Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Я б пошурувала завтра вранці здала ЗАК і з формулою бажано, а з тим вже до толкового лікаря.
    В мене Святослав з такою температурою і червонуватим горлом десь в такому приблизно віці зуби витискав, але то у нас так було. Я б здала аналізи. А збивання температури не захоплюйся сильно. Я збиваю після 39-ти і то дивитись треба ще по дитині.

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

У похресника, здається, на зуби була т поза 39.
    для такого тре аналізи здати. Може викличеш медсестру з лабораторії, щоб взяла аналіз крові?

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

точно. знайома так збила, що на ранок дитина мала т нижче норми. А збивала добряче "на всяк випадок".
    А такі перепади т для малят також не добре...

3. Judice

Judice Закохана в гори ))

У будь-якому випадку тре заспокоїтись) Свому сину збиваю теж після 39 і то не одразу, а якщо вже з копійками і далі росте. Дивитись по дитині. Дууууже багато пити, настоюю родзинки і дозатором від нурофену нонстоп вливаю по трохи на внутр бік щічки, часом навіть тоді, коли він тримає цицю в ротику. Пиття нам дуже помагає, гарно потіє, температура падає і більше не піднімається сильно. Якщо зібю не давши організмові поботися - однозначно знову підніметься висока. Підгузник знімаю. Нурофен начебто тре чергувати з ефералганом, якщо доводиться збивати частіше ніж через 6 год.

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В першу чергу я б здала аналізи.
    Ну і немає такого поняття як температура на зуби (хіба дуже незначна від набряку і прорізування), так нам пояснював лікар толковий. Просто під час прорізування зубів імунітет слабне і чіпляються всякі соплі, віруси...
    Справді.
    Я вже десь писала, що реально оцінила ефект від температури в малого. Три дні температура висока, на четвертий - як ні в чому не бувало, здоровенький. Один раз збила на ніч, коли 39,6 полізло, якби не збила, то може б і ще швидше здоровий був. Дала можливість організму побороти вірус. Думаю, що якби збивала, то вірусяка набагато довше б мурдувала його...
    Але то мусиш по дитині дивитись.
    Кажуть, що треба боятись, якщо температури нема, а якщо температура висока, значить організм активізує всі свої сили на боротьбу з вірусом.

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

У моєї донечки з першим зубом була така температура і горло червоне. Але то справді тре якісь аналізи, а то налікуєте...

6. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

якраз теж хотіла написати
    Септефрил можна маленьким, але чи варто - дивіться самі
    Ріабал спазми знімає, навіщо він вашій доці?
    а трусило її мабуть від ознобу, в мене особисто таке буває, коли температура
    аналізи таки треба здати

7. Brenda

Brenda Member

Дівчата, кажете треба здати аналізи... То у випадку, якщо температура більше 3-ьох днів? Бо в нас все почалось в суботу ввечері, от зараз ранок вівторка- поки шо доня спить і після того уколу швидкої, який був вчора в 19:00 на разі температура не піднімалась... То грубо кажучи 2,5 дні пройшло... Чи варто здавати? Так не хочеться мучити дитину лишній раз... Може, то дійсно викликати Синево на дім завтра зранку?

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

значить, так.. минулого вівторка у Вірунчика на щічках з'являється незрозуміла висипка. Схоже на прояви АД, я сіла на дієту. Весь тиждень мала якась марудна, мокрота в носі.
    в кінці тижня мені телефонує Дмитровий тренер з айкідо і повідомляє, що в хлопчика з групи проявилась вітрянка.
    Нині у Вірусі перший вітряночний прищ.
    Такі-то пляцки...

9. Rostok

Rostok Well-Known Member

можливо , тому що при високій Т можуть бути головні болі.. щоб зняти спазми.. чи ті ж зуби
    Мені виписували під час вагітності як обезболююче

Феністил виписують майже всім паралельно з лікуванням, щоб не було проявів алергії.. чи будь-які ін. антигістамінні.
    В першу чергу треба здати аналіз крові з формулою.. це однозначно
    Від того і відштовхуватись далі.
    Якщо не допомагає одне жарознижуюче, можете дати інше.. В нас бувало , що Ефералган не допомагав, а Ананльдим діяв.. чи Нурофен(ібупрофен, тобто)
    все індивідуально..
    А спазми від високої Т бувають переважно у недоношених діток, чи дуже хворобливих.. тобто далеко не в кожного
    Страх щодо високої Т зрозумілий, але медпрепаратами збивайте в останю чергу . Старайтесь використовувати природні методи...
    Бажаю здоров'ячка.. і обов'язково встановіть діагноз

10. cjomcjomka

і в світлі вищенаписаного, мені тепер зрозуміло про алергію на щічках. той вітряночний герпес викликає загальну алергізацію організму, і поштовхом став саме він. Тобто, звісно, я на дієті, але маю надію, що після хвороби стан щічок покращиться...

11. Fistawka

якщо хочеш щоб з синево прийшли, дзвони вже, бо в них треба наперід домовлятись.
    Ти дивись по дитині, чи є ще якісь ознаки хвороби, як взагалі почувається...
    Бо збита температура не ознака виздоровлення загалом. Але якщо й справді все гаразд, дитина активна, нема ніяких проявів хвороби, то спостерігай наразі.

12. glasses

glasses Member

13. Fistawka

Тобі в дитячу поліклініку?
    2726921
    2555546

14. glasses

glasses Member

Так-так, от той 1 номер недійсний
    йду пробувати дзвонити на другий
    ще нагадай мені прізвище своєї дільничої.в карму
    Хочу йти сама без Святика стати тут на облік, бо ми від тоді як переїхали висимо в повітрі і ото ж хочу на адекватну реакцію.

15. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

ми теж в 7 місяців мали вітрянку, без температури, лише дууууже опсипало, то дві ночі спав на руках, бо чухалось і він весь час дьоргався і плакав коли спав. А так більше нічого не турбувало. Тому не переживай, все пройде скоро і непомітно.

16. Brenda

Brenda Member

Поки температури нема, надіюсь вже й не буде!:) на рахунок аналізів, я передумала лишній раз стресувати дитину. Її реально крім температури взагалі нічого не турбує, лікар там шось казав за червоне горло, але мала не хрипить, не кашляє, ні насморку, нічого взагалі. То певно була температура на зубки все ж таки...
    Вже сьогодні з ліків не даю взагалі нічого, бо бачу, що її ніц не турбує, єдине, що ниє, важко застнає і постійно в рот шось тягне; а також коли доторкаюсь до десенки нижньої і мажу тим Дентолом, то плаче, таке враження, що її там болить...

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

якраз хотіла питати як ви там )))) Добре що вже т немає.
    У нас теж була минулого тижня + какання рідким....

Сьогодні зранку (близько 12) у малого з носа витекло трохи зеленкуватих соплявок. Ото я вже перестрашилась... але у нас все так стається в такій годині, що виклики додому пізно робити. То позвонила медсестрі. Та порадила капати назоферон і аквамаріс (як я і думала). Поки такого більше не витікало. А завтра зранку вже буду дивитись по ситуації чи викликати, чи самим йти в п-ку

18. cjomcjomka

37.5 і пару десятків прищів. Ляля трохи марудиться, але я її як можу почергово веселю, годую і присипляю

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

тут швидше за все поможе циця і ваші обійми, бо коли лялю чешеться, то принаймні твої обійми зменшать свербіння. Ще 1-2 дні посипле прищиками і повинно перестати. Юль, я купала двічі на день. Перший день помазала зеленкою, а потім купала двічі на день і дуже швидко пройшло. Ти звичайно дивись по дитині, але одна толкова лікарка мені порадила часто купати навіть при температурі, хоча в нас її не було.

20. cjomcjomka

дякую! я річного Сергійка теж купала і носила на ручках. Зараз вже варю шавлію і череду, буде ванна для моєї плямистої принцесочки :)