Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Margarett

Margarett Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

тобто все було добре, а чогось тепер є страх, різка реакція на звуки і не бажання спілкуватись з ін. членами сім"ї ?
    можливо він чогось настрашився або його настрашили.
    різка зміна поведінки, то так як би якийсь прикрий вападок мав місце (може не вгледіли за чим).
    ми мали таке, спонтанно, не знаю так то мені виглядало, що то був черговий період зростання дитини. як прийшло так і пішло.
    одне змінило інше.

2. glasses

glasses Member

Ага
    Я от схиляюсь думати, що ми з чоловіком сварились.І я на підвищиних тонах була.Може Святік налякався через це.Бо взагалі в нас немає такого як крики, але чоловік мене просто "вбиває"останнім часом і то я сама вже була на межі.

3. Margarett

Margarett Well-Known Member

ну тож не явний крик, хоча як малий того не чув ніколи - може й так.
    та мені здається, щоб так сильно від звуку злякатись, то треба багацько децибелів почути.
    маю таку дівчину зі знайомих, її малий одноліток до нас. от вони мали таке - малий був у ліжечку і тут раптово хтось вкл. телевізор, там реклама на повну як заревить ... і малий перестрашився, але то так гриміло і ще поки вони вкурили де пульт, викл. - то малий наслухався. але то реально крик був, а не підвищені тони.

може впав у когось і тепер боїться чи збили щось біля нього ?

4. glasses

glasses Member

Падав вже давно, то ми пережили.
    Нічого біля нього такого надзвичайного не сталось.
    От поводиться так, як дітки малютки, недавно описували дівчата, за пчихання іт.д.
    Ми то були переросли, а зараз опять.

5. invisible

invisible Well-Known Member

Олю, а чому ти не пов'язуєш то з лікарнею? Мені здається той страх то залишкове явище того стресу.
    До слова, моя мала трусіха ще та... Тата в кепці боїться, пупса великого боїться, хтось заголосно скрикне - в плач (недавно масажистка її занадто емоційно похвалила за те що показала, яка вона велика-велика, то сліз було на 10 хвилин).

6. glasses

glasses Member

Ну,Мирось, він тоді бодай в Дениса мого міг бути, а зараз капці - нє і всьо. Хресна - плач, дідо -плач.
    Поїдемо на свята в село, може троха переключиться.

7. invisible

invisible Well-Known Member

Гм, ну моя теж крім мене і трохи тата і бабці нікого не признає. Чоловікових батьків включно. Так триває десь з 4 місяців. Може у вас цей етап просто пізніше настав :)

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

перечекати
    в мого Лук'яна був період, якраз близько 9 місяців, не хотів НІКОГО крім мене, навіть татка. Навіть на кілька хвилин не могла відійти. А потім стало легше. Не скажу що тепер він йде до всіх, але може лишитись на пів-години - з кимось крім мене, на довше ще не пробувала, бавиться і не згадує що мене нема. Головне вловити момент - щоб не був змучений-голодний.

9. sanches

sanches Well-Known Member

ми до хорошого лікаря ходим - приймає в поліклініці на Виговського і приватній клініці на Богуна, можу контакти скинути

10. natorella

natorella Well-Known Member

то майже всі діти таке мають
    хоч і в різних проміжках вікових
    *лікувати*тільки часом

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

В Андрійка знову піднялась температура. Реально... в мене вже слів нема...(((
    Ну, що той бронхіт завернуло, чи що?! Тільки АБ в четвер відмінили, лікарка сказала, що все в нас добре, почались соплі, промивала-промивала, нині температура 38.
    Не можу дочекатись ранку, щоб задзвонити до лікарки, поїхати на провірку. Щось реально голова обертом вже від того.:sad:

12. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

У нас з соплями уже краще. Фізрозчином промиваю, тричі на день по 1 кр. протарголу капаю. Зате легкий кашель ще є (а вже тиждень бісептол даю), і думаю, чи то той кашель вже повинен був пройти, чи я багато хочу? Аня весела, активна, температури і більше ніяких скарг нема, але підкашлює до цих пір.

13. littlebird

littlebird Well-Known Member

Не з знаю чи в цю тему, бо не зовсім здоров"я. Мами хлопчиків, ваші синочки хапають себе за пісюна? Бо мій гарбуз як тільки голий зразу рукою тягнеться туди. Це нормально, він так себе вивчає?

14. Rostok

Rostok Well-Known Member

тобто, відмінили? не пройшли повний курс альбо как?

15. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

у нас у Максимка в 3 місяці теж були високі тромбоцити, то одна лікарка мені порадила давати більше рідини пити щоб розріджувати кров, але ви на ГВ то мусите порадитись з толковим педіатром.

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

я теж хотіла запитати скільки днів давали АБ?

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Нам педіатр те саме сказала, що тромбоцити скупчуються внаслідок недостатньої рідини, або внаслідок гарячки. Казала молочка більше давати пити.

17. tanchyk

Скільки градусів вода у ванні коли купаєте маляток? Бо ми поступово перейшли на 32-34градуси і вже місяць купаємось у такій водичці. А ще вдень Тадейко спить при відкритому вікні, тобто в хаті дуже тепло, але вікно вікрите під час сну. Моя мама як приїжджає відразу хоче усе позакривати, вдіти Тадейка в 3 кофти і 3 пари штанят, бо нозі холодні, руки холодні)))) вже по трохи починає звикати.

18. Fistawka

То дуже добре, якщо дитині комфортно. Ми з малим часто купаємось разом, то для мене вода 34-36 градусів вже прохолодна. Нижче не опускали...хоча, поки купаємось вона трошки остигає.
    Спимо ми при зачинених вікнах (або на вентиляції відкрите вікно), провітрюю хату поки малий гуляє, або в іншій кімнаті.
    Якби залишила відкритим вікно, то в хаті був би дубак за 5 хвилин...

19. tanchyk

я просто зауважила, що коли в хаті свежо, то малий набагато довше спить, а так як у нас конвектори то в хаті дуууже тепло і коли стає задушно, то він крутиться, вертиться і пробуджується.

20. Fistawka

В нас теж своє опалення. Але в хаті регулюю температуру в межах 19-20 градусів. Хоч кажуть, що найкраще 16...для мене то вже дуже холодно, шубу би натягнула))
    Ну і спати лягати в прохолодній провітреній кімнаті сама люблю, тому стараюсь перед сном охолодити кімнату:)