Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. glasses

glasses Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

То ще не страшно.
    Я не збивала до 38.
    Варто показати лікарю. Тоді вже будеш знати чи можна гуляти чи ні.Бо ж сама не знаєш що то є.
    Коли ми приїхали на Орлика і сказали, що в нас темп 38.5 і вище протрималась 3 дні, казав, що на зуби то забагато і зависоко.

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

На мою скромну думку, дитина від вас підцепила, якщо ви хворі.
    В першу чергу раджу визвати лікаря, най послухає, гляне горлишко, а далі побачите.

3. Rostok

Rostok Well-Known Member

в першу чергу не панікуйте..
    на зуби Т може бути і висока, і дуже висока,..
    Коли збивати?
    все індивідуально.. різні діти, по-різному переносять. Але до 38,5 збивати не варто.
    Спробуйте допомогти дитині без медикаментів... Звичані методи, які всі тут знають))
    максимальнодопустимо звільнити від одягу, свіже повітря, якщо висока і не допомагають ліки, обтирайте водичкою все тіло
    Останній раз нам допомагало обтирання голови, власне де волосся. Можна клізму зробити.. Мусите самі експериментувати і спостерігати, від чого дитині стає легше

4. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дякую за поради, ато в нас таке перший раз, і я перестрашилась. Та ми на циці висимо, температура поки тримається на місці, зараз заснув, проснеться підемо до лікаря.

5. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

на мою думку, 37,6 - то не привід для паніки. То хіба привід уважніше спостерігати. Якщо Т буде і далі рости, додадуться інші симптоми чи поведінка дитини буде іншою (млява, сонлива і тд), то кличте лікаря, хай огляне.
    Змерзнути не міг, а перегрітись? Теплий одяг, одіяло?..
    п.с. А чому вирішили поміряти Т? Просто так чи ще щось вас турбувало?
    п.с.2 здається після сну більшість діток мають вищу Т, ніж вдень...

6. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Ну він прокинувся дуже гарячим, я вирішила поміряти, а потім за деякий час переміряла знову, така сама. Перегрітись міг хіба вночі. Буду спостерігати далі.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, а які соплі на зуби?
    бо в нас белькоче в носику... але підозрюю, що всетаки перемерзли коли гуляли на мінус 12((

8. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Ні
    Уже й сама в неті начиталася. То таки дійсно не є добре і свідчить про гіпертонус. Дивно мені, що це лише зараз вилізло. Мій чоловік вчора трохи мене заспокоїв, бо стоїть малюк на повній ступні і не завжди на тих носочках ходить. Вирішили чекати ще місяць, потім на огляд до невропатолога. Але якщо і дальше так буде, то потрібно буде робити масажі.
    Також знайшла інформацію, що це зумовлено важкими пологами, а особливо часто виникає у діток, які були перемотані пуповиною. В принципі наш випадок. Пуповина була обмотана навколо передпліччя, не давала дитині опускатися, серцебиття було низьке, і, як наслідок, екстренний КР.

9. Heureuse

Heureuse вірю...

дівчата, ану заспокойте мене- скільки дитина може не какати в нашому віці?
    бо малий не какає другу добу. живіт не турбує, пукає багато, трохи тиснеться час від часу.. роблю масаж животика і підгинаю ніжки. на разі безрезультатно

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

раніше ми не какали і до тижня часу, а зараз маємо "графік"-раз на 3-4 дні. це нормально, якщо дитинку це не турбує

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

довго. тиждень точно. якщо нічого не турбує. тоді говорять про те що молоко дуже добре засвоюється (Ви ж на гв?)

12. Heureuse

Heureuse вірю...

так, ми на гв. дякую, пам'ятаю, що сама таке читала, але думаю перепитаю, бо якось дивно де воно все поміщається в такій мальоті :) ну але ми і набрали за 2 дні 200 грам :)

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

У нас нарешті виліз перший зубчик:radist::radist::radist: причому цікаво, що відразу великий, по ширині весь і десь біля міліметра у висоту. День в день як у Максимка)))))

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Може і не перл.
    В мене старший на носочках довго ходив. Власне важкі пологи, довго був в проході, витискали...

15. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я знаю, що то ознака тонусу - якщо дитина на носочках ходить. Ну а тонус якраз і буває, якщо були пологи важкі.

16. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Але мені здається про це можна казати коли дитина сама впевнено ходить без підтримки, а коли дитина починає ходити то вона може випробувати свої можливості тому вставати на носочки

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ага. У нас був гіпертонус, плюс кривошийка(((, то Святик проходив два курси масажу.

Тепер бачу по Андрійкові яка то зовсім інша (повністю здорова в тому плані) дитина. Слава Богу...

18. Brenda

Brenda Member

Matvijko, тобі треба не йти до лікаря, а викликати додому! Ти що: така погода, в поліклініці віруси, в малого температура. Виклич краще додому.
    Heureuse, в нас був графік какання раз в 5 днів:) зараз ми вже на прикормі, і то какаєм раз в два дні. Головне, щоб дитя нічого не турбувало, не тиснувся, не плакав, а якшо він такий як завжди, тільки пукає, то все ок. Значить, Ваше молочко засквоюється на 100%:) свого часу я теж дуже хвилювалась за те некакання, дівчата тут на дп заспокоїли і я просто відпустила ту ситуацію і адаптувалась до нашого п'ятиденногго некакання:))

19. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Я от теж про таке думала.. Хотіла спитати, чи повністю на носочках ходить, чи як? Мій довгий час як балерун переступав - тягнув носочок ))) Але стояв на повній ступні, тобто довго на носочках не стояв

20. Heureuse

Heureuse вірю...

пожалілась на дитину, називається :) лишила шойно на пеленаторі на 5 хвилин- обкакався з ніг до голови. тішся, мамо! :girl_crazy: