Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Наталь, я вже теж всяке за той час передумала. Думала шо шлемик натирає, не вдягала, ніц кращого. Думала порошок, хоч перу тим нянем з народження. Перейшла на фрош, потім взагалі лише водою перепирала, як закакав, то господарським милом... Також безрезультатно. Та і щодо шапок, то ми тиждень вдома сиділи, відповідно шапки не вдягали, а висип посилився.
    Одяг, навіть незнаю, всі бодіки бавовняні, ще й вдома носимо такі з відкритою горловиною.
    Милом не мию, взагалі мию лише водою і то не часто. Я вже незнаю на шо думати(

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

Може дійсно зуби... Маю надію що таки вони. Просто перші два нам вилізли безпроблемно. Та впринципі і зараз, якщо то зубки лізуть то малий переносить легко. То більше мене турбує... Якби знала що точно зуби, то і не парилась би.

2. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Залишається спостерігати й надалі...Одна лікар-дерматолог розповідала, що мала пацієнтку, яка скаржилась на свербіж і припухлість повік дуже довго. Косметику виключили, але покращення не було, одного разу лікар замітила,що вона під час розмови проводить постійно вказівним пальцем по повіці, звичка така, а ногті накрашені яскравим червоним лаком...Ось так знайшли причину контактного дерматиту. Придивіться до його звичок, якою іграшкою бавиться, як бавиться, може її обслинив і подразнює, може потіє. Своє харчування розгляньте, може бути, що вживається певний продукт і з перших разів реакція відсутня, але потім алергени накопичуються і організм реагує. А ви на цей продукт і не думає, бо їли вже безліч раз. Проконсультуйтесь у толкового дерматолога, але, напевно, те саме і почуєте.

3. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчата, мамусі хлопчиків, потребую поради! В мене малий останнім часом перед тим, як попісяти сильно плаче, але таке переважно вночі. Це може тривати від хвилини до п'яти, а потім спить далі. Висадитись не дає, починається ще більша істерика.:girl_cray: Це нормально чи треба показатись урологу? Буду вдячна за поради і коментарі

4. natorella

natorella Well-Known Member

візуально нічого не помінялось? нема припухлості? повервоніння?
    хлопчики часто плачуть чи схлипують перед пісянням
    моїтак точно

5. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Ми не висаджуємось, але теж така поведінка присутня. Правда, мій не плаче, а нервується, крутиться, стогне. Через якийсь час пісяє і спить дальше. Я то списувала на дискомфорт, який всі відчувають коли хочуть в туалет...

6. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Та ні візуально все, як було і поведінка дитини не змінилась. Та то і буває не досить часто може рази 2 на тиждень. Думаю, може то краще перестрахуватись показатись лікарю. І тоді якому. Порадьте когось будь ласка

7. katysik

katysik Well-Known Member

у малого на щічках дрібні білі прищики, шкіра суха, щічки особливо на вечір червоніють, схоже на дерматит... Як боротись і в чому може бути причина появи тих прищиків (шось мама не то з'їла?!)? :confused:

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А як ти висаджуєш? Мій тільки з цицею заспокоїться і попісяє. Без циці викручується, продовжує хникати і врешті реш пісяє, але не в горщик. А якщо одразу даю цицю і тримаю над горщиком - спркійненько собі дзюрить (якщо перед им не наковтався повітря і йому не треба відбекнути).

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

І я.
    А ми тільки нині нарешті мали відміняти АБ, як я підцепила якусь вірусяку, в носі крутить, горло першить. Малий в ночі зле дихав, на ранок додались соплі.
    Блін-блін-блін, ну як так!!! Я вже не маю сили. Поки промиваю носика, здали ще вранці ЗАК+формула і після результатів буду дзвонити до лікаря. Хоча останні аналізи вже добрі були, лікарка вчора хрипів слава Богу не наслухала. І я отоко мала наглість понадіятись що то вже кінець.:girl_mad:
    Було-було, як водичка лилась. Мені на форумі приписували всяке-різне, але я здала аналіз і заспокоїлась.
    Але це було власне в той час сопель, температури і тих всіх "прєлєстєй". Таки мабуть то все на зуби. Побачш як далі буде.
    Святослав навіть після року на кожен зуб проносив ріками. То таке буває.

Останнє редагування: 12 Грудень 2013
  10. Fistawka

Прийшла дівчинка, взяла в нас кров. Мала ше сечу взяти, але нам не вдалось зібрати...ніколи не думала шо то така катавасія)))
    Три рази ставлила сечоприймач і два рази він закакувався так, що в сечу попадали каки))) Зараз знову пробую зібрати...

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

Вже трохи мене попустило. Надіюсь, що аналізи добрі і то дійсно зубки:)

11. sanches

sanches Well-Known Member

В мене так Матвій час від часу всхлипує. Руку на нього покладу, скажу "тссс" і він заспокоююється. Лікар казала, що ніц страшного.

Отправлено с моего Fly_IQ442 через Tapatalk

12. Fistawka

Таки аналізи не ідеальні. Трохи завищені лімфоцити, що я так розумію, свідчить про вірус або перенесений вірус (те що в нас і було).
    І трохи завищені Тромбоцити...ото мене і турбує найбільше. Ми сьогодні були в хваленого дерматолога, то вона глянула аналізи і сказала шо "ПОГАНІ!!! Нехай педіатр бавиться з вами!" (номальна, звичайно, відповідь лікаря...але то вже інша тема)

Чи може хтось порекомендувати хорошого педіатра? Бо наша дільнича ніби і непогана, але я і не можу сказати, що добра... Якась така незрозуміла. Хочу щоб хтось толковий глянув на аналізи, щоб не панікувати.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А у нас, хвала Богу, аналізи ідеальні.
    Але, ті сооооооплі!!!:girl_cray:
    На разі тішить хоч то, що окрім промивання носика я вже більше ніц в дитину не пхаю.
    Правда в тій паніці вчора в вечір і нині з ранку називін сенситів капнула, але лікарка сказала, що не треба, порадила якийсь розчин срібла для носика на заміну називіну. Але то треба аптеку з рецептурним відділом, а я і не дуже хочу ще ганяти з малим по районі шукати ті краплі, чоловік буде пізно. Навіть не знаю що то придумати...
    Завтра їдемо ще раз слухатися, надіюсь то вже останній раз і наші соплі закінчаться просто соплями і нікуди не підуть, в ніщо не перейдуть...((

14. Януся

Януся Well-Known Member

Протаргол. Класно підсушує соплі, його роблять у державних апетках, ціна рік тому була щось 7 гривень. Хоча читала, що є багато противників цього лікарства власне через вміст срілабла.

15. invisible

invisible Well-Known Member

Fistawka, наші glasses і Zakohana їздять до Марти Юліанівни в Чорнобильську, казали що хороша педіатр.

16. Fistawka

А прізвище Марти Юліанівни як?:)

17. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

ми зараз капаєм
    непогано справді
    хоч оте нічне булькотіння пройшло

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Фісташко, я би не радила переживати. Аналізи - то така умовна річ, можуть в 2 дні різні цифри показати. Я маю контакти прив.педіатра, вона в Чорнобильський працює, проте вона не прихильник ліків, а так щоб більш природнім. Тому не знаю, чи власне тобі наразі таке треба. Якщо що, то дам контакти.

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Дзямба) Я теж мала її на увазі)

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

Мені вона подобається - сучасна, мінімум ліків, старається все природнє, приїзджає і додому. Дуже позитивна.

19. katysik

katysik Well-Known Member

ми знаємо також хорошу лікарку-педіатра, приймає на Орлика, якщо потрібно, то закину контакт на неї ;)

20. glasses

glasses Member

Дівчата, ми вроді вже не заходимось - ну немає причини на то.
    Але малий дуже наляканий, він зараз тільки зі мною, татом і бабцею.Як чує чужий голос зразу в сильний плач.Навіть до племінника не хоче йти.Що він з нами живе від народження і він з ним залюбки бавився. Дзвінок - плач, пчих -плач, ну і т.д.
    Що з тим робити?
    Давайте подискусуємо:))))
    Бо потребую поради.