Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Януся

Януся Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Жанно, розумію, що Ви переживаєте і не знаєте як поступити краще. У такій ситуації треба знайти і "відчути" свого лікаря, відповідно тої схеми лікування і дотримуватись.
    Ну і знову ж таки дільнича зранку не знала що з малим, а тут ввечері її осінило і вона нав'язується з своїм лікуванням...? Дивно.
    Ну і на рахунок лікарів. Ми знайшли свого педіатра, та до вузьких спеціалістів вона завжди нам радить звертатись у лікарню, бо там щодня складні випадки не до порівняння з поліклінікою.

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

лікарня лікує складні випадки, а поліклініка направляє в лікарні при тих випадках, тому однозначно я б прислухалась до лікарів з лікарень, з досвідом.

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

а не поділетесь хто?

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, ця з поліклініки- то точно не моя лікар.))
    В неї взагалі якась не адекватна поведінка.

На рахунок малого, мене питають, то він майже не кашляє, хіба як прмиваю носика, чи ліки даю, бо ще не вміє добре з ложечки ліки їсти. На день температури не має, зато на вечір 38,2. Носом дихає добре, але блідонький такий.
    От реально, якби не ренген, так би і не подумала, що там щось серйозне.

5. нталька

нталька Well-Known Member

Жанна, а що вам призначила лікар з лікарні?
    Пам"ятаю в малого в 4,5 місяці було щось типу кашлю - початку бронхіту, то нам тоді призначали бактрім. Приймали його.

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Амбробене в розчині, назоферон, лісобакт (горло чуть червонувате),

Останнє редагування: 7 Грудень 2013
  7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Таки добавили нам антибіотика.(((
    Завтра їдемо на Орлика слухатись і перездати кров.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

помітила в малого зранку 2 маленькі вишневі плямки на кінчику язика((
    не знаю що то, в неті чомусь не можу знайти подібного.. спочатку думала може деснами язик прикусив, а тепер більше схиляюся до молочниць-стоматитів
    хтось може підкаже що то таке і що з тим робити? лікарю показуватися?
    п.с. в поведінці малого змін нема

9. Людок

Людок New Member

Чисто припущення моє: може попеклись їжею/питтям?
    незнаю віку мацьопи

10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Малюк грудний))
    Білих плямок ніде нема? Бо в нас при молочниці був язичок червоними плямами.

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Стоматит наврят, бо то така біла язвочка скоріше, та і боліло би його.

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

вік в лінієчці)
    власне, що білих плямок ніде нема, тільки дві ті вишневі.. і по ротику старалася подивитися - більше нічого не бачу
    я взагалі думала що в малого ще з пологів буде молочниця , тому що в мене вона давно, хоч і не страшна (ттт), але не реагує на ліки
    але якось його оминуло, невже зараз?

12. Fistawka

В мого Гарбузика на зубки з'явилась лише. З народження теж не мали. Воно може з'явитись будь коли. Якийсь трошки збій в імунній системі і ті гриби активізуються.

Ну але то мусять бути білі плямки таки, напевно.

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

і шо з тим дєлать?))

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

Жанно, коли народилася моя молодша, старша постійно приносила з садка всяку бяку. Хворіли на пару завжди. І якби я при кожному покашлюванні чи при кожному хрипі давала молодшій антибіотики, то вона б реально з них не вилазила... Єдине, що температури у неї не було ніколи на ті кашлі. Покашляла-покашляла, та й пройшло. І так кожного разу.

15. Fistawka

Та спостерігай наразі. Якщо з'являться білі плямки, то розчином соди протирати. Може воно на завтра пройде і по всім. Може спав і язичок між яснами затиснув, чи смоктав якось так... Та всяке може бути.

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

Хто добавив? Може перше послухайтесь і перездайте аналізи, а вже потім за необхідності даватимеш.

16. Людок

Людок New Member

оффтоп
    Одужуйте,
    Пишу з телефону через тапаталк, там лінієчок, банерів і всякого лишнього не видно:)

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Лікарка з Орлика.
    Я їй дзвонила нині розповісти про наш стан, вона сказала взяти таки АБ, бо в ночі висока температура була, в день тримається 37,4, а попередні дні в день він не мав температури. І додалось глухе покашлювання.
    Читаю інструкцію, ніби предназначений спеціально для дітей і такий в суспензії.
    Аналіз перездамо вже завтра в лікарні. Ми ж тільки вчора здавали.

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

блін, чому зразу цефалоспорини? мені сину в пів року при бронхіті призначали аугментин-він набагато слабший, і при хворобах дих шляхів призначається

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, може я реально якась перелякана, але малому таки погіршало від лікування без АБ. Чогось мені видається, що я трималась до останнього. Цілу ніч у малого був жар, сьогодні підвищена температура, на вечір знову жене, дитина якась сама не своя.
    Ну, і додались ці глухі покашлювання. Завтра перездамо ЗАК, послухаємся, побачим...
    Я боюсь в цій ситуації щось самостійно вирішувати, бо і так вже відмовилась від стаціонару. Нехай вже буде як є, довіврюсь цій лікарці. А на майбутнє буду собі вирішувати, чи триматись її, чи шукати ще якогось свого педіатра.
    Лиш би малому полегшало, бо я якась така тим всім вже забембана і перестрашена, що все з рук летить.

20. Rostok

Rostok Well-Known Member

якщо маєте контакт з лікаркою - порадьтесь з нею