Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Моя доця покривається плямами навіть не так від холоду, як від вітру, то мастимось Веледою від холодної погоди і вітру, то гарно допомагає, і губи ним теж мастити можна, і складники там непогані.

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Приходила щойно лікарка.
    Дала скеруванняя в лікарню. Все так швидко, що я і не оговталася.
    Толком нічого не відомо, важкий кашель, тахікардія серця.
    Я не хочу в лікарню.(((((

3. Януся

Януся Well-Known Member

Жанно, справа Ваша. Але попереду вихідні... На НМСД у лікарні все-таки лікарі толковіші, ніж у поліклініці, тим паче читала, що свого лікаря не маєте. Силою у лікарні Вас ніхто тримати не буде, оглянуть, аналізи здасте одразу.
    Пам"ятаю з малою як лежали в Охматдиті, то батьки приносили в приймальний покій манюню дитину лише для огляду і щоб послухатися, бо лікарю з поліклініки не довіряли.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ми шукаєм лікаря, але на разі не знайшли.
    Ну, і думаю, якщо приїде швидка, забере нас з скеруванням в лікарню, то вряд чи нас звідти відпустять...

Я б схилялася полікувати малого дома, тим більше я вмію колоти. Тільки треба, щоб хтось нормально послухавв, прописав толкове лікування.

А лікарка з поліклініки таке враження, що тільки хоче відповідальність з себе зняти. Навіть діагнозу поставити не може, ми вранці здали аналізи, прошу її, щоб спочатку глянути, навіть мене не слухає...

За нами вже їде швидка.

5. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

не мають права не випустити. теж схиляюсь до думки , їхати в лікарню на огляд. там і аналізи здати

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, ми дома...))
    Ох, і пошкробали ми собі з малим нерви тим всім.
    Колись зберусь думками, розповім. Єдине всім-всім мамам і діткам щиро бажаю ніколи в лікарню не попадати.

Одним словом, зробили нам на місці рентген, виявили легкий бронхіт з однієї сторони.
    Я домовилась з лікарем про лікування у приватному порядку на дому. Думаю я прийняла правильне рішення.
    Але мене попросили написати відмову, поскільки привезла нас швидка.

Тепер питання. Наярює мені поліклініка, я маю повідомити шо там і як.
    Якщо я скажу, що ми в стаціонарі, вони довідаються що це не правда?
    І ще, якщо я скажу все як є, то чи не буде мені ота мадам щодня ходити і перевіряти малого (сипати бвздурами, бо все лікування, яке вона прописала взагалі було не правильне).
    Вона нині знову вдерлася мені в хату, чуть замок не поламала.
    Порадьте як краще.

7. Margarett

Margarett Well-Known Member

Треба сказати, ніхто нікого насильно не покладе до лікарні. Те, що вона хоче знати - нормально, те що нагло вривається в квартиру - дивно. Я б їй висловила свою думку щодо цього з рештою, то не її дитина. Після тих дітей-Мауглі вони мусять реагувати.

Пояснити, що з вами там відбулось і який висновок з того - лікування амбулаторно і все.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я просто не хочу, щоб вона щодня ходила і перевіряла мені малого.
    Для чого? Її послуги мені не потрібні.

А якщо я зараз то все скажу, то це буде означати, що дитина на їхній відповідальності мабуть і знову почнеться... Чи ні? Моя відмова для поліклініки взагалі що означає, що я з лікуванням назад до них повернулась? Вони мусять щось писати, якось реагувати?

9. Нікуся

скажіть ,що спостерігаєтесь в приватного доктора.

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Jalla, скажіть, нехай ваш чоловік поставить її на місце, бо це повна безпардонність!
    Швидкого вам одужання!

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Сказала.
    Попросила мене прочитати що лікар назначила. Я їй прочитала, тоді була маса здивування, бо як то антибіотика не назначили. Сказала антибіотик який приймати.
    Через пару хв телефонує ще раз і говорить мені, що щойно зв"язувалась з лікаркою, у якої ми нині були, розпиталася про нашу ситуацію і між собою вирішили добавити мені інший антибіотик.
    Повідомила що щодня до нас буде приходити, слухати і завтра прийде черговий лікар з поліклініки.
    Я довго не думаючи передзвонюю до лікаря в лікарню і перепитую, чи дійсно вона добавила ще антибіотик, вона каже ні і ніхто з поліклініки з нею не розмовляв. Питаю її чи давати того антибіотика, вона сказала "як думаєте спостерігатися в дільничої, то давайте. Моя думка- спочатку можна спробувати обійися і без при вашій картині."

Я реально розгублена.

12. Нікуся

чим ? що маєте дільничу дивну? скажіть , що вас возниця/савчак/гайдук (типу "модні" приватні лікарі) консультує, і ви до нього будете їздити "слухатися". а взагалі , то вона себе страхує, щоб ніяких чп на її дільниці не було. а за аб, то ви можете сказати ,що даєте , та й по всій параді...

13. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

та якщо вже лікуєтесь за схемою одного лікаря - то і лікуйтесь, чого вона сунеться?

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не знаю...
    Загалом странна вона якась. Я просто сама вже сиджу, думаю... Понастрашувала конкретно, типу без АБ запалення легенів гарантовано і т.п. І що таку малу дитину треба щодня слухати, а вони мов безвідповідальщина відпустили додому, ще й АБ не призначили і тут вона така турботлива на завтра чергового пригнала і з понеділка щодня буде ходити, слухати, бо нема ради на то все.
    Я просто думаю може то дійсно АБ взяти? Але чоловік мене спинює, каже, дотримуватися схеми одного лікаря, а АБ встигнем ще дати.

15. Margarett

Margarett Well-Known Member

Як на мене, то коли б треба було АБ,то той перший доктор призначив, виходить шанс є і не малий, бо з такими дрібними дітками не панькатимуться. Тут уже треба виходити з свого власного відчуття, якщо відчуваєте самі і по підтримці доктора, що обійдетесь - тоді без АБ, коли є тривога і ви належите до концервативний поглядів - АБ. Але варто послухати доктора, вони там у лікарні багато бачили.
    Щодо сказати про те, що ви вдома. Вона дала вам скерування і + до того має бути епід.довідка (лікар подала на виготовлення), тобто після виписки з лікарні ви б мали їй віддати виписку з історії хвороби, щоб прикріпити у картку. Оскільки прикріплені до тої чи ін. поліклініки і вони це контролюватимуть, тобто рано чи пізно цю інформ вона отримає. Але якщо та пані доктор таки дивна, то вам треба це якось вирішити в плані розмови. Хто знає чи не доведеться вона вам дільничою у майбутньому. Не те, що сюсі-пусі, але всяко є, може коли лікарняний треба буде чи дитині в садок довідку, щоб лишній раз мозги не парила, просто толерантно від не відкріпитись.

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я би напевно таки послухала лікаря з лікарні і наразі не давала АБ. Таки лікарі бачили більше випадків...

Ми засопливились жахливо, температура 37 тримається((( Нічку спав тільки на руках в мене. Я так надіялась, що малий від мене не хапне...не тут то було. Борідка, щічки всі в подразненні, слиниться жахливо, нервується. Я все спихаю на зуби...Ну але їх не видно...Якщо завтра триматиметься температура надалі, кликатиму лікаря.

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

але перед тим було б дрбре показати дитину толковому педіатру в Охматдиті, щоб назначила лікування і за декілька днів знову привезти показати. Попереду вихідні... З лікарні можна в будь-який момент піти, тому я все таки б поїхала в лікарню.Але тут вирішувати тобі.

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

ой, щойно побачила що ви вже з лікарні. А чому просто їй не сказати, що ти була в лікарні, маєш конкретний діагноз і конкретне лікування, яке різниться від її приписів. Хай вона переживає, що некомпетентна, а не ти переживаєш як її відшити. Я з нашим педіатром попрощалась коли Максимкові було 4 місяці( неправильний діагноз і відповідно лікування), і якось обходимось без неї і Тадейко коли родився вона навіть не захотіла зайти в хату. Я просто їй сказала, що не потребую її оглядів.

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

взападло признати свою непотрібність і некомпетентність.

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

от саме за це ми і попрощалися з нашою, типу діагноз бронхіт в 6 тижнів, 100% запалення буде і терміново антибітики. Пізніше приватний лікар порадив зробити дренажний масаж і жодних антибіотиків. Три масажі і дитина повністю здорова, відкашляв той бронхіт.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та я ж казала, а толку.
    От не знаю...Вона щойно ще раз мені дзвонила і сказала, що в Андрійчика може навіть бути кашлюк, типу від старшого набрався.
    На питання коли це старший мав кашлюк, вона відповіла "ну, він хворий був кашляв, закашлювався". У мене вибачте вже таке враження, що в бабулі маразм. Кашляв і кашдюк- то є то саме... Ага)))
    Ну, буде щодня ходити, контролювати наш стан. Як відмазатись- не знаю. Напевно це не реально.

19. Януся

Януся Well-Known Member

Жанна, а аналіз крові з формулою Ви здавали? Якщо є сумніви у необхідності АБ, аналіз все прояснює.
    І не перестаю дивуватись, як некомпетентні лікарі призначають АБ ніби це аскорбінка. Ще й такій дрібній дитині.
    Ну і якщо лікар з лікарні Вам підійшов, то для чого завтра чергового? В лікарню коли казали приїхати слухатись?
    Ми минулого року пневмонію лікували 5 днів в лікарні, ще 5 днів домовились доліковуватись дома, то 2 рази возили малу слухатись. Інакше лікар не хотіла додому пускати.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так здавали. В лікарні сказали, що з такими показниками можна обійтись без АБ. Принаймі спробувати, а далі побачим по ситуації. Лікарка з поліклініки знову ж таки каже, що треба.
    Не знаю. Я так розумію лікарка з поліклініки не довіряє лікарці з Орлика, тому додає свої медикаменти (АБ) і береться паралельно лікувати по своєму.
    А лікар то підійшов, але, я ж також не знаю його компетентності, якщо на то пішло. Хіба надіятись, що лікрі на рівні лікарні таки є мудрішими за наших поліклінічних.

Щодня маю дзвонити і казати як справи. Слухатись через три дні.