людок New Member

Моя навіть, як захопиться чимось/ забавляється, так дихає.

10. littlebird

littlebird Well-Known Member

Малюк в неділю впав з дивану. Після того почав крутити головою так ніби робить ні-ні-ні. Причому видно, що він не бавиться. Він і раніше міг так робити але дуже рідко. Це може бути наслідком від падіння? Завтра зробимо нейросонограму. Наскільки вона інформативна? Зовсім в цьому не розбираюсь.

11. cjomcjomka

тьху на тебе, Таню :) який стаціонар? там же якщо своїм добром не поділимось, то чиєсь точно підчіпимо.
    плями на щічках поділились на кілька вітряночних прищів, на діатез це вже геть не схоже. Дівчиночка дре ті щічки, бо більше особливо нічого не може почіхати. А кілька разів на день її свербить, і тоді я її відволікаю як можу, бо вона хоче перевернутись на живіт і тертись личком у постіль, аби почіхатись.

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

Мiй Сашко мав вiтрянку у 8 мiсяцiв, сипало досить сильно, перенiс важче, нiж Настя, але не чiхався взагалi.

13. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Такого більше не повторювалось, але ніс геть забитий :sad: Тому були ми таки в педіатра. Послухала, хрипів немає, горло не червоне. Але сказала, що лізуть дуже багато зубів на раз (та я і сама бачу що верхні всі вспухші). Доречі сьогодні 2-ка верхня прорізалась :)
    І ще сказала (та-да-да-дам!) у Влада кутній якийсь видніється, може і прорізався :) але щось там роздивитись чи намацати він вперто не дає... Навіть чистити нівкакую.
    Але ті сопельки ні мені ні йому спокою не дають. Малючок навіть цицю спокійно не може їсти...
    Через крик капаю аквамарісом, толку ноль... Ще капала назоферон бо таки сильно мене ті зеленухи налякали (п сказала що воно могло десь йому там позбиратись і вже таким витекти, не знаю...), але бачу що його більше нічого не турбує... А! Ну ше трохи воно таки його подразнює і може підкашлювати іноді і ніби давитись то ше трохи зригує.

14. Markkomp

А ти її купаєш? Засунь у ванну з содою знімає свербіж, мій хворів йому було 7 місяців то він у ванні сидів 3-4 рази на день за то не чухався

15. Raven

Raven Мама малятка

Дівчата, що робити, якщо в мальоти животик болить? Молоко погано перетравлюється, появились згусточки, сильно плаче, пукає дуже сильно, схоже на понос, груди кидає, нормально їмо тільки на фітболі. Роблю масажі, п"ю ромашку, але ми вже так другий день мучимся.

16. Rostok

Rostok Well-Known Member

а до того часу все було гаразд? Мається на увазі , коліки не турбували?

17. Raven

Raven Мама малятка

в місяць були і минули, вже давненько такого не було

18. Markkomp

баланс заднього і переднього молока контролюєте?

19. Raven

Raven Мама малятка

так, стараюсь, щоб мала повністю грудь виїла, можем і годину годуватися
    вона тепер любить навкруги роздивлятися, а потім знову їсть

20. Markkomp

Спитай у консультантів по ГВ Тані Яремо або мами Нати